Кога ще падне монополът на бетинг компаниите?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- 1912plovdiv
- Контакти:
Re: Кога ще падне монополът на Еврофутбол?
Ти пък какъв си че даваш наклон на хората кое е смислено и несмислено в живота наоколо 

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
Според мен тези, на които не им се занимава да си вадят карта или нямат доверие на електронните разплащания не са малък процент. (и аз съм в това число)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Букмейкърите са два,Еврофутбол и БСТ!Ако нямаш възможност да залагаш по интернет и не те кефи Еврофутбол избери БСТ (http://www.toto.bg/index.php?lang=1&pid=32&sid=29)

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Когато данака не е 15 % върхо оборота а за тоя кадето твърди че 6 % от оборота е малко да ходи да се прегледа няма бизнес в бг които да дава такива пари без да те интересува компанята дали губи или печели 6% са за букмеикара така че тука само философи не разбиращи грам тая материя АРЕ ДА ИДВА НОВА ГОДИНА И ДА ЗАТВАРЯТ САИТОВЕТЕ
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- unist_gp
- Контакти:
е през еврофутбол могат да се перат пари и за това го има още 

kiko75 написа:Когато данака не е 15 % върхо оборота а за тоя кадето твърди че 6 % от оборота е малко да ходи да се прегледа няма бизнес в бг които да дава такива пари без да те интересува компанята дали губи или печели 6% са за букмеикара така че тука само философи не разбиращи грам тая материя АРЕ ДА ИДВА НОВА ГОДИНА И ДА ЗАТВАРЯТ САИТОВЕТЕ
Да беше сложил една запетайка поне... Учиталката ти по български ще се самоубие, ако ти прочете поста... Поне България да беше написал с главна буква...
- Shn0rhelez
- Контакти:
Не е 6%.С пункт реално правиш по 1000 1500 лева на месец,което се пада под 1%.Ще питам и ще ви кажа със сигурност.Със здраве.
7:2 7:1 5:0 Не грухтете,а помнете!!!
преди имаше повече игри на високи коефиценти сега е пълна подигравка ......ако пък вземат че вкара гол примерно по слабия отбор мача се блокира или направо изчезва от лайфа......... редовно се пуска мач на лайф и по някое време изчезне незнайно защо ........това при другите букита го няма ........не стига че коефицентите са мизерни ами на всичкото отгоре правят хората на балъци .........е аз не съм такъв и при тях не залагам
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
Shn0rhelez написа:Не е 6%.С пункт реално правиш по 1000 1500 лева на месец,което се пада под 1%.Ще питам и ще ви кажа със сигурност.Със здраве.
ЛАИК
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
-
- Контакти:
doktora25 написа:Според мен тези, на които не им се занимава да си вадят карта или нямат доверие на електронните разплащания не са малък процент. (и аз съм в това число)
Хаха маняк в коя година живееш още ? Както казаха хората в началото на темата,вече в пунктовете се събират само алкохолици и изметта така да се каже. От одавна съм спрял със залозите в ЕФУ по много причини.Първо коеф които дава ЕФУ и Бет365 например ,разликата е огромна. Второ възможностите за залог са много по-големи в интернет. Трето на лайв има много по-голям избор,много по-добри коеф и можеш да си гледаш мача с картина и да си трескаш залози на харабия на лайв от където се правят добри пари междудругото. Вместо само да се разкарваш до пункта да пускаш някой фиш и да мъкнеш някви бележки с тебе, просто в нета пускаш фишчето и си готов. Особено сега в зимните месеци не е много приятно да се разкарваш напред назад за подобно нещо.Това са само част от аргументите които ме накараха да спра да залагам в ЕФУ.
Относно картата и най-простия човек да си пак ще си изкараш :D Електронните разплащания са доста по-сигурни в доста случаи,разбира се ако не се набуташ в някой баламски сайт.С бета толкова години си залагам,нямам никакви проблеми,работите са много точни и паричките падат

Върни се в “Игри и забавления”