iliyan написа:Не е нужно да доказва ! Иначе за какво ще вечеря с тях а ?! Щото са му много добри приятели и трябва да си поговорят за жени и политика
И на всичко е ясно , че това е така откакто Лудогорец е в А група ! Защо само лъжем , че разбираш ли колко са честни Лудогорец и Кирето !
Нали смятаха колко мача няма свирена дузпа срещу Лудогорец ! На съда всичко е ясно ! Да влезне убитият - казал съдията

С кои тях да вечеря, бе Илиянчо? Айде да те пооткрехна малко - на масата има 6 човека (
в една част от компроматчето - и това го казвам, не случайно). Единственият от тях, който има нещо общо с Лудогорец е легендата на българския футбол Пл. Гетов - в момента треньор в школата на отбора. Останалите са тримата съдии, делегата на БФС за мача и шефа на зоналния съвет на БФС. Ако беше по-наблюдателен щеше да видиш (не само ти де), че във втората част на това смешно клипче, изненадващо стола на който е седял Гетов е празен. Тук вече започват да изникват доста въпроси. Аз ще задам само три. Ако това компроматче отразява реално случила се нередност, защо се показва точно сега, при положение че отразява събитие от преди 7 месеца? Случайно ли то се показа точно по ТВ 7? Вярно ли е, че то е изпратено от анонимен подател, а по времето, когато трябва да е снимано екип на същата телевизия, е бил там? Мога да продължа още ако желаеш. Надявам се, успя да ми схванеш идеята, макар да знам, че ти е трудно