Левски - Черно Море (Купа на България)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Левски - Черно Море (Купа на България)

Мнениеот MORSKI » 02 дек 2012 18:39

snakebite написа:
ralka_levskarka написа:
snakebite написа:Мисля че нямаше никаква дузпа за Левски.
Странно ми е поведението на моряците като стъпят на Герена, първо шампионатния гастрол - 4:0 и сега тука пак 4:0, не може да са толкова безумно слаби, да се замислят...
Направо моряците изкараха Левски( на два пъти вече) егати отбора - техника, скорост,комбинации.... ;)

Как разбра за тези неща, като мачът не беше предаван (шампионатния)??

Еее слушах по радиото, и мисля че тоя ви беше един от най -добрите мачове (наред с Ботев) ;)
Моряците преди ви бяха голям дразнител, а сега са като боксова круша, явно са си сменили приоритетите...

Нищо не сме си сменили- виж, че и от вас паднахме с 0:3. Просто шефовете не им се дават пари и са съставили отбор за "В" група. Който днес обаче игра учудващо добре 45 минути и част от второто полувреме....

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 02 дек 2012 18:40

snakebite написа:
ralka_levskarka написа:
snakebite написа:Мисля че нямаше никаква дузпа за Левски.
Странно ми е поведението на моряците като стъпят на Герена, първо шампионатния гастрол - 4:0 и сега тука пак 4:0, не може да са толкова безумно слаби, да се замислят...
Направо моряците изкараха Левски( на два пъти вече) егати отбора - техника, скорост,комбинации.... ;)

Как разбра за тези неща, като мачът не беше предаван (шампионатния)??

Еее слушах по радиото, и мисля че тоя ви беше един от най -добрите мачове (наред с Ботев) ;)
Моряците преди ви бяха голям дразнител, а сега са като боксова круша, явно са си сменили приоритетите...

Кой говори за полягане, че не чувам ...?
CHELSEA

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 02 дек 2012 18:40

OOP написа:[

Моряците миналата година ви опънаха на окосената ви ливада наречена Арена. Или си забравил?!? Щом и на тебе ти е направило впечатление, че Левски игра с "техника, скорост,комбинации" значи наистина сме играли добре. И защо гледаш мачовете на Левски бе пич?!? А да Лудогорец отпаднаха......пък ти се гледа истински футбол ;)[/quote]

Знаем как ни опънаха - с уникален късмет и със здрава защита, нещо което не видях днес..
Нали знаеш че един отбор играе колкото ти позволи другия, в случая Черно море ви позволи....и затова ви се получиха, егати отиграванията, направо ще ви стана фен на футбола който практикувате ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 02 дек 2012 18:40

Teo написа:живейте си в заблуда че играете извънземен футбол, че като вкарвате по 15 гола всеки мач, просто защото сте като Барса...всички до един, подчертавам до един отбори ви лягат или играят така че да изглежда че вие играете някакъв извънземен футбол.... но като станете шампиони тая година, аз ще съм последния от който ще ви кажа честито, не защотото не ви харесвам, а че играете фалшив футбол, а за другите отбори няма да коментирам, да ви лягат всеки мач се превърнаха в да не казвам какви. Морски дано следващия път се надупите за 8:0, че вече им стана скучно на момченцата от Герена.... Гледайте внимателно цялостната игра на Славия срещу Левски в последния кръг за есента, симулативна и до такава степен видимо продадена игра няма да видите скоро, нищо общо с това което показаха срещу Ботев.... а за следващия сезон какво лягане ще има, няма да ви се вярва, но вие както винаги ще си мислите че играете футбол.

... Мнооо молим, колега с червените очила, ДИРЕКТИВА е това, да не е... тежък мач с ЧАВДАР случааааййййно :mrgreen: :)
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 02 дек 2012 18:41

MORSKI написа:
PFK_Levski написа:
MORSKI написа:
glarus_ds написа:То този момент те смятах за сериозен! Но да твърдиш, че страничния не сбърка при засадите срещу Силва и Вутов, или сляп, или си пиян, или си дрогиран!!!!!!

Tо и аз много неща смятах за вас, ама да смятат някои хора, че след всичките ни положения да не вкараме гол било реално- значи или са мега глупави или се правят на ударени, или просто са на нещо силно,
Дай повторение да ги видим тези засади и как по-точно повлияха на крайния резултат :lol: Защото, ако ще си говорим за съдии, то според много хора няма никаква дузпа на Сашо Александров. Точно в тоя мач да се говори за съдийски грешки е мега нелепо. Но като ще я караме така- така да е.

2-те засади ги има - стига си се правил на ударен ! И ти казах ,че ако за теб положение е 2 центровки от 30 метра от тъча , които се получиха като удар - то за мен положение е нещо като нашия 1-ви , 2-ри , 3-ти гол !

Аз пък ти казах ти да спреш да се правиш на ударен и като толкова твърдиш, че засади няма или са спорни, да покажеш повоторения най-сетне! И да покажеш повторение на дузпата, защото за немалко хора в този форум такава няма! Не да ми казваш за теб какво е, а да се види реално как е!

И, да, ако з атеб ГРЕДА не е чисто положение, или удар, който влиза под гредата и е спасен от вашия вратар не е положение не знам кое е :lol: Ти измисли нов правилник :shock: За мен пък няма нищо красиво особено в третия ви гол! А, ако едно от тея полпожения на Дончо беше влязло, да ми говориш, че нямаше да е красиво, значи да си или сляп, или не в час.

Определено бъркаш "ПОЛОЖЕНИЕ" с "КРАСИВ ГОЛ" !

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 02 дек 2012 18:42

Измислената засада на Вутов няма да я коментирам. Най-после си пролича, че Левски може. Изненадан съм от Силва и Гаджев. И двамата играеха доста стабилно като Гаджев беше в освоната на доста от атаките. Радвам се за Силва. Има хляб в тоя човек, стига да му се даде възможност. Дано продължава да е титуляр заедно с Де Карвальо.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 02 дек 2012 18:42

snakebite написа:
OOP написа:[

Моряците миналата година ви опънаха на окосената ви ливада наречена Арена. Или си забравил?!? Щом и на тебе ти е направило впечатление, че Левски игра с "техника, скорост,комбинации" значи наистина сме играли добре. И защо гледаш мачовете на Левски бе пич?!? А да Лудогорец отпаднаха......пък ти се гледа истински футбол ;)

Знаем как ни опънаха - с уникален късмет и със здрава защита, нещо което не видях днес..
Нали знаеш че един отбор играе колкото ти позволи другия, в случая Черно море ви позволи....и затова ви се получиха, егати отиграванията, направо ще ви стана фен на футбола който практикувате ;)

Така като гледам си бил фен на Левски преди явлението Лудогорец ама сега се правиш на голямо Лудогорско Пиле... ;)
Последна промяна от OOP на 02 дек 2012 18:43, променено общо 1 път.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 дек 2012 18:43

THE G.A.M.E написа:Просто разликата в класите между повечето отделни играчи, е смразяваща в полза на Левски.

След като прочетох това изречение,разбрах че общувам с бот :lol: Затова спирам дотук!
Надявам се Стойчо да види ''смразяващото'' ти мнение и да го покаже на футболистите ни!Явно с мижави резултати като 0:1 и 1:3 не ви разбира главата!Трябва повече! :lol:
Последна промяна от delqnski47 на 02 дек 2012 18:49, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
keano_sj

Продукцията на Левски и десетата ракия на Бай Драган

Мнениеот keano_sj » 02 дек 2012 18:43

Ако "гроги" отборите на Черно море и Етър са критерии за ФК Левски, жална им майка на Тоневци и Илиевци. Когато най - добрите ти футболисти в даден мач са бековете е очевадно, че проблемът ти е в цялостната игрова постановка. Евала на Мюлдер и на Пинто за разкошните им включвания, но срещу тази разпасана команда и баба може. В сърцевината е истината и там никой няма. Чудя се аз кой разбива, кой гради, кой патки пасе. К'ва е тази измислена позиция на инертния Гаджев, дето допринася колкото Черната Златка за Великите географски открития?! И къде е дефанзивното взаимодействие между център халфовете Прохазка и Ангелов при положение, че играят на 25 метра един от друг?!
Да, скептик съм. Защото отзаде е пълна каша. Положения след положения...Греди, късмети, рикошети, опълчения...Разбирам стремежа на Илиян Илиев да изнесе отбора напред, Ели и Димов да опитат да окупират четиридесетия метър, желанието за дълбока преса в противниковото наказателно поле и тем подобни. Но за въпросното надиграване се искат качествени изпълнители, а Левски ги няма от доста време. Може да звучи налудничево, но с още един като Йовов идеите в халфовата линия биха качили друга кота.
Мнозина биха се превъзнесли по последните две Илиянови продукции. Просто той реши да хвърли всичко на картата офанзива, но номерът срещу състоятелни тимове трудно би минал. От доста време говорим за дисбаланса между отделните линии, за трудното преливане и за позиционната игра. Това няма как да се промени с магическа пръчка. На пръв поглед този тим, за да изгради нещо нападателно се нуждае спешно от разиграващ халф и ляво крило. Марсиньо е бита карта за място зад нападателя, Вутов- прекалено крехък...Отляво Йорданов и Райков са тотално тактически неграмотни и неспособни на изненадващи ходове. Добре, че е Кристовао да се нагърбва , да влиза навътре и да търси последния пас, иначе...
Иначе такива мачове са по вкуса на симпатягата от Португалия. Рехава защита, широки пространства, удобно развитие...Пичът бързо се адаптира, мушва дежурните си парчета и реве пред журналистите за място под слънцето. Виждали сме го обаче как подлага широкия си гръб към противниковата врата, как се крие като добруджанска мишка и как топката го удря по корите извън всякакви закони за земното притегляне.
В Левски ако си мислят, че 11 гола за два мача, срещу най - удобни спрямо ситуацията противници, е голяма вълна, жестоко се лъжат. Такива продукции могат да излъжат Бай Драган на десета ракия в селския хоремаг. Спецовете в бранша биха ги разкрили веднагически.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 02 дек 2012 18:44

И що трябва да ти покажа видео със засадите ? Ти мача не гледа ли ? Ей сега тръгнах да ти търся клипове ,само и само да те убедя в нещо ,в което така или иначе не искаш да повярваш или признаеш !

Върни се в “Архив”