Левски - Черно Море (Купа на България)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Левски - Черно Море (Купа на България)

Мнениеот MORSKI » 02 дек 2012 20:24

blue avalanche написа:Някой може ли да систематизира тезата на красноармейците в едно изречение,щото така се разляха в темата,че...
А "зеленото Моряче" какво точно се опитва да докаже...и той сигурно вече не помни.А,сетих,се!Че резултата трябвало да бъде едно 5-3 за Левски...Например!Или нещо подобно! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Браво., най-после прояви някакви наченки на мислене! :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 дек 2012 20:28

PFK_Levski написа:
MORSKI написа:
PFK_Levski написа:
Определено бъркаш "ПОЛОЖЕНИЕ" с "КРАСИВ ГОЛ" !

Нищо не бъркам, ти четеш избирателно!

Колко да е избирателно след като аз ти говоря за чисти игрови положения , а ти за красиви удари/центровки отдалече :?:

Които се удрят в В ГРЕДАТА, повтарям УДРЯТ В ГРЕДАТА, а не отиват в тъч или на другия фланг. Ти сериозно ли удар в гредата го приемаш ей така :lol: Това, ако не е чисто положение, просто измисляш нов футбол направо :arrow:

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 02 дек 2012 20:30

MORSKI написа:
PFK_Levski написа:
MORSKI написа:
PFK_Levski написа:
Определено бъркаш "ПОЛОЖЕНИЕ" с "КРАСИВ ГОЛ" !

Нищо не бъркам, ти четеш избирателно!

Колко да е избирателно след като аз ти говоря за чисти игрови положения , а ти за красиви удари/центровки отдалече :?:

Които се удрят в В РЕДАТА, повтарям УДРЯТ В ГРЕДАТА, а не отиват в тъч или на другия фланг. Ти сериозно ли удар в гредата го приемаш ей така :lol:

Съгласен съм, че имахте положения и преспокойно можехте да вкарате 2 гола, но какво те топли при положение, че не се възползвахте и в крайна сметка паднахте с 4:0 :?: За мен конкретно за това е много глупаво да се спори.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 дек 2012 20:33

pehopeho написа:
sin4ec написа:Две престъпни засади второто полувреме-на Силва и Цонев, ни лишиха от поне още един гол! Морето са много зле, остана ни да изиграем мача със Славия и да почваме със селекцията, трябват ни 4 човека!

По скоро "Чилика" ни лиши от 5-ти, 6-ти и 7-ми гол! Добре, че не се контузи първото полувреме, като влетя в мрежата.
Целият стадион викаше "Дъстли, Дъстли" на дуспата, а онзи не му даде да я бие! ГоУемо дърво.

Ти това го мани! И ако първото положение беше на кантар, то Цонев е покрит с метър и половина, момчето ситнеше хорце на място именно за да не падне в засада! Има много хляб в това лапе, да знаете!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 02 дек 2012 20:45

Морски ...... абе човек никога ама никога няма да зачета един опит за центровка за ЧИСТО ГОЛОВО ПОЛОЖЕНИЕ ! Има греда - ок ! Но тази греда е плод на неможенето на даден футболист в случая ( в 2 случая ) ! И ако ти ми ревеш ,че трябвало ама не станало ( да вкарате поне 2 гола ) то и аз мога да рева като теб за другите пропуски , които ( забележи ) бяха повече отколкото вашите пропуски ! Не знам какво се опитваш да ми докажеш ? Първо с оспорването на 2-те явни ситуации при грешно отсъдените засади и после по въпроса за положенията ...... Левски имаше 2 пъти повече пропуснати положения от вас - това искам да го разбереш ! А това че се опитваш да изкараш 2 опита за центровка голови положения си е твой проблем , който болшинството от хора не го засяга ! Ако беше прав щеше да има други хора , които да мислят като теб , но няма ! Или и ти си като един омразен "левскар" ( злобул ) , който незнайно защо се е покрил след този мач - все пак знае да пише само след загуби на Левски или "съмнителни" мачове на Левски ....... както и да е - искам да ти кажа ,че няма смисъл от оправдания , а ти това правиш !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Продукцията на Левски и десетата ракия на Бай Драган

Мнениеот sin4ec » 02 дек 2012 21:00

Mitko-Levskar написа:Пак ще кажа оставете хората да си вършат работата поне малко пък ще видим-спомнете си кво говорихме когато Мъри запо4на,ама после........

Да, нека видим целия шампионат, пролетната ни форма, как ще завършим и тогава да теглим калема. Дотук нямаме много поводи за оптимизъм, но пък чак да сриваме отбора-не е сериозно. Играт се 30 мача, още не са минали и половината...

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 02 дек 2012 21:03

sin4ec написа:Ти това го мани! И ако първото положение беше на кантар, то Цонев е покрит с метър и половина, момчето ситнеше хорце на място именно за да не падне в засада! Има много хляб в това лапе, да знаете!

Имаш предвид Вутов, а не Цонев. И.Илиев трябваше да пусне Цонев на мястото на слабака Прохазка, но...
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 дек 2012 21:12

Levski4Ever написа:
sin4ec написа:Ти това го мани! И ако първото положение беше на кантар, то Цонев е покрит с метър и половина, момчето ситнеше хорце на място именно за да не падне в засада! Има много хляб в това лапе, да знаете!

Имаш предвид Вутов, а не Цонев. И.Илиев трябваше да пусне Цонев на мястото на слабака Прохазка, но...

Абсолютно си прав, грешката е моя! ;)

zico69
Контакти:

Мнениеот zico69 » 02 дек 2012 21:18

Левски е слаб,но е на второ място.И то само заради съдийското рамо за Разград в Пловдив.В такъв случай как са другите отбори?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 дек 2012 21:22

Наистина ЧМ не е мерило за Левски, НО в днешният мач се видя наистина хъс и желание за победа, и игра. В предишните мачове гледахме един безидеен Левски, едни центрирания, които не се знаеше за кого са и куп сбъркани пасове. Е, днес това не беше така, имаше леки промени. На мястото на Старокин, който като центрира имам чувството, че топката идва при мен, беше Пинто, Гаджев беше зад нападателя и си пролича, че там се чувства най - добре. В подготовката Марсиньо блестеше, но в шампионатните мачове, той просто бавеше атаките, както и Йовов, който днес също го нямаше. Прохазка ми беше малко неадекватен, но всички други се раздадоха и си ПРОЛИЧА! Оставям резултата на страна, но днес в играта на Левски имаше наченки на футбол. Пинто и Йорданов се разбираха отлично, а Мюлдер не беше играл така.. не знам от кога. Везалов да се оправя и през паузата да се подобрява защитата.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”