Тиери Анри отново в Арсенал !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Re: Тиери Анри отново в Арсенал !!!

Мнениеот Avrameca » 06 дек 2012 00:34

определено ще помогне на Арсенал , самото му присъствие в отбора ще е от голяма полза.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 дек 2012 01:03

Легенда, самото му присъствие ще е по-добро от Жервиньо дори! :)

Най-големия е Тиери Анри! Ще вкара някой друг гол... ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 06 дек 2012 08:42

Много добър футболист , дано да се върне !

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 06 дек 2012 10:00

Миналата година се видя, че не успява да смогне на бързото темпо и определено издишаше. Ънри никога не се е славил с особено добра скорост, но за сметка на това техниката му беше една от най-добрите в света в добрите му години. Не съм сигурен дали връщането му е правилният вариант. Това може да говори само за неспособността на Венгер да подбира силни трансфери. Много ме беше яд, че лятото изтърва Бербатов, точно когато Арсенал имаше най-силна нужда от център нападател...
YA GUNNERS YA

master-krasi
Контакти:

Мнениеот master-krasi » 06 дек 2012 10:24

За съжаление ,Тиери принадлежи вече на миналото.А на Арсенал му трябва преди всичко един нов адекватен мениджър,защото Арсен Венгер видимо изкуфя.

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 06 дек 2012 12:39

Още малко ще върнат Бергкамп,Овермарс,Пирес и Виера.Много са зле Арсенал.

Потребителски аватар
Levski Forever !
Контакти:

Мнениеот Levski Forever ! » 06 дек 2012 14:35

Според мене няма да оправи Аресенал а ще ги направи най-добрите ;дд.
Този футболист е много добър но не е като месси ;дд :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 дек 2012 15:12

Levski Forever ! написа:Според мене няма да оправи Аресенал а ще ги направи най-добрите ;дд.
Този футболист е много добър но не е като месси ;дд :lol:

Най-сетне един умен левскар! Прав си не е, само вчерашната ситуация дори е достатъчна да се оценят качествата му, когато можеше да падне за дузпа, но той продължи вече контузен, направи финт и стреля! Евала на Меси! :) Но Меси пък никога не ме е кефил, напротив мразя го- много болка причинява на всички отбори! :cry: :cry:

Анри също беше голям футболист и завинаги ще си остане един от любимците ми- драл съм гърло яко за изпълненията му едно време и сега ми е много кеф като отбелязва голчета! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Мнениеот Shtuka » 12 дек 2012 02:26

crap написа:Миналата година се видя, че не успява да смогне на бързото темпо и определено издишаше. Ънри никога не се е славил с особено добра скорост, но за сметка на това техниката му беше една от най-добрите в света в добрите му години. Не съм сигурен дали връщането му е правилният вариант. Това може да говори само за неспособността на Венгер да подбира силни трансфери. Много ме беше яд, че лятото изтърва Бербатов, точно когато Арсенал имаше най-силна нужда от център нападател...

Що не се гръмнеш,миналата година вкара три гола в пет мача.А колкото до скоростта...написал си ОГРООМНА ГЛУПОСТ,само хейтър би написал името МУ некадърно като теб и би казал,че не се слави като бърз футболист MORON!!! :roll:
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Th ... 67131.html
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 12 дек 2012 07:44

crap написа:Миналата година се видя, че не успява да смогне на бързото темпо и определено издишаше. Ънри никога не се е славил с особено добра скорост, но за сметка на това техниката му беше една от най-добрите в света в добрите му години. Не съм сигурен дали връщането му е правилният вариант. Това може да говори само за неспособността на Венгер да подбира силни трансфери. Много ме беше яд, че лятото изтърва Бербатов, точно когато Арсенал имаше най-силна нужда от център нападател...

Момче, изказал си се тоооолкова нелепо, че просто нямам думи...
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”