Kупа България БОТЕВ - Славия - коментари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Re: Kупа България БОТЕВ - Славия - коментари

Мнениеот nedko » 02 дек 2012 15:03

Безобразно слаб мач на Ботев. Не може прекалено дълго да заблуждават футболната общественост - рано или късно истината излиза наяве, а тя е че Ботев е посредствен отбор.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 02 дек 2012 15:05

dunavfc написа:Ботев Пловдив показва,как когато около един отбор витае малоумието и тъпотата,дори когато си по-силен от отобра Х,ще имаш големи проблеми.За да изглежда днес Ботев Пд по този начин ( при положение,че за мен Ботев Пд е по-добрият отбор от Славия по принцип ) вина имат единствено и само ръководствите фактори в отбора.Заради това,че цяла седмица се занимаваха с неща,които нямат нищо с футбола,те обремениха своите играчи да не мислят за футбол и за мачът които им предстои срещу Славия.Затова днес виждаме един демотивиран отбор,без никакъв хъс,никакво желание,никаква воля ! Най-хубавото за Ботев е,че сезонът свършва,иначе заради мач,като този с Лудогорец,психологически отбора щеше да претърпи огромна криза и това щеше да се отрази и в първенството.

Много правилно си го написал. ;) Ботев се занимаваха цяла седмица с простотии, заяждаха се с Лудогорец и съдии и това, съчетано с идването на доказан мотиватор като Вили Вуцов, доведе до тази катастрофа за тях. Пловдивчани да се сърдят само и единствено на шефовете си. Мисля че 3:0 е най-малкото с което се отърваха. Да, имаше засада при 2-рия ни гол, но аз пък имам претенции за втория жълт на Живко Желев, а и с човек по-малко пак ви вкарахме. Въпреки всичко, нашите футболисти не бива да мислят, че изходът е ясен и сме се класирали, при всички положения ще ни е доста трудно в Пловдив.
ГОЛЯМ СИ ВИЛИ, ГОЛЯМ СИ ВУЦОВ :!: :!: :!:
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 дек 2012 15:08

nedko написа:Безобразно слаб мач на Ботев. Не може прекалено дълго да заблуждават футболната общественост - рано или късно истината излиза наяве, а тя е че Ботев е посредствен отбор.

Напълно съм съгласен с теб.Това просто не беше добра ,а посредствена продукция от Ботев.Никакво желание за игра и скатаване по терена.А заплатите в Ботев са едни от най-високите в А група.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

carlsberg
Контакти:

Мнениеот carlsberg » 02 дек 2012 15:09

Поредната тесла.Вечния модератор да коментира!

ЗА БЕСИКА!
Контакти:

Мнениеот ЗА БЕСИКА! » 02 дек 2012 15:09

Качете снимки от 10 000 феноменална публика!!! :lol:
А ще искате ли преиграване ?

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 02 дек 2012 15:11

Искрено съжалявам " Ботев " !Бяха по-силния и окомплектован отбор .Но цяла седмица вместо да се подготвят за следващия си мач ,те плакаха и се оплакваха , само на ПАПАТА май не писаха, си мисля ,и станаха за резил. Ами сега ?
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

haha

Мнениеот haha » 02 дек 2012 15:14

Насрочиха ли дата за преиграването на мача със Славия? :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

AlexBg20
Контакти:

Има ли засада ?

Мнениеот AlexBg20 » 02 дек 2012 15:14

[rimg]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/12577_10151271524317438_1462906021_n.png[/rimg]

Има ли засада ? :D Положението в Българският футбол е трагично...
Последна промяна от AlexBg20 на 02 дек 2012 15:18, променено общо 1 път.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 дек 2012 15:15

varanaDrago написа:Искрено съжалявам " Ботев " !Бяха по-силния и окомплектован отбор .Но цяла седмица вместо да се подготвят за следващия си мач ,те плакаха и се оплакваха , само на ПАПАТА май не писаха, си мисля ,и станаха за резил. Ами сега ?

Ами,май ще преиграват мача. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Има ли засада ?

Мнениеот zlatan » 02 дек 2012 15:17

засадата бе ОЧЕВАДНА,НО не знам днес защо не искахте да играете.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Ботев”