Има ли място г-н Стоилов начело на бълг. нац. отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Re: Има ли място г-н Стоилов начело на бълг. нац. отбор

Мнениеот haiobaio » 10 сеп 2009 01:26

Получи се това, което всички очаквахме. Италия ни би. Не играхме зле, стараехме се. Но футболистите показаха, че не вярват един на друг.
Вие, с червените очила, ще обвините Мъри за загубата, и че трябва да се махне, вие със сините ще кажете, че той е достоен за националния отбор и трябва да остане, нали?
Проблемът е там, че ние не сме единни, ние се обиждаме на клубна основа, това показва, че не заслужаваме да бъдем на сериозно първенство. Ние не знаем какво е да сме обединени. До там докарахте футбола драги цесекари и левскари, до там, да се мразим един друг, да не сме приятели в моментите, когато има нужда. Засрамете се! И моля, помислете!
Това е за всички ВАС любители на футбола, независимо от вашите пристрастия! ЗА ДОБРО ИЛИ ЗА ЛОШО СМЕ ЕДИН НАРОД!

Потребителски аватар
haruspex
Контакти:

Мнениеот haruspex » 10 сеп 2009 01:28

Има но трябва да забрави пристрастията да не слуша Сираков и мениджърите ако ли на село или да учи Изтребител Иваняне на правилен футбол
ЦСКА ДО ГРОБ

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 10 сеп 2009 01:28

ЕМИЛ написа:Кое по точно не хареса в нашата игра за което да е виновен Мъри?

Е как така? Перфектни бяха всички! :lol: :lol:
И в защитата голяма промяна имаше. Нищо общо с онази защита срещу Черна гора!Котев пак беше виновен!
И италианчетата също са виновни! (мамичката им...ще ни бият те келешите му с келеши)

Потребителски аватар
Годфадър
Контакти:

Мнениеот Годфадър » 10 сеп 2009 01:29

Не си правих труда по прочета "великолепните ви критики изпълнени с точни аргументи и доказателства" относно оставката на Станимир Стоилов - просто нямаше смисъл.В България разбираме твърде много от футбол и политика и затова сме на това ниво.

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 10 сеп 2009 01:30

За мен Мъри не е никакъв треньор щом не знае кой да викне и къде да го сложи на терена! Не може ти да слагаш опорен халф на крилото и да държиш две типични крила на пейката! А когато трябваше да натиснем вкара Домовчийски, вместо Иван Стоянов, който е в супер форма и го показва в мачове на ЦСКА! Това, че съм от ЦСКА не значи, че злобея! За мен Ники Михайлов няма НИКАКВО МЯСТО В НАЦИОНАЛНИЯ! Първи вратар трябва да е Жоро вратарчето! Друг от синия отбор, който трябва да е в националния е Гаджев и Веско Минев! Докато от ЦСКА трябва да са Иван Иванов и Кирил Котев, който играят много добре заедно! Просто Мъри трябва да спре да вика хора, който са резерви с отборите си и не играят! Марто Петров е резерва и не е в добра форма, но го викна и най-интересното ми е, че не използва най-силната чертва в играта му - бързината! Не знам за мен Мъри осра яко нещата! С Илиян Стоянов, Кишишев, Домовчийски, Телкийски няма как да върим напред!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 сеп 2009 01:31

skarab написа:
ЕМИЛ написа:Кое по точно не хареса в нашата игра за което да е виновен Мъри?

Е как така? Перфектни бяха всички! :lol: :lol:
И в защитата голяма промяна имаше. Нищо общо с онази защита срещу Черна гора!Котев пак беше виновен!
И италианчетата също са виновни! (мамичката им...ще ни бият те келешите му с келеши)

На терена не играе Мъри.Играчите толкова си могат.

Потребителски аватар
todorK
Контакти:

Мнениеот todorK » 10 сеп 2009 01:32

има да, в националния по бобслей

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 сеп 2009 01:33

todorK написа:има да, в националния по бобслей

Хубаво.хайде предложи ти селекционер

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 10 сеп 2009 01:34

-Ицо-, и аз имам богат жизнен опит, както Ил. Стоянов и Кишишев, но не съм в националния. Сърмов играе първи мач и то срещу Италия, като партньор на Ст. Петров. Двата гола станаха заради Ст. Ангелов, щото го нямаше в зоната му. Играч, който не му е работата да играе, като централен защитник. Трябва ли да правиме обстоен разбор на мача, за да доказваме ние неразбиращите от футбол, че Боби, Мъри и Атанас не стават. На летището в София преди да заминат, Атанас казва, че ще остане учуден, ако победим Италия. Един вид тръгра със свалени гащи. Как да стане победата ? Същият отказа да ходи във Франция през 1993 г., когато бихме и се класирахме за САЩ 94. Причината беше пак такава, "свалени гащи". С такива хора няма как да стане работата. Вземете си ги в Левски и тримата и да ви носят успехи там. На нас красиви загуби в ШЛ и квалификации не ни трябват. 8-)
Последна промяна от viroglav на 10 сеп 2009 01:35, променено общо 1 път.

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 10 сеп 2009 01:35

ЕМИЛ написа:На терена не играе Мъри.Играчите толкова си могат.

Именно! Да извика и Димитър Пенев за защитник, заедно с Героги Димитров(ако не е фиркан). Жоро Велинов - вратар.(той вече не фирка май). :lol:
И те толкова си могат... Язък му и за "рязаните" пръсти дето не поникват пак.(на Станчо Бостанчо)

Върни се в “Национален отбор”