Станислав Тодоров дебютира в ШЛ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Станислав Тодоров дебютира в ШЛ

Мнениеот Muscarin » 05 дек 2012 20:26

В Динамо Киев недоволстват от решенията на Станислав Тодоров

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 05 дек 2012 20:27

Vincenzo написа:Категорично най-добрия български съдия! Напълно го заслужава! Дано му дават още такива наряди.
А колкото до темата, която веднага подхванахме... той един съдия го беше казал:"Докато президентите на футболните клубове оценяват съдийството, така ще е !" Докато е така, кучетата ще си лаят, кервана ще си върви. Ей така някой, като не е доволен, пропищява до небесата и съдията го махат. После искаме да не се свири за водещите клубове...

А също и почетните президенти......

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 05 дек 2012 20:44

Ееее какво сега да викам ура ли? Мен това не ме грее и аз дори не съм го гледал как се е представил в тоя мач. Лично аз ще се радвам ако в България ръководят срещите на ниво и по съвест, но докато разни богаташи им бутат парички в джоба не чакайте безпристрастие от тях.

Потребителски аватар
keres
Контакти:

Мнениеот keres » 05 дек 2012 22:18

Първата добра новина за българското съдийство от наистина адски много време насам. Честито!

На линия
Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 07 дек 2012 12:01

Не знам защо като цяло толкова много плюем българските съдии , като другите са по-зле и от нашите. Виждаме какви очевидни голове не се признават на големи първенства, какви смешни дузпи давата за Милан , Манчестър , Барселона и всички други големи отбори. Онзи ден 3-те дузпи в мача на Челси също бяха съмнителни. Сега , ако почна да изброявам големи грешки на съдии в Европа само за последния месец трябва доста да пиша. Естествено това не оправдава нашите съдии , но на фона на тези в Европа , мисля , че не са чак толкова по-зле от тях.

Върни се в “Футбол - България”