Гонг представя историята на един герой
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Гонг представя историята на един герой
Уникална история. Браво!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
mite.1979 написа:Eдно голямо браво ! Молбата ми е към Томислв и Ирина: моля ви ако е възможно да му осигурите от някой от мобилните оператори телефон с карта и включени безплатни минути,защото това момче има нужда и благодарение на този телефон може да спаси живота на мойте деца на ваще деца.
П.П. ако го направите пишете ми да се почувствам горд ,че съм помогнал с нещо и да се похваля пред сина ми (дъщеря ми е малка няма да ме разбере , но като порасне ще и разкажа и на нея тази история)
Димитър Ангелов
гр.Брезник
-
- Контакти:
Ей това момче да го направят мъж на годината! Браво юнак, нека всички се учат от теб на мъжество!
Ако всичkи в България са като този герой страната ни ще просперира във всички сфери.Едно голямо Браво за най-малкия герой с огромно сърце.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Малък човек, огромна постъпка!
като чух историята с МАРИО разбрах че има надежда за България.БЛАГОДЪРЯ ТИ МАРИО
- kraskata691
- Контакти:
Браво на момчето,ЕДИН МНОГО ГОЛЯМ ЧОВЕК
-
- Контакти:
Това е едно невероятно дете!Желая му всичко най-добро и да е със семейството си това е най-важно!И да успее в живата!Лично аз тази история я разпространих в феисбук днес но малко хора я харесаха-ако беше нещо клюка или виц ясно ще има хиляди харесвания!Нека всички станем по добри!Гонг вие сте най-добрите а предаването ви в 17 часа не го изпускам!Страхотен екип сте когато искам истината да я чуя я търся при вас!!!
Това момче, което е повече мъж от много хора, които гледаме по телевизията ми оправи деня днес. Забравяш за многото проблеми и просто се възхищаваш на добротата и смелостта му. Може би има надежда все пак.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Едно истинско земно българско дете !
Гордея се с теб !!!
Гордея се с теб !!!