Кога ще падне монополът на бетинг компаниите?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Shn0rhelez
- Контакти:
Re: Кога ще падне монополът на бетинг компаниите?
Ок,приемам разясненията ви.Колегата,нарекъл ме лаик,пише неграмотно,което не ми допада(най-лошото е,че не се и опитва да го прави).Е как да приема квалификации от такъв човек.Към теб Влади не смятам,че съм проявил лошо отношение или,че съм те обидил по някакъв начин.Благодаря на Мерлин.
7:2 7:1 5:0 Не грухтете,а помнете!!!
Монополът може да падне само ако Европа ни го наложи. Васил Божков има достатъчно пари за да си купи парламентарно мнозинство, което да не позволи на друга компания да оперира на българския пазар. Лошото е, че пазарът у нас е твърде малък и неатрактивен за големите букмейкърски къщи и те не си дават зор да сложат черепа на мястото му.
T&T написа:Монополът може да падне само ако Европа ни го наложи. Васил Божков има достатъчно пари за да си купи парламентарно мнозинство, което да не позволи на друга компания да оперира на българския пазар. Лошото е, че пазарът у нас е твърде малък и неатрактивен за големите букмейкърски къщи и те не си дават зор да сложат черепа на мястото му.
няма монопол ве хора истината е че при данак 15 върхо ОБОРОТА няма кой да доиде
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
kiko75 написа:T&T написа:Монополът може да падне само ако Европа ни го наложи. Васил Божков има достатъчно пари за да си купи парламентарно мнозинство, което да не позволи на друга компания да оперира на българския пазар. Лошото е, че пазарът у нас е твърде малък и неатрактивен за големите букмейкърски къщи и те не си дават зор да сложат черепа на мястото му.
Истината е, че преди няколко години данъкът беше 8% и пак никой не дойде. Не, защото чужди компании нямаха желание, а просто защото някой някъде даваше някакви пари на някакви депутати и шефове на комисии по хазарта. И 25% да направят данъка, пак ще има "келепир" от цялата работа.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха...
Shn0rhelez написа:Ок,приемам разясненията ви.Колегата,нарекъл ме лаик,пише неграмотно,което не ми допада(най-лошото е,че не се и опитва да го прави).Е как да приема квалификации от такъв човек.Към теб Влади не смятам,че съм проявил лошо отношение или,че съм те обидил по някакъв начин.Благодаря на Мерлин.
ОК, както и да е, не съм се обидил, просто взех мнение по въпроса понеже съм буки от доста време и съм наясно и затова ти казах, че не разбираш! Жив и здрав, приятелю!
merlin написа:kiko75 написа:T&T написа:Монополът може да падне само ако Европа ни го наложи. Васил Божков има достатъчно пари за да си купи парламентарно мнозинство, което да не позволи на друга компания да оперира на българския пазар. Лошото е, че пазарът у нас е твърде малък и неатрактивен за големите букмейкърски къщи и те не си дават зор да сложат черепа на мястото му.
Истината е, че преди няколко години данъкът беше 8% и пак никой не дойде. Не, защото чужди компании нямаха желание, а просто защото някой някъде даваше някакви пари на някакви депутати и шефове на комисии по хазарта. И 25% да направят данъка, пак ще има "келепир" от цялата работа.
iMA GRYNCI I AKO SI RABOTIL KATO BUKMEIKAR ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ ЧЕ РАЗХОДА НА ЕВРОФУТБОЛ Е НАД 25% затова клофицетите са такива ама всеки чул не дочул пише и философства
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Re: Кога ще падне монополът на Еврофутбол?
1912plovdiv написа:bez-nick написа:1912plovdiv написа:Какъв монпол бе пич , всичко живо залага онлайн
Говорим за наземен хазарт, в Полша по букмейкърските пунткове е лудница, а там са много., не 1
Наземен, небесен , какъв монопол е това при положение че можеш от вкъщи да заложиш в още 100 букмейкъсрки къщи![]()
Те изпозатвориха 80% от пунктовете щото всичко живо залага през инетрнет , ти втори букмейкър искашТрябва да си ненормален при всичките тия сайтове за залагания ти да се набуташ с да инвестираш в пунктове и да плащаш заплати
Можеш, ако имаш интернет и сметка. Ти знаеш ли колко народ няма интернет- в малките населени места или села. Или пък например нямат сметка, нямат кредитна карта. Стига глупости- за какъв чеп ти е тая карта, ако няма да я ползваш. Друго си е букмейкърския пункт и тук без ник е прав. Пълен монопол на Божков
kiko75 написа:merlin написа:kiko75 написа:T&T написа:Монополът може да падне само ако Европа ни го наложи. Васил Божков има достатъчно пари за да си купи парламентарно мнозинство, което да не позволи на друга компания да оперира на българския пазар. Лошото е, че пазарът у нас е твърде малък и неатрактивен за големите букмейкърски къщи и те не си дават зор да сложат черепа на мястото му.
iMA GRYNCI I AKO SI RABOTIL KATO BUKMEIKAR ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ ЧЕ РАЗХОДА НА ЕВРОФУТБОЛ Е НАД 25% затова клофицетите са такива ама всеки чул не дочул пише и философства

Българио, за тебе те умряха,
Монополът може да падне само ако Европа ни го наложи. Васил Божков има достатъчно пари за да си купи парламентарно мнозинство, което да не позволи на друга компания да оперира на българския пазар. Лошото е, че пазарът у нас е твърде малък и неатрактивен за големите букмейкърски къщи и те не си дават зор да сложат черепа на мястото му.[/quote]
няма монопол ве хора истината е че при данак 15 върхо ОБОРОТА няма кой да доиде[/quote]
Истината е, че преди няколко години данъкът беше 8% и пак никой не дойде. Не, защото чужди компании нямаха желание, а просто защото някой някъде даваше някакви пари на някакви депутати и шефове на комисии по хазарта. И 25% да направят данъка, пак ще има "келепир" от цялата работа.[/quote]
iMA GRYNCI I AKO SI RABOTIL KATO BUKMEIKAR ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ ЧЕ РАЗХОДА НА ЕВРОФУТБОЛ Е НАД 25% затова клофицетите са такива ама всеки чул не дочул пише и философства[/quote]
мдааа, ясно, няма да се хабя да ти обяснявам. Благодаря ти за инфото, че "разхода на еврофутбол е над 25%", каквото и да значи това
[/quote]
пич аз имам два пункта и ти казвам че може би са над тоя процент и то те го дължат без значение как ще свършат мача така че има тиражи кито са им губещи и проблема на хазарта е че държавата е разграден двор за всеки чуж букмеикар а за бг играча му скъсва гъза от данаци
няма монопол ве хора истината е че при данак 15 върхо ОБОРОТА няма кой да доиде[/quote]
Истината е, че преди няколко години данъкът беше 8% и пак никой не дойде. Не, защото чужди компании нямаха желание, а просто защото някой някъде даваше някакви пари на някакви депутати и шефове на комисии по хазарта. И 25% да направят данъка, пак ще има "келепир" от цялата работа.[/quote]
iMA GRYNCI I AKO SI RABOTIL KATO BUKMEIKAR ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ ЧЕ РАЗХОДА НА ЕВРОФУТБОЛ Е НАД 25% затова клофицетите са такива ама всеки чул не дочул пише и философства[/quote]

пич аз имам два пункта и ти казвам че може би са над тоя процент и то те го дължат без значение как ще свършат мача така че има тиражи кито са им губещи и проблема на хазарта е че държавата е разграден двор за всеки чуж букмеикар а за бг играча му скъсва гъза от данаци
Приятел, без консумативите, точния данък на ЕФ е 21,5 %. Като сложиш заплатите и други разходи, нормално е да е над 25 %. Друг е въпроса, дали и на това положение има келепир! Щом го има още.... 

Върни се в “Игри и забавления”