Дискусии: Италия-България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

samobotev
Контакти:

Re: Дискусии: Италия-България

Мнениеот samobotev » 10 сеп 2009 00:21

Нито Миланов и Сърмов нито Иван Иванов стават за национала.ОНзи е същия бездарник като тях,много бързо забравяте резилите на младежите в последните 2 години и онова 6-1 от Сърбия вие червените фенчета.Тогава двамата централни бранители бяха от вашия отбор а одясно играеше зетчето,всичките голове станаха или през зоната на зетя или през централната зона.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 сеп 2009 00:21

Cronos написа:
milen.hristov написа:Явно колко си гледал как играят отборите на Стоилов.Неговия стил е с постепенно разиграване на топкта а не с безцелни центрирания.

Вярно, не съм гледал всички отбори, на които треньор е (или е бил) Стоилов.Гледал съм само Литекс, Левски и тъй наречения Национален отбор.Общия знаменател в случая обаче е един - никаква идея как да се вкара гол на отбор, който играе сравнително грамотно в защита.Примери искаш ли?

Левски вкара в шампионата 96 гола и в ЕТ 2 гола за едно полувреме срещу италянски отбор,какво е виновен Мъри ю,че Бербатов и чак на празна врата може само да вкара.

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 10 сеп 2009 00:29

АБЕ ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ СИНИ И ЧЕВЕРНИ КОМЕНТАРИ ... ТВА Е БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР СРАМ МЕ Е ОТ ВАС И ЦСКАРИ И ЛЕВСКАРИ КОЙТО НАМЕСВАТЕ ОТБОРНИТЕ СИ ПРИСТРАСТИЯ ВИДЯХТЕ ЛИ ЧЕ ИТАЛИЯ ЗАПОЧНА С 9 ИГРАЧА НА ЮВЕНТУС НЯКОЙ ИТАЛЯНЕЦ ДА СЕ Е ТРЪШНАЛ ????? :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 10 сеп 2009 00:31

Тия 90 гола в нашия шампионат може да си ги наврете знаете каде.Кажи колко гола вкарахте срещу Дебрецен,Темпере и Батето или тези мачове си ги позабравил?

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 10 сеп 2009 00:33

АБЕ ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ СИНИ И ЧЕВЕРНИ КОМЕНТАРИ ... ТВА Е БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР СРАМ МЕ Е ОТ ВАС И ЦСКАРИ И ЛЕВСКАРИ КОЙТО НАМЕСВАТЕ ОТБОРНИТЕ СИ ПРИСТРАСТИЯ ВИДЯХТЕ ЛИ ЧЕ ИТАЛИЯ ЗАПОЧНА С 9 ИГРАЧА НА ЮВЕНТУС НЯКОЙ ИТАЛЯНЕЦ ДА СЕ Е ТРЪШНАЛ ????? :evil: :evil: :evil: :evil:

Е най накрая един син го каза.Сега ако добавиш,че Сърмов и Зетя са пълни бездарници и нямат място в национала ще те черпя една бира като се видим :) :P .

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 10 сеп 2009 00:47

samobotev написа:

Е най накрая един син го каза.Сега ако добавиш,че Сърмов и Зетя са пълни бездарници и нямат място в национала ще те черпя една бира като се видим :) :P .

Сърмов че беше грешка беше не е дорасал за националния а ако ми кажеш кой е зетя ще ти отговоря .. :|
Изображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 10 сеп 2009 00:54

Ами Живко Миланов как кой,не знаеш ли,че е зет на Боби Михайлов :) .
Сега за щастие не игра поради контузия,ама на другите квалификации ще го съберат с другите герои от мача със сърбите и гледай какво шоу ще настане.

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 10 сеп 2009 01:04

samobotev написа:Ами Живко Миланов как кой,не знаеш ли,че е зет на Боби Михайлов :) .
Сега за щастие не игра поради контузия,ама на другите квалификации ще го съберат с другите герои от мача със сърбите и гледай какво шоу ще настане.

Не знаех че Живко е зет на Боби.. но според мен играе
Изображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 10 сеп 2009 01:20

Aбе играе но за защитник не става,доста често го минават супер елементарно,като се събра с онези двамата централни защитника от ЦСКА-то срещу Сърбия и резултата можеше да стане и двуцифрен.
Иначе има горе долу добро центриране и често прави добри влизания по крилото и ако играе като халф според мене ще се представя доста по добре.

Потребителски аватар
blue_boy95
Контакти:

Мнениеот blue_boy95 » 10 сеп 2009 01:25

Сърмов и Миланов не че са лоши футболисти,но ако искаме да се класираме на Световно не трябва да разчитаме на тях.

Върни се в “Национален отбор”