Левски - Черно Море (Купа на България)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Левски - Черно Море (Купа на България)

Мнениеот MORSKI » 02 дек 2012 17:43

Teo написа:
MORSKI написа:
Teo написа:Абе деца я се стегнете бе, нищо не играете, просто Черно море са дошли на почивка за уикенда в София да разгледат забележителностите и да си купят 5 гола във вратата... играли най-силния си мач, да не дава господ...............

Теб кога те пуснаха?

Морски, бате да те питам кеф ли ти е сега че си взехте 4 парцала, както говорех преди мача че е протоколен?

Не, кеф ми става като ти чета глупостите и се смея как може да съществуват такива хора

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 02 дек 2012 17:43

Определено защитата не беше добра, допускахме ужасяващи грешки, добре че вратаря спаси. Двама нови централни бранители си трябват. В средата на терена Прохазка игра бастунарски.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 дек 2012 17:43

THE G.A.M.E написа:
delqnski47 написа:Щот защитата ви е малоумна? :lol: (както казах и по горе)

Тя защитата ясна, ама нападението не е лошо, а нямаше дори удар към вратата ви в последните 15 мин. :lol:
Сигурно вашата защита е сбор от тази на Барса и Реал М. :mrgreen:

Ае, друга тема ... Да не навлизаме в подробности.

Ами нашата защита е допуснала НАЙ-МАЛКО голове в шампионата като добавим и факта,че си изиграхме всички тежки гостувания!Вие преди дербито само бихте,но нищо не играхте и аз бях сигурен в победата тогава и победата си беше повече от нормална!
Иначе аз винаги съм се възхищавал на критериите ви за ''уреден мач''! :lol: Жалки,по -жалки,най-жалки... :lol:
П.П.''Другата тема'' сам си я почна,така че ти си си виновен!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 02 дек 2012 17:44

Браво.Показаха старание и хъс за победа само така можем да вървим напред.Дано не се повтаря бавната и неатрактивна игра.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 02 дек 2012 17:44

САМО ЛЕВСКИ!!!
Ей този Левски от днеска искам да виждам и занапред! Че даже и по-добре!
САМО ЛЕВСКИ и шКУРка за Тео и другите червени запалянковци дето са дошли в нашия форум!
[center]1914[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 дек 2012 17:45

OOP написа:Най-накрая оставам доволен след мач на Левски от желанието, което показа отбора. И все пак имам едно наум, че ако не беше Пацо мача можеше и 4-4 да завърши....

Нормално е съперникът да има положения ...
Ние гонихме резултат, а това стана след по-атакуваща игра и беше напълно резонно да ни хванат на някои и друга контра + статичните положения.
А и "Моряците" имат добри изпълнители, въпреки че не са добър отбор към момента.

И аз съм доволен от играта днес ...
Даже не-толкова от резултата, колкото от представянето на Левски като отбор, това първо ... И от самата игра индивидуално на отделните играчи.
Само Прохазка не бе в час ...

След такова представяне и с 1-0 да бяхме били, пак щях да съм доволен ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 дек 2012 17:45

ralka_levskarka написа:
Teo написа:
MORSKI написа:
Teo написа:Абе деца я се стегнете бе, нищо не играете, просто Черно море са дошли на почивка за уикенда в София да разгледат забележителностите и да си купят 5 гола във вратата... играли най-силния си мач, да не дава господ...............

Теб кога те пуснаха?

Морски, бате да те питам кеф ли ти е сега че си взехте 4 парцала, както говорех преди мача че е протоколен?

:lol: :lol: :lol: Без да ми се обиждат феновете на ЧМ. , НО те просто нямат изявен голов нападател и Китанов е много по- добър от Колев, мисля, че беше.

За какво да ти се обиждаме, това е истината. В тоя мач реално, ако не беше Пламен Илиев си вкарвахме поне 1-2 гола. Много сте зле в защита и реалният резулат беше 4:2...
А, че нямаме нападател е повече от видно., Но поне не играхме бетон отзад както все ни обвинявате., АКо бяхме излезели за 0:0 щяхте да биете максимум с 2 гола... И мачът щеше да е съвсем друг.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 дек 2012 17:48

MORSKI написа:За какво да ти се обиждаме, това е истината. В тоя мач реално, ако не беше Пламен Илиев си вкарвахме поне 1-2 гола. Много сте зле в защита и реалният резулат беше 4:2...
А, че нямаме нападател е повече от видно., Но поне не играхме бетон отзад както все ни обвинявате., АКо бяхме излезели за 0:0 щяхте да биете максимум с 2 гола... И мачът щеше да е съвсем друг.

Морски може да говоря глупости и неадекватни мнение, но то си много бетониран брат, дошли да играят отворен футбол без централен нападател?! Ако играехте бетон мача отиваше като тоя във Варна с нас.... по-добре да не бяхте идвали в София и напишат едно 5:0 служебно...

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 02 дек 2012 17:49

THE G.A.M.E написа:
OOP написа:Най-накрая оставам доволен след мач на Левски от желанието, което показа отбора. И все пак имам едно наум, че ако не беше Пацо мача можеше и 4-4 да завърши....

Нормално е съперникът да има положения ...
Ние гонихме резултат, а това стана след по-атакуваща игра и беше напълно резонно да ни хванат на някои и друга контра + статичните положения.
А и "Моряците" имат добри изпълнители, въпреки че не са добър отбор към момента.

И аз съм доволен от играта днес ...
Даже не-толкова от резултата, колкото от представянето на Левски като отбор, това първо ... И от самата игра индивидуално на отделните играчи.
Само Прохазка не бе в час ...

След такова представяне и с 1-0 да бяхме били, пак щях да съм доволен ... ;)

Забравяш Мюлдер в дефанзивно отношение. Не си беше на мястото през 70% от времето. Всеки друг отбор щеше да накаже този пропуск.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 02 дек 2012 17:49

Teo написа:
THE G.A.M.E написа:

То и вие срещу нас нищо не играхте, ама бихте ...
Отговори си, защо ...

защото ви надиграхме и че с 1 гол беше най-малкото с което се отървахте, поне си имате сателити да ви лягат, но на 1/4 няма пак да ви се размине и ще сте срещу нас.

Тоя па, тоя па... И кой го казва това? Фен на отбора, който играе извънземен футбол и цяла Европа трепери. Аре бегай и другия път гледайте да не отпадате от отбори с имена на захарни изделия. Време е и шоколад "Милка" да ви вземе скалпа.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”