7 от 7 за немските отбори в ЕКТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

departedt2
Контакти:

Re: 7 от 7 за немските отбори в ЕКТ

Мнениеот departedt2 » 07 дек 2012 02:13

Corwin написа:Само тия миндили от Щутгарт излагат командата. Направо не знам как не се напънаха пък да бият веднъж ... Биеш 1:5 като гост първия и падаш от последния като домакин, когато от това зависи класирането ти :)

хаха, демек както Църната Златка е бургаския миндил, Щутгарт са швабските миндили :)

иначе сериозно, най-приятната изненада тоя сезон прави Борусия Д. Категорична заявка за нещо много голямо и възродени приятни спомени от ерата Ларс Рикен....прогнозирам уникален сезон за Дортмунд и Байерн в ШЛ, останалите немски пълнежи в ЛЕ ще си останат само това - пълнежи. Шалке отпадат още на 1/8 финал - ОСВЕН ако нямат късмета да се паднат с Шахтьор/Шахтар/Миньор/Въгледобивник, или както и да му е там заглавието на тоя смешен отборец.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 07 дек 2012 02:36

departedt2 написа:
иначе сериозно, най-приятната изненада тоя сезон прави Борусия Д. Категорична заявка за нещо много голямо и възродени приятни спомени от ерата Ларс Рикен....прогнозирам уникален сезон за Дортмунд и Байерн в ШЛ, останалите немски пълнежи в ЛЕ ще си останат само това - пълнежи. Шалке отпадат още на 1/8 финал - ОСВЕН ако нямат късмета да се паднат с Шахтьор/Шахтар/Миньор/Въгледобивник, или както и да му е там заглавието на тоя смешен отборец.

Недей подценява Шалке. Последните 2 години те поддържат почти постоянно ниво и класа. А те съвсем скоро и до полуфинал в ШЛ стигнаха. При 1-2 качествени попълнения зимата може да мечтаят поне за повторение на постижението. Но според мен отбори като Селтик, Галатасарай, Валенсия, дори Милан ако не се стегне много ядове ще берат в Гелзенкирхен.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 дек 2012 11:44

milka написа:Бундестима е същия бият, бият и когато требва да направят последната крачка - 0:4 я от Аржентина я от Испания .

От Испания имаха две загуби с по 0:1, а с Аржентина вярно имаше резултат 4:0, ама далеч не беше за меси и компания :lol:
Ама то си трябва и поне малко мозък, иначе не става.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 дек 2012 13:50

Страшно много ме кефят "Борусия" - Дортмунд, с малко повече шанс догодина могат да стигнат до финал. :)
П.П. Не знам къде гледа Льов и защо не взима Вайденфелер в националния отбор, лично за мен той е по-добър от Нойер!? :o
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - Свят”