Евала на Звездите на Ман.Ю и ПСВ.В събота е мача за тях!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pajin_84
Контакти:

Re: Евала на Звездите на Ман.Ю и ПСВ.В събота е мача за тях!

Мнениеот pajin_84 » 10 сеп 2009 02:05

По принцип играят 11 човека на терена и тва кой е виновен повече или по малко е меко казано тъпо!щом сме загубили всички са виновни-единия че не си е хванал човека,другия че не е вкарал,третия че не е подал правилно и т.н...за това е колективен спорт-заедно губят,заедно печелят!!!

Потребителски аватар
megaslav
Контакти:

Мнениеот megaslav » 10 сеп 2009 02:51

Вие тука повечето се изкарахте по-големи скаути от тия на ПСВ и Манчестър Юнайтед. Манолев за 3 мача в Ередивизия има 4 асистенции, а ще ми обяснявате тука, че той с Бербатов не играли със сърце и така нататък. Да и за двата гола имаше вината Манолев, да самочувствието му е вдигнато, което е нормално, но за Бербатов, че е бил също много слаб не съм склонен да твърдя. Игра колкото му позволи защитата на Италия, човека се опитваше да се изтегля назад, но не се получи. Пусна пас към Рангелов, който за съжеление стреля слабо. Защо все като падаме той трябва да е ви е на прицел. В събота много знаехте всички и го хвалихте като буквално спаси отбора. Вие няма ли да се усетите че като пада България не винаги Бербатов е виновен. Имам чувството, че 90 процента тука изпитват някаква злоба, че той е стигнал върха и гледат да го съсипват тука от критики...пълни комплексарчета
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи
Levski Forever

kocsetopa
Контакти:

Мнениеот kocsetopa » 10 сеп 2009 04:46

според мен първите три хикса не ни класираха а между другото от одавна не сме излизали от квалификациите само със една загуба

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 10 сеп 2009 08:19

Бербо предпочете да се запази за важния мач на Юнайтед с Тотнъм, за да може там да покаже нещо и след като САФ приключи с футбола да не го изритат от Манчестър. :mrgreen:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 10 сеп 2009 08:52

Евала на тях естествено!
жалко че останаха неразбрани на терена!
Манолев колко пъти се опита да пробие по фланга за да изостри бавните ни атаки, и нестига че не го покриваха халфовете ни, но и централната ни защитна двойка проспа мача!
Берба се видя че с такива мудни халфове нищо няма да направи и се вращаше назад със защитник на гърба, ама нямаше кой да се възползва от това изтегляне!
общо взето на мача севидя желание за победа, но липсваше бързина, съответно изненада, нямаше преливане ватака и въобще намаше я отборната игра, защото нямаме можещ треньор, нямаме и желание в Перуката да класира отбора!
Видяхме колко важна се оказа тая точка срещу Италия в София, спечелена със супер страхлива и дефанзивна игра! ПОЗОР!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

----------
Контакти:

Мнениеот ---------- » 10 сеп 2009 09:04

Ами М Петров Ч Янков да не изреждам половината отбор нямат място в тоя отбор, докога да чакаме да станат по на 50 години и тогава да заиграят.

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 10 сеп 2009 09:44

Но за сметка на това изигралия мача на живота си Сърмов компенсира за слабата игра на Бербо и Манолев.
Изображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 10 сеп 2009 09:50

Каде бе Сърмов беше най добри снощи,по последни дани Берлускони снощи се е обадил на Батков и му е предложил 20 милиона за него.Ама Батков е отказал,бил сигурен,че цената на Сърмов ще се вдигне поне двойно и щял тогава да го продаде на Реал Мадрид

Потребителски аватар
westmc
Контакти:

Мнениеот westmc » 10 сеп 2009 10:33

Само на мен ли ми прави впечатление или Манолев го раздава повече като крило отколкото като бек? И това не е само в националния.От мачовете на ПСВ,които съм гледал(те са 2) си направих същия извод.Може би по фланга ще бъде по-полезен?

Върни се в “Национален отбор”