Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: КЪДЕ СТЕ, ЛЕВСКАРИ?

Мнениеот v.r.s. » 05 дек 2012 17:45

Статията показва много точно какви са феновете на футбола в България и не само на футбола.
Огромната част от феновете са телевизионни фенове и не ходят на стадиона, с изключение на няколко мача в годината, но дори и тогава стадионите остават наполовина пълни. Само една поправка, Левски ще стане на 200 години не през 3014-та, а през 2114 година.
Последна промяна от v.r.s. на 05 дек 2012 17:55, променено общо 1 път.

djamba6
Контакти:

Мнениеот djamba6 » 05 дек 2012 17:45

МОЛЯ ДА ПОМОГНЕТЕ ДА ВЪРНЕМ УСМИВКАТА НА ЕДНО ТРИ ГОДИШНО
ДЕТЕ!!!НЯМА ДА ВИ ЗАНИМАВАМ С ТЪЖНАТА ИСТОРИЯ
ЕТО БАНКВОАТА СМЕТКА КОЙТО МОЖЕ И ЖЕЛАЕ ДА ПОМОГНЕ-
/
ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ БЪЛГАРИЯ АД
BG95 BPBI 7942 1064 9929 01
ДИМИТЪР АТАНАСОВ/
КАПКА ПО КАКПКА ВИР СТАВА
ДОРИ И ЕДИН ЛЕВ ДА ДАРИТЕ ПАК ЩЕ Е ПОМОЩ

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 дек 2012 17:48

obi4am_pirin написа:"вече няма отбор на народа"...уоу... не бъди толкова директен...не казвай така директно истината на сините в очите

:lol: :lol: :lol:

Дай идеи и предложения как да я каже :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 05 дек 2012 17:53

CTAHKO написа:
obi4am_pirin написа:"вече няма отбор на народа"...уоу... не бъди толкова директен...не казвай така директно истината на сините в очите

:lol: :lol: :lol:

Дай идеи и предложения как да я каже :lol:

ЕЕЕЕЕ Станко къде си бе пич?!Съмнявам се че не си усетил иронията... ;)
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 05 дек 2012 17:55

"Левски" никога не е бил отбора на народа. Никога няма и да бъде. Той си остава отбора на всяка власт, това е истината. Относно феновете - и на "Левски" и на ЦСКА са една бройка - по 1500-2000 ИСТИНСКИ, ВЕРНИ ДО ГРОБ, другото е пълнеж.

П.П. Най-лесно е да ходиш на стадиона, когато отбора ти става шампион или играе в напреднала фаза на ЕКТ. Трудното е да гледаш как ЦСКА се мъчи с Етър за 3:1, трудното е да гледаш как ЦСКА неможе да бие Мура! Но въпреки всичко, аз бях в тези моменти на стадиона, бях и в Своге, бях на 80% от мачовете тази година, и ще ходя, просто ей така, заради идеята и името ЦСКА СОФИЯ! И когато всичко се оправи и стадиона почне да се пълни, аз ще съм горд, защото не ми е нужно отбора да върви нагоре и да се радва на успехи, за да ходя на стадиона. Така че аз лично не желая такива "моментни" фенове.

Справка:

ЦСКА 1:1 Фулъм - 38 000 на националния.

3 дни по късно.

ЦСКА 2:0 Левски - 17 000 на националния, от които 9000 червени.

За 3 дни ставаме с 30 000 фена по-малко, евала. И то на дербито на България.
Последна промяна от ЦСКА-р на 05 дек 2012 18:00, променено общо 1 път.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 05 дек 2012 18:00

Bourgas написа:А вие локомотивци къде сте?

Ние сме си на стадиона ,когато играем у дома. :)

Други въпроси ?

Нарочно го цитирах Чворето да се видят на какво приличат.
Пък после Локо СФ нямали фенове....що не отидете да се гръмнете някъде.Има и то достатъчно.Една лъжа като се каже 1 000 пъти и става истина.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 05 дек 2012 18:05

Олигофрена Зарков е написал статия, която, като изключим изразните средства, като теза е истина и важи и за четирите софийски отбора от А група, но с пълна сила за т.нар. грандове. Ако предстоеше събаряне на Анфийлд, сигурно на последния му мач щеше да има тълпи, които да направят опашки от километри. Спомням си когато Арсенал се премести от Хайбъри на Емирейтс, какви събития организира клуба - специални фланелки, с които играха този сезон и т.н. Тук в България, в София, единия отбор обикаля за поредна година като сирак по стадионите, а другия ще прави изцяло нов, вероятно с ново име или с добавка към настоящето, а феновете дори не го отразяват. Вместо едните да вдигнат във въздуха собствениците че не правят стадиона, а другите да напълнят Герена и да си вземат за спомен тревичка от терена, на който са записали славни мачове... Нямам думи, всички фенове /с изключение на тия по 2000 които ходят всеки път на мачовете на двата отбора/ носим вина. Защото избираме английския мач по телевизията между Норич и Съндърланд!?! Или филм, или концерт, вместо да подкрепим любимия отбор!
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 05 дек 2012 18:06

ЦСКА-р написа:"Левски" никога не е бил отбора на народа. Никога няма и да бъде. Той си остава отбора на всяка власт, това е истината. Относно феновете - и на "Левски" и на ЦСКА са една бройка - по 1500-2000 ИСТИНСКИ, ВЕРНИ ДО ГРОБ, другото е пълнеж.

П.П. Най-лесно е да ходиш на стадиона, когато отбора ти става шампион или играе в напреднала фаза на ЕКТ. Трудното е да гледаш как ЦСКА се мъчи с Етър за 3:1, трудното е да гледаш как ЦСКА неможе да бие Мура! Но въпреки всичко, аз бях в тези моменти на стадиона, бях и в Своге, бях на 80% от мачовете тази година, и ще ходя, просто ей така, заради идеята и името ЦСКА СОФИЯ! И когато всичко се оправи и стадиона почне да се пълни, аз ще съм горд, защото не ми е нужно отбора да върви нагоре и да се радва на успехи, за да ходя на стадиона. Така че аз лично не желая такива "моментни" фенове.

Справка:

3 дни по късно.

Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2." Това кара ЦК на БКП да предприеме мерки и през януари следващата година Левски е поставен под рамото на Народната милиция.
Сега стана ли ти ясно кой е отборът на народа :mrgreen:
Националния стадион събира официално 40000 зрители.При положение че на мача с Фулъм в сектор Б имаше 0 зрители тези 38000 в кои сектори ги събрахте :mrgreen:
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 05 дек 2012 18:09

1977 написа:
ЦСКА-р написа:"Левски" никога не е бил отбора на народа. Никога няма и да бъде. Той си остава отбора на всяка власт, това е истината. Относно феновете - и на "Левски" и на ЦСКА са една бройка - по 1500-2000 ИСТИНСКИ, ВЕРНИ ДО ГРОБ, другото е пълнеж.

Справка:

3 дни по късно.

Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2." Това кара ЦК на БКП да предприеме мерки и през януари следващата година Левски е поставен под рамото на Народната милиция.
Сега стана ли ти ясно кой е отборът на народа :mrgreen:
Националния стадион събира официално 40000 зрители.При положение че на мача с Фулъм в сектор Б имаше 0 зрители тези 38000 в кои сектори ги събрахте :mrgreen:

Много малък народ сме според твоите думи...има няма 2000 човека
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Левски”