Левски - Черно Море (Купа на България)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Левски - Черно Море (Купа на България)

Мнениеот turbogena » 02 дек 2012 18:58

Честита победа ,Левскари! Напълно заслужена и категорична. Трябва да отчетем ,че и Морето имаха няколко не лоши положения за гол ;) Дъстли направи много силен мач и вкара 2 красиви гола. Много се радвам и за Жоао ,че се разписа на 2 пъти. Особено гола с глава беше много хубав. А иначе мача определено ще го запомня и с това тръшване на Пастата :mrgreen:
Браво на всички ,които бяха в Сектор Б ,въпреки гадното време. Може би ни беше за последен път на Герена за близките 2 години. :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Продукцията на Левски и десетата ракия на Бай Драган

Мнениеот blue avalanche » 02 дек 2012 19:00

Поредната простотия от "Спирт 1"...Разкрит си!Бягай да играйш...

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 02 дек 2012 19:01

PFK_Levski написа:
blue_lagoon написа:Доста слабички са Морето. В Левски Илиян най-после се сети да изтегли напред Гаджев,хем да не пречи в халфовата линия,хем да прави това което горе-долу може,а именно да подава. Пелето не става обаче. Трябват 2 опорни халфа / и Прохазка е слаб/ Връщат Димов в халфовата линия,взимат поне един класен централен защитник, Ели отива на левия бек и отзад се оправят нещата. По крилата май решават нещата с привличането на момчето от Миньор. Доста се шумеше ,че сме искали Александров и Колев от Морето. Не благодаря! Пълни смешници и двамата ,а единия и ръгбист ;) Сега бием Славия,после пак Морето ,после..... Газпром и Левски с требъл ;)

Бъркаш Сашо Александров с Александър Александров ;)

Нищо не бъркам! Пиша Александров. Имам предвид Ал.Александров,него писаха че искаме. Онзи дребния Сашо никой не е споменавал ;)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 02 дек 2012 19:01

зачетох се наистина много внимателно в момента в който зърнах Йовов в твойта статия спрях да я чета.
Казваш много истина до това което четох аз,но едно голямо но.
Нишката се скъса в момента в който останахме без централни защитици.
Ето там е проблема до 40 -метър те са хората които изнасят топката,а се чудя спред теб каква трябва да е дистанцията мевду Прохазка и Пелето.
Единия е много бавен наистина,а другия позицията му е офанзивен халф ама и той като Тасевски е мъчен за опорен е нема как да стане.
Проблемите на Левски не са много големи,но отзад трябва клас в изнасянето на топката,преди беяе лесно-Мъри либеро и кюссссссссссс към Гонзо ама тва отмина.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 02 дек 2012 19:01

Ей, големи разбирачи са се навъдили! Тактиката на "Manager"-а ли я научи?
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 02 дек 2012 19:02

MORSKI написа:
PFK_Levski написа:
Определено бъркаш "ПОЛОЖЕНИЕ" с "КРАСИВ ГОЛ" !

Нищо не бъркам, ти четеш избирателно!

Колко да е избирателно след като аз ти говоря за чисти игрови положения , а ти за красиви удари/центровки отдалече :?:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 дек 2012 19:07

blue_lagoon написа:Онзи дребния Сашо никой не е споменавал ;)

И никой не го иска... :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
vlad442
Контакти:

Мнениеот vlad442 » 02 дек 2012 19:10

Всички фенове са тук .. ами аз бях на стадиона виках 90 минути и подкрепях Левски .. Незнам но някой хора пишеха всички на стадиона пък ги гледам цял мач пред клавиатурите :)
Левски София 1914

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 02 дек 2012 19:11

Честито левскари! Забелязахте ли когато има по-малко грешни отигравания как по-добре играем. И все пак играхме срещу слаб противник. Въпреки двата гола на Силва, не съм сигурен, че е за Левски. Тотално сгрешени смени. Прохазка беше много слаб отново. Вместо да го смени с Цонев и Гаджев с Вутов при резултат 4:0, той ми сменя Рамос и почват едни глупави размествания по линиите. Отново си пролича, че Пинто трябва да играе, а Старокин трябва да си търси нов отбор. Аз искам да попитам докога ще ни режат с по 2-3 несъществуващи засади на мач?

ПС: Голям смях с Пастата :lol:
Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 02 дек 2012 19:16

Този сезон гледах ЛЕВСКИ срещу Сараево двата мача,с Литекс,ЦСКА,и Лудогорец...ЛЕВСКИ изглеждаше жалко във всички тези мачове .Победи срещу слабаци като Етър и Черно море нищо незначат..за мен този ЛЕВСКИ е посредствен.От това което гледах - ЕЛИ не ми прави никакво кой знае какво впечатление,Де Карвальо е добър за БЪЛГАРИЯ ,но за ЕВРОПА ??????????????????????????Силва нищо ...Гаджев си е посредственник който с всяка изминала година става по слаб и по-слаб,Йорданов и Рамос ли ще правят атаките на ЛЕВСКИ срещу добрите отбори в БЪЛГАРИЯ и в мачовете в ЕВРОПА ???????? LOL
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”