За кой ще гласувате на парламентарни избори 2013 ако са днес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: За кой ще гласувате на парламентарни избори 2013 ако са днес?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Парламентарни избори - 2013

Мнениеот dunavfc » 06 дек 2012 21:50

Винаги след всяко едно ново правителство чувам едно и също..."Това е най-лошото правителство,което съм виждал".Употребяваше се след управлението на СДС,после при царя,после при тройната коалиция,сега за ГЕРБ...знам че манталитета ни е робски,нихилистичен,пораженски,черноглед,но все пак,защо няма хора,които да кажят "Който и да ни управлява от нас си зависи" ? В България от десетилетия се случват изключителни абсурди за които държавата няма толкова голяма тежест или пък изобщо не зависи от нея,но никога не се упрекваме сами себе си,а все търсим вина в Бойко,Станишев,Доган,Царя,Костов и т.н.

Държавата ли е виновна,че хората масово не си плащат данъците ?
Държавата ли е виновна,че медиците,полицаите и учителите мислят,като своя алтернатива само за чужбина,защото тук са унижавани не само заради ниските заплати,които държавата просто няма как и да иска да увеличи драстично,а заради постояните унижения от страна на самото общество..Как е възможно в една нормална страна да отиде лекар да спаси човешки живот и да бъде зверски пребит ? Как е възможно граждани на една страна ( и то европейска ) да изпитват такова неуважение и омраза към органите на реда,към които обаче винаги се обръщат,когато имат нужда ? Как е възможно пожарник да се употребява,като нещо лошо,пошло,въпреки,че тези хора спасяват човешки животи всеки ден ?
Държавата ли е виновна,че забранява пушенето и веднага хитрият българин,се опитва да намери вратичка,да намери пролука с която на воля да си пуши блажевно ?
Държавата ли е виновна,че хората си хвърлят боклуците направо през балконите ? Държавата ли е виновна,че нейните служители,например в БДЖ,вместо да си вършат работата,точат нафта ?

Не мога да разбера,защо 90 % от българите се оплакват,че политиците крадат и са алчни,а те самите,ако имат възможност и са на техните места,биха били сторили същото :roll:

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 06 дек 2012 21:53

Пуснете анкета :lol:

1) ГЕРБ - Бойко Борисов
2) БСП - Сергей Станишев
3) БНГ - Миглена Кунева
4) ДПС - Ахмед Доган
5) ДСБ - Иван Костов
6) СДС - ? ;) ( ако някой знае да помага )
7) Атака - Волен Сидеров
8) РЗС – Яне Янев и Марешки
9) Други
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 06 дек 2012 21:57

BLUE CHAMPIONS написа:
Alexx написа:Който и да дойде все тая.

Ще дойде този, който е наред на "опашката" :)
Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят :!: ;)

Не променят нищо, защото всички са продукт на системата ни и всички са продукт на определен "богоизбран" кръг и в тях не е реалната власт.
Преди време направих тази тема,но интерес нулев.gong/viewtopic.php?f=53&t=125263&p=4071123#p4071123
Не,че се оплаквам, защото никой не ми е обърнал внимание,а просто констатирам колко грешно гледат хората на политиката.
Последна промяна от Alexx на 06 дек 2012 22:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 06 дек 2012 21:59

dunavfc написа:Винаги след всяко едно ново правителство чувам едно и също..."Това е най-лошото правителство,което съм виждал".Употребяваше се след управлението на СДС,после при царя,после при тройната коалиция,сега за ГЕРБ...знам че манталитета ни е робски,нихилистичен,пораженски,черноглед,но все пак,защо няма хора,които да кажят "Който и да ни управлява от нас си зависи" ? В България от десетилетия се случват изключителни абсурди за които държавата няма толкова голяма тежест или пък изобщо не зависи от нея,но никога не се упрекваме сами себе си,а все търсим вина в Бойко,Станишев,Доган,Царя,Костов и т.н.

Държавата ли е виновна,че медиците,полицаите и учителите мислят,като своя алтернатива само за чужбина,защото тук са унижавани не само заради ниските заплати,които държавата просто няма как и да иска да увеличи драстично,а заради постояните унижения от страна на самото общество..Как е възможно в една нормална страна да отиде лекар да спаси човешки живот и да бъде зверски пребит ? Как е възможно граждани на една страна ( и то европейска ) да изпитват такова неуважение и омраза към органите на реда,към които обаче винаги се обръщат,когато имат нужда ? Как е възможно пожарник да се употребява,като нещо лошо,пошло,въпреки,че тези хора спасяват човешки животи всеки ден ?
Държавата ли е виновна,че забранява пушенето и веднага хитрият българин,се опитва да намери вратичка,да намери пролука с която на воля да си пуши блажевно ?
Държавата ли е виновна,че хората си хвърлят боклуците направо през балконите ? Държавата ли е виновна,че нейните служители,например в БДЖ,вместо да си вършат работата,точат нафта ?

Не мога да разбера,защо 90 % от българите се оплакват,че политиците крадат и са алчни,а те самите,ако имат възможност и са на техните места,биха били сторили същото :roll:

Е ти направо ме разби с тази твоя мисъл :lol:

Моля те да прочетеш какво си написал и да изтриеш, че много се излагаш ( него казвам с никакво чувство на злоба ) ;)
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 06 дек 2012 22:00

Не съм гласувал за ГЕРБ преди, няма да гласувам и сега. Със сигурност няма да гласувам за БСП! Няма нещо на света, което да ме накара да гласувам за тях. Вероятно ще се насоча към сините, както обикновено.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
ARKANBG
Контакти:

Мнениеот ARKANBG » 06 дек 2012 22:05

ГЛАСУВАЙ ЗА АТАКА,СПАСЯВАЙ БЪЛГАРИЯ

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 дек 2012 22:08

Аз се надявам ГЕРБ и Сините да направят компромиси помежду си и да направят една коалиция,защото алтернатива БСП - ДПС - Кунева е много неприятна.Атака и РЗС са ми изключително неприятни партии,но ако се наложи може и те да бъдат потърсени за коалиция,за да не дойде по-горе спомената комунистическа коалиция.Аз друга алтернатива не виждам...Убеден съм,че ако БСП + техните коалиционни партньори отново дойдат на власт,страната ни ще изпадне в страхотен колапс.Първо,че Европа ще ни спре парите до 1 год. , второ сигурно предизборно ще се вдигнат всякакви социални придобивки,финансовата ни политика ще бъде заеба тотално и ние ставаме Гърция - 2,но в лошият смисъл...Аз едно харесвам много на това правителство,че не се подава на изнудване от всякакви прослойки и сфери що се касае за заплати,пенсии,надбавки и т.н. Ние трябва да преминем през тази криза по възможно най-лекият и рисков вариант.Да,знам че пенсиите и заплатите са подигравка,но това е нещо,което и бог не може да реши !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 дек 2012 22:09

ASENOVSKI VOYN написа:
dunavfc написа:Винаги след всяко едно ново правителство чувам едно и също..."Това е най-лошото правителство,което съм виждал".Употребяваше се след управлението на СДС,после при царя,после при тройната коалиция,сега за ГЕРБ...знам че манталитета ни е робски,нихилистичен,пораженски,черноглед,но все пак,защо няма хора,които да кажят "Който и да ни управлява от нас си зависи" ? В България от десетилетия се случват изключителни абсурди за които държавата няма толкова голяма тежест или пък изобщо не зависи от нея,но никога не се упрекваме сами себе си,а все търсим вина в Бойко,Станишев,Доган,Царя,Костов и т.н.

Е ти направо ме разби с тази твоя мисъл :lol:

Моля те да прочетеш какво си написал и да изтриеш, че много се излагаш ( него казвам с никакво чувство на злоба ) ;)

Къде съм написал глупости ? Питам сериозно,ако си прав,ще се извиня ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 дек 2012 22:09

Преди изборите има референдум на, който ще трябва да покажем, че не искаме АЕЦ Белене

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 06 дек 2012 22:10

Нямам годините, но ако можех, щях да гласувам за ДСБ и Иван Костов. Да се знае, че и той има млади симпатизанти.
[center]1914[/center]

Върни се в “Свободна зона”