Левски - Черно Море (Купа на България)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Левски - Черно Море (Купа на България)

Мнениеот delqnski47 » 02 дек 2012 18:05

THE G.A.M.E написа:
delqnski47 написа:Ами нашата защита е допуснала НАЙ-МАЛКО голове в шампионата като добавим и факта,че си изиграхме всички тежки гостувания!Вие преди дербито само бихте,но нищо не играхте и аз бях сигурен в победата тогава и победата си беше повече от нормална!
Иначе аз винаги съм се възхищавал на критериите ви за ''уреден мач''! :lol: Жалки,по -жалки,най-жалки... :lol:

Виж, Левски е много по-добър отбор, с много по-добри играчи от вас в момента ... И в онзи момент бе така.

И това ще ви се изкристализира пределно ясно още в следващият мач.
Дано само договорката да не е, вие да ни върнете ... Искам честен мач, в който без съмнение ние ще вземем убедителен успех, просто защото срещу законите на футбола не се вика. ;)

Имаме най-добрата защита в България,заедно с Лудогорец!Вашата на Герена един отбор,дето изпада в Б група, ви направи смешни наскоро!Помниш ли?Както и други отбори!В средата сме горе долу равностойни,както и в нападение!
Иначе,ок,заповядайте на следващото дерби!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 дек 2012 18:05

Levskar_90 написа:Morski доста се изложи. Освен че съдиите спряха 2 гола със несъщестуващи засади на Силва и Вутов, плюс 2 чисти още пропуска на Силва имаше и още 1-2 положения. Съгласен съм че и ние имахме късмет и заслужавахме гол.

Реалния резултат може да е 7:2, а не 4:2 както ти казваш.

А най реалния си е 4:0 ;)

Не аз, ти се излагаш :lol: И това не е от вчера и не е само в този подфорум, но това е друга тема. Тея засади само ти си ги видял као несъществуващи :lol: Отделно, че ако ще си броим положенията, имахте много повече. Така е. Обаче първото полувреме ние имахме поне 3 100% ви положения, а второто още две такива, които Пламен Илиев извади. Така че не аз, а ти се излагаш. Ако ще е 7, то нямаше да е на 2 като ще броим така, ами щеше да е 7:3 или 7:4- с гредата на Дончо и прехвърлящия му удар и с атаката на Миро първото полувреме.

Най-реалния за теб. Няма как да е реален при положение, че сме създали поне 3-4 чисти голови положения сещаш ли се. Ако не бяхме минали центъра, да... Въобще пак се изложи.

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 02 дек 2012 18:05

Отново червени петна са нашарили темата с първолашки шегички.
Иначе глупостта на Сашо Александров беше една от най- интересните ситуации в мача. Интересна лично за мен не само по своята същност, но и с определението, което й беше дадено- бодичек. :lol: Все пак все още сме българи и живеем в България, даже си позволяваме да говорим и пишем на български. А и не само хлапетии, за които буквата ч е просто една четворка гледат мачове. Има и фенове, които не биха разбрали какво означава едно обикновено бутане, ръгане или както ви е най- лесно на български.
Ама хайде, продължавайте с червените петна, това не е важно, ама петната ще станат бели и после...
Иначе браво на Левски и искрено "чао" на стадиона, на който сме прекарали толкова хубави мигове!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 дек 2012 18:06

helic написа:а и все пак да не забравяме, че бихме с 4:0 десетия в А група. Нормална резонна победа. Нищо повече. Остана ни един важен мач, този срещу Славия и трябва да го вземем. После другарите от ръководството да му мислят, с помощта на Газпром

Остави резултата на страна. Днес всички дадоха максимума от себе си. Преди бяха като охлюви, а днес тичаха като коне :lol: Например Гаджев :shock: и Мюлдер..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 02 дек 2012 18:06

delqnski47 написа:
THE G.A.M.E написа:
delqnski47 написа:Ами нашата защита е допуснала НАЙ-МАЛКО голове в шампионата като добавим и факта,че си изиграхме всички тежки гостувания!Вие преди дербито само бихте,но нищо не играхте и аз бях сигурен в победата тогава и победата си беше повече от нормална!
Иначе аз винаги съм се възхищавал на критериите ви за ''уреден мач''! :lol: Жалки,по -жалки,най-жалки... :lol:

Виж, Левски е много по-добър отбор, с много по-добри играчи от вас в момента ... И в онзи момент бе така.

Дано само договорката да не е, вие да ни върнете ... Искам честен мач, в който без съмнение ние ще вземем убедителен успех, просто защото срещу законите на футбола не се вика. ;)

Имаме най-добрата защита в България,заедно с Лудогорец!Вашата на Герена един отбор,дето изпада в Б група, ви направи смешни наскоро!Помниш ли?Както и други отбори!В средата сме горе долу равностойни,както и в нападение!

след такава велика равностойност, сте с 6 точки зад нас. Много равностойно :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 дек 2012 18:07

blue avalanche написа:
Teo написа: ...не може срещу нас всеки отбор дава максимума от силите си, както днес го направи една Славия,...

Поправи ме,ако греша,ама Славия не игра ли с Ботев днес?Изображение

Игра с Ботев и показа че с футболисти който последните 8 мача май нямаха победа, биха отбора който има претенции да е в ТОП 3, така искам да отбележа че тази игра която я направи Славия днес, няма да я покаже срещу вас., ще ме питаш защо? защото така трябва да стане.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 02 дек 2012 18:09

Teo написа:
THE G.A.M.E написа:"Teo" Просто приеми, че Левски е доста по-силен отбор от вашите и за това се получава разликата в двата мача. ;)

Абсурдно е да го приеме това... отборите който играят срещу вас или не ви взимат на сериозно или просто искат да си падат горките, така изглежда че вие играете по-добър футбол, което в действителност не е така.... не може срещу нас всеки отбор дава максимума от силите си, както днес го направи една Славия, която последните 8 мача не знаеше къде е.... и предполагам ще ги биете и тях с извънземния футбол който практикува проф. Ил.Илиев, доктор......

А вие как победихте в Гоце Делчев с 5:0? Предполагам благодарение на извънземния футбол, който практикувате и въпреки озверелите домакини, синьото бфс, всички съдии, дето само ви колят, и зелените облаци над кратуните ви!!! Благодарение на фантастичния ви футбол и Меси е в тази добра форма, понеже от вас се учи на футбол ...
CHELSEA

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 02 дек 2012 18:09

Определено най-добрия мач на Левски до сега. Отлично игра целият отбор с малки изключения за Прохазка. Лошото е че влизаме във форма в края на полусезона. Дано направим качествена селекция и пролетта да мачкаме.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 02 дек 2012 18:11

delqnski47 написа:
THE G.A.M.E написа:

Вас Монтана ви направи смешни, ако не помниш!!!
CHELSEA

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 дек 2012 18:12

helic написа:след такава велика равностойност, сте с 6 точки зад нас. Много равностойно :)

С вашата смешна програма досега,ако бяхме с наказните играчи+ Платини в нападение още в началото на шампионата,щехте да сте втори пак(което си ви е запазена марка :lol: )...въпросът е дали Лудогорец щеха да са първи или някой друг :lol:
Последна промяна от delqnski47 на 02 дек 2012 18:13, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Архив”