За кой ще гласувате на парламентарни избори 2013 ако са днес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: За кой ще гласувате на парламентарни избори 2013 ако са днес?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Парламентарни избори - 2013

Мнениеот dunavfc » 06 дек 2012 23:39

Той светът нека си свършва,Бат Бойко,това не го притеснява ни най-малко ;) Светът за Бойко може да свърши,точно тогава,когато свърши и за Чък Норис,тоест никога...

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 06 дек 2012 23:43

dunavfc написа:
ASENOVSKI VOYN написа:
dunavfc написа:
Ако ти беше премиер,г-н икономист,как би процедирал с заплатите и пенсиите на хората,очаквам нормален и адекватен отговор,да те видя,като си такъв критик,какво е твоето решение ;)

Ако аз бях премиер щях най-напред да се опитам да направя така, че България да се превърне от страна консуматор в страна производител. А когато го постигна това всичко останало, ще се нареди от само себе си ;)

Очаквам първо да ми отговориш на нещата които съм написал,защото ме обвини,че съм глупак и пиша глупости ;)
За 4 год. щеше ли да успееш да направиш страната ни от консуматор в производител и какво щеше да стимулираш да се произвежда ?

Щях да се насоча към земеделието и животновъдството на първо време, ще ти дам и пример :

Правя една кравеферма от 1000 крави, това автоматично отваря най-малко 50 работни места работни места.
Всеки ден от тези крави ти ще имаш най-малко по 20 тона прясно мляко( 300 дена по 20 тона прави 6000 тона на година )
Тези крави ще ти родят по едно теле, което прави 1000 телета, ако едно теле тежи средно по 150 кила това прави по 150 000 тона телешко.

2000 животни трябва да се хранят и ето ти задвижваш и земеделието в региона където си направил кравефермата, а като задвижиш и земеделието автоматично отваряш нови работни места .

А сега умножи всичко това по 100 и виж за какви цифри говорим ;)

Но ако аз бях на власт нямаше да създам само сто кравеферми но и сто овцеферми, сто свинеферми, сто птицеферми сто коне ферми и т.н. и нямаше да правя едни безсмислени молове от които никои няма полза .
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 дек 2012 23:45

Ами да си се оправят с Чък Норис,защо трябва и нас да ни занимават?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 дек 2012 23:45

dunavfc написа:Аз се надявам ГЕРБ и Сините да направят компромиси помежду си и да направят една коалиция,защото алтернатива БСП - ДПС - Кунева е много неприятна.Атака и РЗС са ми изключително неприятни партии,но ако се наложи може и те да бъдат потърсени за коалиция,за да не дойде по-горе спомената комунистическа коалиция.Аз друга алтернатива не виждам...Убеден съм,че ако БСП + техните коалиционни партньори отново дойдат на власт,страната ни ще изпадне в страхотен колапс.Първо,че Европа ще ни спре парите до 1 год. , второ сигурно предизборно ще се вдигнат всякакви социални придобивки,финансовата ни политика ще бъде заеба тотално и ние ставаме Гърция - 2,но в лошият смисъл...Аз едно харесвам много на това правителство,че не се подава на изнудване от всякакви прослойки и сфери що се касае за заплати,пенсии,надбавки и т.н. Ние трябва да преминем през тази криза по възможно най-лекият и рисков вариант.Да,знам че пенсиите и заплатите са подигравка,но това е нещо,което и бог не може да реши !

Няма шанс да стане това което го мислиш. ДСБ няма да участва в каквато и да е коалиция при успешно преминаване на парламентарните избори (самостоятелно влизане в парламента). Костов е показал през годините, че има собствени принципи които изповядва и не е склонен да прави компромиси само за да влезе във властта. Затова едно време отказа участие в правителство с Царя .. когато той беше изкарал 40 % и му трябваше партия за мнозинство, а имаше 4 в парламента. Коалиция Симеон II, ДПС, БСП и и ОДС. Костов отказа и коалиция направиха Царя и Доган. През годините винаги е отказвал да прави компромиси... хората са гласували за него и неговите идеи, а не за чуждите. Така и трябва.
Иначе коалиция с Герб е немислима като цяло... те НЕ СА дясна партия за каквато се "пишат". Те не водят дясна политика, а напротив - лява. РЗС са партия финансирана от коалиция на розата, чрез една от партия "нова зора" ... демек клон на БСП : ), а атака са си чисти популисти които са готови да гласуват за каквото и да е стига да са във властта.

Единствения начин да се оправят нещата е да преминем през една бойкова зима ... както навремето минахме през Виденовата зима. Да се вдигне народа и да яхнем вълната... иначе смисъл няма.

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ODKQZ-4Bo-8[/youtube][/center]
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 06 дек 2012 23:48

Давам ви точна прогноза за парламентарните избори 2013 от първа ръка - ГЕРБ и БСП ще влязат в парламента,но няма да имат мнозинство така,че да съставят кабинет самостоятелно.Ще станем свидетели на парламентарна криза в която президентът Плевнелиев ще има право да даде мандат на избрани от него сили.

В парламента ще влязат още Кунева,ДПС,както е и твърде вероятно патриотичните сили АТАКА-ВМРО да прескочат 4 % бариера.

2013 ще бъда много "успешна" за кабинета на ГЕРБ - ще си скъсат задниците да откриват нови обекти един след друг,както и ще увеличат някои доходи като пенсии,надбавки,вероятно някои заплати и прочее.

А какво са избори в България без купуване на гласове и цигански вот...

" Българио, за тебе те умряха,

една бе ти достойна зарад тях,

и те за теб достойни, майко, бяха

И твойто име само кат мълвяха,

умираха без страх."
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 07 дек 2012 00:20

Ще гласувам твърдо за БСП. Според мен правителство БСП-ДПС и евентуално Кунева е по-малкото зло от ГЕРБ, най-вече защото не би водило толкова малоумна външна и енергийна политика, поне малко се замисля за националните ни интереси, отстоява в по-голяма степен демократичните принципи и ценности и не се подиграва и обижда българския народ.

Според мен в новия парламент ще влязат ГЕРБ, БСП, ДПС, Кунева и Атака. Евентуално може и сините, но само ако се обединят. Ако сметките през зимата са тежки нищо чудно и ГЕРБ да не бъдат първи на изборите.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 дек 2012 00:38

Кой толкова много я лансира и бута г-жа Йес(Пръмова)?Тази нейна масирана реклама тук много ме озадачава.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 дек 2012 08:03

obi4am_pirin написа:на предните избори гласувах за ГЕРБ но сега няма сила на света която да ме накара да гласувам пак за тях!

Винаги съм ти опозиция,но този път,няма как да не се съглася с теб 8-) Дори напротив.Няма сила,която да ме накара да гласувам :!: Аз съм пушач и няма да гласувам ;) Нека гласуват непушачите и циганите 8-) Те да избират,кой ще им защитава правата и интересите ;) Моите права е ясно,че дали ще гласувам или не,няма кой да ги защитава ;) Дори,като български данъкоплатец,се опитвам да се извиня на всички мангали за причиненото им неудобство за това,че българското законодателство не ми позволява да пуша в тяхно присъствие,докато си взимат помощите,платени от моя джоб :!: Всъщност,какви са условията да станеш ЦИГАНИН в тази държава :? :? :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 07 дек 2012 11:56

Който и да дойде на власт догодина, каквито сме малоумници ВСИЧКИ ДО ЕДИН, няма да има никакво значение. За мен единственото обосновано мнение в тази тема е това на dunavfc. В същото време не мога да повярвам колко къса е паметта на народа и колко предатели има в този форум. Готови да гласуват за турците и комунистите, които съсипаха народа за половин век, не за друго, а от злоба. Забележете че казвам "съсипаха народа", не "съсипаха държавата". Неуспехите в енергийната, социалната, икономическата и т.н. политики на сегашното правителство? А къде са успехите в тези сфери на предишните правителства? Като ви слуша човек, би си помислил, че допреди 3 години сте живели в палати и сте яли труфели за обяд.
На изборите догодина не знам за кого ще гласувам, но знам за кого НЯМА да гласувам - за БСП и за ДПС. За мен това би било национално предателство.
RedeviL написа:Слава на Бога, че този вариант е слабо вероятен, иначе жална ни майка, ако тези самозабравили се наглеци начело с тиквата ни управляват още 4 години с пълно мнозинство.Въпреки че така като го гледам боко натам се е запътил.Няма да си губя времето да те убеждавам в каквото и да било, но само ще ти кажа, че България е нямала толкова нагъл, самозабравил се, долен, безкрупулен и прост управляващ министър какъвто е тиквата!

Общо взето думите ти ми звучат като, че ЦСКА е харизмата, убиеца на шампиони, свещеното четирибуквие и т.н. Думи пълни с чувство, но без смисъл, съдържание и факти понастоящем. Нищо, българинът така си обича. Дано само след година всички да не разберем, че всъщност в България има и по-самозабравили се хора, че тогава наистина жална ни майка. Имам лошото предчувствие, че точно това ще се случи. А най-лошото е, че май всички сме се самозабравили. Дали не е точно това и най-сериозният проблем?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Свободна зона”