ЗА и ПРОТИВ PSY - GANGNAM STYLE!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Federer91
- Контакти:
Re: ЗА и ПРОТИВ PSY - GANGNAM STYLE!!!
Защо няма анкета??? Иначе против, нищо че не е американско пак е зле. В днешно време е много трудно да се намери качествена музика. Особено ако е mainstream. 

Щефан__ Ефенберг написа:Давайте поне 10 000 коментара трбва да се навъртят в темата,все пак това е най-значимата тема в историята на ГОНГ.БГ![]()
smoothc''
слушаш ли АЗИАТСКА МУЗИКА,гледаш ли азиатски филми и сериали,определено си доста запознат
Преди време се бях запалил,а и сега когато имам възможност гледам азиатски филми и в часност южнокорейско и японско кино-наистина някои от тях,спокойно бих могъл да определя като изключителни!
Бих ти препоръчал някои,които лично мен ме впечатлиха и то доста:
1.Oldboy
2.13 Assassins
3.The Eel
4.The Ballad of Narayama
5.Vengeance is Mine
6.Ran-Истински шедьовър на киноизкуството

Аз не ти държа сметка защо смяташ, че Gangman Style е по-качествен продукт от чалгата, макар да имам основания за това
Да,определно си прав-всеки човек си избира какво да слуша,и какво не!
Възможно е да съм прибързал с тезата и заключенията си,за което се извинявам..но съгласи се,че когато човек има намерение да конкретизира мнението си,би следвало да го направи ясно и точно без "подвеждащи" елементи,нали така

И да,няма абсолютно никакви проблеми,да обсъдим характеристиките на двата продукта,мисля че би се получила интересна дискусия

Песента може да е всела, ама няма абсолютно никакъв смисъл в нея и самият факт, че е най-гледано клипче в тубатаза мен е тъжен, защото показва колко посредствени са станали музикалните предпочитания на хората.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
smoothc написа:Аз не ти държа сметка защо смяташ, че Gangman Style е по-качествен продукт от чалгата, макар да имам основания за това
Да,определно си прав-всеки човек си избира какво да слуша,и какво не!
Възможно е да съм прибързал с тезата и заключенията си,за което се извинявам..но съгласи се,че когато човек има намерение да конкретизира мнението си,би следвало да го направи ясно и точно без "подвеждащи" елементи,нали така![]()
И да,няма абсолютно никакви проблеми,да обсъдим характеристиките на двата продукта,мисля че би се получила интересна дискусия
Приемам извинението. Възможно е аз да не съм конкретизирал както трябва наистина.
Ами ние вече ги осбъждаме. За мен са еднакво лишени от смисъл. Поне от текстово естество и от това, което се предлага като продукт във видеоклиповете.
- Lubaka1892
- Контакти:
Нали затова е музиката, да те забавлява! Щом хората се забавляват с тази песен нека си я слушат.
Който му пречи нека да свиква, защото и без това нищо не може да направи по въпроса.
Който му пречи нека да свиква, защото и без това нищо не може да направи по въпроса.

"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Ауууууу,тук гледам двама потребителя,наподобяващи,досущ на главни герои от руски анимационни филми,са си разменяли любезности в продължение на няколко часа,за да стигнат до извода,че всъщност говорят за едно и също нещо и че са на едно и също мнение
Безценно
Единственото,което липсва в цялата тази ситуация е да се окаже,че това всъщност е един и същи човек с два различни ника 

Последна промяна от CTAHKO на 06 дек 2012 02:53, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
да видиш как царят на интригата и конспирациите се изсира на метеното пак, безценно
Да му се връзваш и четеш задълбочено глупостите- пълна загуба на време 
В букитата коефицентите за най-неумен потребител във форума драстично намаляват с всяко негово мнение
Въпреки сериозната конкуренция в лицето на шивачи, любители на Батман, шумкари и всякакви други 

В букитата коефицентите за най-неумен потребител във форума драстично намаляват с всяко негово мнение

Ballancee,виждаш ми се леко превъзбуден
което не е нормално за теб по това време на денонощието
Дишай дълбоко
Помага 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване