mitko9311 написа:#LFC have indicated to Chelsea through Nick Robinson, (Daniel Sturridge's agent) that the club will not pay over 8m GBP for his client
Дано да е вярно това, напълно нормална цена
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
mitko9311 написа:#LFC have indicated to Chelsea through Nick Robinson, (Daniel Sturridge's agent) that the club will not pay over 8m GBP for his client
Gil-galad написа:@KOPWATCH
Sterling seems to have ironed out the contract differences. Expect the kid to seal the new contract soon and club to announce shortly #LFC
Karsa Orlong написа:Сега чета, че Ювентус дават 6м евро за Йоренте. Ако и успеят да реализират трансфера - просто не знам как всички освен нас успяват да купуват играчи, които могат да си спират топката, че даже и да вкарват голове за по-малко от 30 милиона
Harry Redknapp wants to strengthen the QPR squad, with a £12m bid for Liverpools Joe Cole and Stewart Downing.
wozniacki123 написа:Karsa Orlong написа:Сега чета, че Ювентус дават 6м евро за Йоренте. Ако и успеят да реализират трансфера - просто не знам как всички освен нас успяват да купуват играчи, които могат да си спират топката, че даже и да вкарват голове за по-малко от 30 милиона
Много просто гледаме да взимаме играчи от острова а и Йоренте ако има оферта и от нас и Юве никакъв шанс Юве играят уникален футбол в момента а и ще е титуляр там така че..
wozniacki123 написа:Karsa Orlong написа:Сега чета, че Ювентус дават 6м евро за Йоренте. Ако и успеят да реализират трансфера - просто не знам как всички освен нас успяват да купуват играчи, които могат да си спират топката, че даже и да вкарват голове за по-малко от 30 милиона
Много просто гледаме да взимаме играчи от острова а и Йоренте ако има оферта и от нас и Юве никакъв шанс Юве играят уникален футбол в момента а и ще е титуляр там така че..
john barnes написа:wozniacki123 написа:Karsa Orlong написа:Сега чета, че Ювентус дават 6м евро за Йоренте. Ако и успеят да реализират трансфера - просто не знам как всички освен нас успяват да купуват играчи, които могат да си спират топката, че даже и да вкарват голове за по-малко от 30 милиона
то щото йоренте при нас няма да е титуляр,а и е пръв приятел със рейна...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта