Има ли място г-н Стоилов начело на бълг. нац. отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Re: Има ли място г-н Стоилов начело на бълг. нац. отбор

Мнениеот -Ицо- » 10 сеп 2009 01:58

viroglav написа:-Ицо-, и аз имам богат жизнен опит, както Ил. Стоянов и Кишишев, но не съм в националния. Сърмов играе първи мач и то срещу Италия, като партньор на Ст. Петров. Двата гола станаха заради Ст. Ангелов, щото го нямаше в зоната му. Играч, който не му е работата да играе, като централен защитник. Трябва ли да правиме обстоен разбор на мача, за да доказваме ние неразбиращите от футбол, че Боби, Мъри и Атанас не стават. На летището в София преди да заминат, Атанас казва, че ще остане учуден, ако победим Италия. Един вид тръгра със свалени гащи. Как да стане победата ? Същият отказа да ходи във Франция през 1993 г., когато бихме и се класирахме за САЩ 94. Причината беше пак такава, "свалени гащи". С такива хора няма как да стане работата. Вземете си ги в Левски и тримата и да ви носят успехи там. На нас красиви загуби в ШЛ и квалификации не ни трябват. 8-)

viroglav, няма нужда от разбори, аз си имам мнение и то не е подплатено с каквато и да било футболна грамотност :) Ама и да вдигнем целия свят на главата си с вайкане - каква файда?Ако хвана случайно пет човека на улицата и ги питам къде е сгрешил Мъри всеки ще ми каже нещо различно.Та не може ли просто да не ревем след всеки мач за оставки и тояги на голо, ами да се примирим и да гледаме напред.Не знам защо след едно 4-то място всички решиха че сме станали световна футболна сила...
"Some folks are wise and some are otherwise"

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 10 сеп 2009 02:14

Щото, ако не мислим като световна футболна сила ще постигаме резултатите на Сан Марино и Фарьорските острови. Тук не става въпрос за реване и вайкания. Затова говоря, че трябва да се махнат Боби, Мъри и Наско вкупом. При сегашната ситуация, ако се махне само Мъри ефект няма да има. Дори да дойде и Мауриньо за национален треньор. Трябва да се реже из основи. Трябва да се избегнат мениджърските и клубните интереси. На левскарите им е кеф не толкова, че Мъри и Атанас са в националния, а защото не викат играчи от ЦСКА. Моето лично мнение е, че и в ЦСКА и в Левски има много добри играчи, готови за националния отбор, които обаче няма да се доредят никога дотам. И това е така,защото селекцията за мачовете не се прави, за да играем в оптимален състав, а заради други нефутболни причини. Пример за това са Ил.Стоянов и Кишишев, също така и туриста Живко Миланов и пресния дебютант Сърмов, който дори не бе викнат в последната контрола, а директно за мача с Италия. С тая троица Боби, Мъри, Атанас до тук... 8-)

П.П. Ако не мислехме през 1994 г. като световна футболна сила, нямаше да постигнем постигнатото, а то се постига с манталитет на победител, не с обяснения, че Италия са сила във футбола. Това всички го знаем...
Последна промяна от viroglav на 10 сеп 2009 02:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin_sram_i_rezil

Мнениеот sin_sram_i_rezil » 10 сеп 2009 02:18

няколко категорични грешки на Мъри, според мен - Чавдар Янков игра в дясно, а не в центъра, където му е мястото, а Пелето в центъра на защитата, поне пък той щеше да се справи по-добре като десен или ляв бек, а за централен можеше да избира между Караславов, Илиев, Топузаков, Николов - всеки от тях е правил разни грешки, но са къде по-на мястото си те там, а не Ангелов. И даже Мартин, въпреки цялото му желание, опит, заслуги и сърце, като не е във форма - не го пускай титуляр. Иначе наистина не си заслужаваме класиране, въпреки явното подобрение на играта и духа в последните мачове, но като изпуснеш питомното, не се настига вече дивото, факт е, че повечето ни добри играчи играят или по-често са резерви в доста средняшки отбори, нищо общо с онова велико поколение
професионален статистик на международните резили на Уефски, за да помнят децата ни историята... в последните години - ужасно претрупан от работа :)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 10 сеп 2009 02:28

На Чавдар мястото му е до Стилян в центъра, ама ако беше подреден така състава нямаше да има място за Сърмов, което всъщност е била и целта на занятието. Ст. Ангелов и Ил.Стоянов въобще не стават за централни защитници. Кишишев през цялата си кариера игра в дясно, сега го сложили в ляво, сигурно, за да изненадат Липи. Ако това им е била целта да бяха викнали и Боримиров и Гонзо, а можеше и Мъри и Атанас да влязат да поотъпкат малко терена. 8-)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 сеп 2009 07:01

А аз не принадлежа към червената гмеж, но Стоилов не е дорасъл, както между другото и футболисти като Бербатов и М.Петров. Те не заслужават да ходят на футболни форуми, освен като зрители. Айде, Мъри, багажчето и ... Бербат, стой си моля те в Англия!

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 10 сеп 2009 07:12

Според мен по правилнилния въпрос на темата би бил : Имат ли място перуката и ко начело на БФС.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 сеп 2009 08:33

Аз казах мнението си за Синоптика като треньор още когато бе назначен и след като видях кои играчи е повикал в отбора.Тогава се видя че той обслужва мениджърски и клубни интереси.Не може да викаш резерви и пенсионери,а да загърбваш играчи в доказана отлична форма и на които ще може да се разчита в бъдеще.Но това назначение бе най-добрия вариант за мафията в БФС.Те си търсиха маша за черната работа и в лицето на хасковския каун я намериха.Това бе и единствената причина Перуци да срича че нямало пари за чуждестранен специалист.Пари за командировки в Лозана и за космически заплати намери,но за доказан треньор,не успя!Трябва да се разбере,че Кауна е само върхът на айсберга на прогнилия ни футбол и заедно с него трябва да си ходят и тия,дето го назначиха!Престъпници като Перуката,Свалените гащи и Синоптика нямат място в българския футбол!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 10 сеп 2009 08:50

България трябва да назначи треньор по примера "Пранди"! Едва тогава ще се случи нещо. Бах тоз Мъри! Чуди се как да угоди на всички!

Blue_Fan
Контакти:

Мнениеот Blue_Fan » 10 сеп 2009 11:08

viroglav написа:Като толкова си ги харесвате Мъри, Боби и Атанас вземете си ги отново в Левски. Защо ги изгонихте, като са толкова добри специалисти ? :!:

Изгониха ги защото не слушкат!
Аман от "цветови" специалисти! Я си припомни предишните няколко треньора-рожби на ЦСКА, какво направиха с националния! Аз се сещам за едни многоцифрени загуби и то не от световния шампион. Или за полубожеството Стоичков, който се оказа, че в момента в който се кълнеше в националния отбор се е уреждал да става треньор в Испания. И заряза всичко по средата на квалификационен цикъл! Но какво да очакваме от човек, който заявява в интервю цитирам: "...Какво ми е дала на мен България?..."
Ще ми е интересно да чуя мнението ти по въпроса?
Дали някога всички подобни "разбирачи" ще си свалите цветните очила и ще започнете да гледате реално на нещата?
Аз лично се съмнявам. Ще си живеете всеки в собствената самозаблуда.
Сега по темата. Според мен Стоилов има качества, но не му се дава свободата да работи, както той смята за правилно. но далеч не е първия, а за жалост може би няма да е и последния, на когото от горе му се налагат т.нар. "мениджърски интереси". Далеч съм от мисълта ставам адвокат на Мъри.
Относно състава за снощния мач: има играчи, които очевадно са в лоша спортна форма, а започват като титуляри, за сметка точно на хора, за чиито силни изяви постоянно слушаме в момента. Например Мартин Петров - моите уважения към него, всички знаем от кога не е играл официален мач. Аз лично бих го пуснал последните 15-20мин. Неведнъж е решавал мачове в последните минути. Сърмов - според мен в момента няма място и в титулярния на Левски, да не говорим за Националния. А дали е моментно състояние или толкова си може... кой знае. Чавдар Янков - също се видя че нее във форма. А и много добре се видя, че Благой Георгиев, Божинов, а защо не и Домовчийски, трябваше да започнат мача като титуляри.
Четох негативни коментари за Илиян Стоянов и смятам, че са напълно неоснователни. На мача с Черна гора беше най-стабилния в защита според мен.
Това е моето скромно, некомпетентно мнение.
Но аз също бих задал въпроса: защо Мартин Камбуров не влиза в ничии сметки?

Потребителски аватар
sin_sram_i_rezil

Мнениеот sin_sram_i_rezil » 10 сеп 2009 12:17

веднага ще ти отговоря - защото навремето отказа на Синоптика и Атанас да премина в "Левски" и те никога не му го простиха
професионален статистик на международните резили на Уефски, за да помнят децата ни историята... в последните години - ужасно претрупан от работа :)

Върни се в “Национален отбор”