Мъри и Наско да си ходят. Това е извода. Такова разделение в българския народ е нямало никога. И винаги е имало що годе някакъв консенсус кой трябва да е в отбора и кой не. Тези двамата палячовци тотално разединиха България. Коментари кой можел и кой не можел, кой бил правилен и кой не направо взривиха футболния мир у нас. Ако не знаете защо игра Сърмов днес, да ви кажа - нали трябва някой син да бъде продаден. След като Миланов се контузи трябваше някой от 1914 да е титуляр че да го видят мениджърите и да се помъчат да го продадат.
Изхода е чужд треньор. Както в баскетбола и волейбола. Колкото по-бързо се разбере, толкова по-добре.
Дискусии: Италия-България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- blue_boy95
- Контакти:
Re: Дискусии: Италия-България
soilwork написа:Лошата новина е че през следващата година няма да гледаме Камикадзето,Топчо,Кишишев,"българина" Томашич![]()
Да се надяваме че с новите "звезди" Сърмов,Гаджев,Генев,Домо-ще мачкаме.Напред Мъри -ние сме с теб!!!
Абе отворен,разбирам те,че не можеш да скриеш пристрастията си,ама поне се сдържай малко,да паднахме,но не играхме толкова лошо,такива душици като тебе само чакат националния да се издъни и хоп веднага почват да плюят,въпреки,че днес не се издънихме,а просто паднахме от световния шампион.
Поредната жертва на правилния футбол за съжаление се оказа националния отбор.С тази селекция от пенсионери и статисти и пренебрегване на играчи като Делев,Александров,Иванов,Янчев,Димов и още много други Стоилов доказа,че е просто поредния набеден тренер с малко повече късмет,а в последно време в националния отбор се изредиха много такива.Крайно време е да се наеме доказан чужденец и да се остави да работи на спокойствие без някои да му се меси.Пари за такъв има просто на никой не иска да идва такъв,но докато не дойде един ще гледаме световното,че даже и европейското по телевизията и ще си повтаряме колко близко сме били до класиране.Това е истината.Всичко друго е чесане на езици и губене на време.
Последна промяна от westmc на 10 сеп 2009 00:06, променено общо 1 път.
С тая игра какво Евро 2012, какви 5 лева.. Не, че сме куц отбор, ама ни липсват нападатели. Имаме добри, млади футболисти, които играят и се борят, но стигне ли се до вратата и момента за удар - запъваме здраво.. Трябва да се направят много промени в националния отбор.

- blue_boy95
- Контакти:
[quote="Carpy"]Мъри и Наско да си ходят. Това е извода. Такова разделение в българския народ е нямало никога. И винаги е имало що годе някакъв консенсус кой трябва да е в отбора и кой не.quote]
Аз не мисля,че има разделение.Да,форумните мишки плюят,предимно цесекари,но се вижда,че истинските цесекари българи са в Сектор ''Г'' и си подкрепят отбора,а такива форумни хулигани си стоят в тях и си траят.По-добър избор от Наско и Мъри в момента няма,и да дойде чужд тренъор,не е гаранция,че ще има успехи,ето Дик Адвокаат с две поредни загуби със националния на Белгия и втората е от Армения,а ние се чудим защо падаме от световния шампион.Айде по-полека,да и аз се изказах малко остро,ама това е в плот на емоциите.
Аз не мисля,че има разделение.Да,форумните мишки плюят,предимно цесекари,но се вижда,че истинските цесекари българи са в Сектор ''Г'' и си подкрепят отбора,а такива форумни хулигани си стоят в тях и си траят.По-добър избор от Наско и Мъри в момента няма,и да дойде чужд тренъор,не е гаранция,че ще има успехи,ето Дик Адвокаат с две поредни загуби със националния на Белгия и втората е от Армения,а ние се чудим защо падаме от световния шампион.Айде по-полека,да и аз се изказах малко остро,ама това е в плот на емоциите.
-
radko piratko
- Контакти:
Такъв смешен избор на състав досега не съм виждал. Нямам думи
- stefan_bg2
- Контакти:
Трябва да играя млади като Божинов, Цачев, Иванов, Домо, , К.Янев, И.Стоянов, Генев, дори и Балтанов...момчета, които играят с желание и заради самата игра, а не за да угодят на този и онзи и заради $. Иначе днес стана добър мач
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
blue_boy95 написа:Carpy написа:Мъри и Наско да си ходят. Това е извода. Такова разделение в българския народ е нямало никога. И винаги е имало що годе някакъв консенсус кой трябва да е в отбора и кой не.quote]
Чужд специалист няма да се влияе от Танев и Сираков. Това е трагедията в момента. Двама педали си въртят игрите и страда целия футбол. Няма нормален човек, който да си мисли, че Миланов и Сърмов трябва да са в отбора за сметка на Иван Иванов.
1- къде е Иван Иванов
2- престанете да напирате с Кирчо може пък да му е рано може за мачовете срещу Грузия и Кипър да играе там напрежението ще е значително по малко
3 - това са ни възможностите днес играхме добре редовните за съжаление грешки в защита ни докараха 2та гола просто от тези малки грешки отбор като Италия се възползва а отбор като Черна Гора не тва е истината
4 - стига сте гонили мъри той направи много сравнете играта на националния преди ерата мъри и сега и ще видите разликата
2- престанете да напирате с Кирчо може пък да му е рано може за мачовете срещу Грузия и Кипър да играе там напрежението ще е значително по малко
3 - това са ни възможностите днес играхме добре редовните за съжаление грешки в защита ни докараха 2та гола просто от тези малки грешки отбор като Италия се възползва а отбор като Черна Гора не тва е истината
4 - стига сте гонили мъри той направи много сравнете играта на националния преди ерата мъри и сега и ще видите разликата
Същата грешка като предния мач - сложи джуджето Янков пред Манолев. Манолев се скъсва да излиза напред без да мисли, джуджето не може да го покрива и Италия ни скъса отляво през първото полувреме. Втора детинска грешка втори мач поред. Това е лудост.