ДЮШ-Левски!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Re: ФИФА: Левски има футболист-чудо

Мнениеот vratar4eto » 05 дек 2012 23:29

Teo написа:Говоря да е минал през вашия отбор и да е отишъл на запад, нямате никой и няма да имате !!!

[offtopic]Badboy гръмни се !!![/offtopic]

Май не отговори на въпроса ми, а само си повтаряш като кон с капаци. Явно не си чувал името Мариян Христов. Той от коя школа е? А за други българи шампиони на Германия не знам, ако можеш поправи ме ;)

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 06 дек 2012 07:35

vratar4eto написа:
Teo написа:Говоря да е минал през вашия отбор и да е отишъл на запад, нямате никой и няма да имате !!!

Май не отговори на въпроса ми, а само си повтаряш като кон с капаци. Явно не си чувал името Мариян Христов. Той от коя школа е? А за други българи шампиони на Германия не знам, ако можеш поправи ме ;)

Toчно този е юноша на ''Балкан''-Ботевград,ако греша някой да ме поправи...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Viktoria
Контакти:

Мнениеот Viktoria » 06 дек 2012 11:01

Вутов е юноша на Локо Мездра,а Левски са го взели от там и веднага казват че е техен юноша! Така работи школата на Левски пък и на ЦСКА и на другите измислени" грандове"! Вижте истината ,стига само сме се заблуждавали.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 06 дек 2012 21:41

Viktoria написа:Вутов е юноша на Локо Мездра,а Левски са го взели от там и веднага казват че е техен юноша! Така работи школата на Левски пък и на ЦСКА и на другите измислени" грандове"! Вижте истината ,стига само сме се заблуждавали.

Значи казваш, че Меси не е изграден в школата на Барса а в тази на Нюел'с Олд Бойс, където тренира до 13 г. възраст ? :lol:

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Re: ДЮШ-Левски!!!!!

Мнениеот Levski4Ever » 06 дек 2012 23:34

Значи един юноша за да е наш, трябва първото му ритване на топка да е на Герена?
Изображение

Потребителски аватар
Shn0rhelez
Контакти:

Мнениеот Shn0rhelez » 14 дек 2012 15:01

Юношата на Левски Георги Стоичков подписа днес първи професионален договор с клуба, съобщиха от "синия" лагер. Контрактът е за срок от 3,5 години.

Стоичков е роден на 27 май 1994 г. Играе като централен защитник в отбора на юношите старша възраст, който участва в първенството на Елитната юношеска група до 19 години.

Успех!
7:2 7:1 5:0 Не грухтете,а помнете!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 яну 2013 06:04

http://gong.bg/view_article.php?article_id=320739

Дали наемниците ще са чужденци или българи, те си остават наемници, а школата - по села и паланки, за без пари!

Мислели ли сте си? "Левски" като проекция на България... Читавите биват прокуждани оттук, и се ползват некви ментета.

Юношата на Левски Георги Стоичков подписа днес първи професионален договор с клуба, съобщиха от "синия" лагер. Контрактът е за срок от 3,5 години.

Стоичков е роден на 27 май 1994 г. Играе като централен защитник в отбора на юношите старша възраст, който участва в първенството на Елитната юношеска група до 19 години.

Успех!

в "Симитлийски боец". Нали търсихме централен защитник. Как пък един път за 10 минути не влезе. Ели толкова ли е добър..който даже не е централен, а краен бранител?

Малоумници!!!
Един Цонев, Стоичков и кой да е там би се развил рамо до рамо с Кристовао, Вкарвальо, Дъстли, Владо... Какъв борец ще е като амбициите на Ботев са просто да останат в групата, а на Герена - винаги да биеш. А кондиционно? Че те врачани последния път като бяха на Герена издъхнаха първото полувреме. Физически те го връщат от осми в първи клас.
Поне да ги дават под наем в долните дивизии на Англия, Холандия, Германия...

Гаджев, ако махнат и ще посрещнем 100 годишнина без нито един юноша в състава. Браво!

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 11 яну 2013 10:10

metodito написа:Гаджев, ако махнат и ще посрещнем 100 годишнина без нито един юноша в състава. Браво!

Йовов?! :mrgreen:

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 11 яну 2013 10:45

RIR написа:
metodito написа:Гаджев, ако махнат и ще посрещнем 100 годишнина без нито един юноша в състава. Браво!

Йовов?! :mrgreen:

И той това лято се пенсионира. ;)

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 11 яну 2013 10:48

HEATSEEKER написа:
vratar4eto написа:

Toчно този е юноша на ''Балкан''-Ботевград,ако греша някой да ме поправи...

Грешиш! Мариан е от Ботевград, но като юноша е забелязан от скаутите на Левски и идва на Герена. Но след време не успя да се наложи в първия отбор заради големите капацитети тогава там и се върна в Балкан Ботевград от където го взе Славия на Кано.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Върни се в “Левски”