botevforever написа:Viktor4o_Rs написа:И как го изчислихте, че реалният резултат бил 2:0

Напротив, реалният резултат беше поне 5:0

Ако тръгнем по тая плоскост, аз мога да кажа, че ако не беше изгонен пресилено Живко Желев, щяхме да ви качим на много по-голям резултат и без да беше признат 2-рия ни гол от засада. Пак казвам, вие не си гледате собствените проблеми и за всичко са ви виновни съдии и други отбори.
Пробвай да прочетеш и да вникнеш в прочетеното преди да пишеш.Не е трудно.
Изключил съм хипотетично, евентуално, полу-вкараните голове за "Славия",както и за "Ботев".
Вкарахте два напълно реални гола и един нередовен-това имам предвид.
Относно проблемите ни-да, гледаме си ги.И знаеш ли какво?Въпреки,че ни надиграхте и победихте-нашите проблеми са нищо в сравнение с Вашите.
Що се отнася до съдийството-щом смяташ,че не сме ощетени в последните два мача-о.к.-няма да те убеждавам.
Не съм казал, че не е имало грешки във ваша вреда. Това което казвам е, че не съдията ни е подарил победата, както виждам и ти си съгласен с това. Но защо не коментираме и червения картон на Желев ? Защо не коментираме, че играхме близо половин час с човек по-малко, при това без стълб в отбраната ни. Защото ако възможностите ви поне малко се доближаваха до огромните ви претенции и самомнение, би трябвало да намалите или изравните резултата, а не да получавате 3-ти гол. Който бил от измислен фал, цитирам пак мнения на ботевисти

Защото и с Лудогорец, и с нас, бяхте тотално надиграни и въпреки грешките във ваша вреда, пак щяхте да загубите тези мачове. Аз така ги разбирам нещата - имаш морално право да говориш за съдии, когато си бил по-добрият отбор. И ако примерно вие бяхте много по-добрият тим, изпуснали сте 7-8 положения, а ние сме ви били с 1:0 с този гол от засада - да. Когато обаче си бит като тъпан и дори си се отървал леко, да говориш за съдии е смешно и жалко.

Затова става въпрос. И май някой ваши ръководители са гузни и търсят външния виновник и се оправдават пред вас. А ние нашите проблеми си ги знаем много добре, не са от днес или вчера ...