Лудогорец черпи съдии след мачове

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: Лудогорец черпи съдии след мачове

Мнениеот mad forest » 01 дек 2012 20:56

BRF написа:Позволи ми да не се съглася!Изхода от мач бе променен още в първия ви кръг на мача с Локо Пд!Друг такъв случай е мача с Литекс!Предпоследния кръг предното първенство с Каварна!
Колкото до Тити той в самото интервю говори за тенденция!Явно и той като 99% от нас смята,че първия път добре,втория път добре,ама 5-6?

Нали не мислиш, че още първият мач с Локо Пд е купен съдията? Смешно е даже да се твърди, да не говорим, че там имаше и други спорни ситуации в наш ущърб. Ако си забравил имаше една ситуация, в която трябваше да се изгони вратарят на Локомотив, но разбира се това се забравя! Мачът с Литекс имаше спорна ситуация за дузпра, която не мисля, че е 100%-ва! Има много други съдии, които биха я подминали! В такава ситуация по-често срещано е нападателят да се опита да падне и затова се търси съприкосновение! Не знам какви претенции имаш за мача с Каварна? Домакините бяха пометени...! Единственият мач, в който спорните ситуации са в ущърб само на единият отбор е този с Ботев и този на Армията с вас миналата година, където ние бяхме жертвеното агне и бяхме посечени от съдията и надрусани футболисти!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 дек 2012 23:04

mad forest написа:Тука си много прав! Най-големите крадци в Българския футбол сочат с пръст като малко дете! Помията е ясна, тя не е от вчера! Още първия полу сезон миналата година разбраха накъде сме се запътили и почнаха с мача на Армията! Разбраха, че и така няма да стане и се почна и на другия фронт!
Мачът с Ботев е единствения спорен мач откакто сме в А група и където се виждат грешки променили изхода на мача! Както казва Тити Папазов 1 път добре, втораи път добре, ама 5-6 пъти си е тенденция! Да попитам аз при положение, че имаше един мач, в който бяхме ощетени и един, в който противника е ощетен, къде е тенденцията?
Тенденция няма! Миналата година тези които реваха бяха тотално надигравани и не е оставало никакво съмнение, кой е по-добрият отбор! И аз съм огорчен, че така се получи в мача с Ботев, защото се изля 5 пъти повече помия, а както казаха някои никой не погледна, че Ботев не игра нищо! Да отмениха им гол, но грешки стават особено в завързани ситуации с двама играча в пасивна засада!
Относно вечерята, лично аз си мисля, че трябва да се пазим от такива компромати! А дали Херо не е вечерял със съдията преди мача, а ? Това са глупости! Важното е, че мачът с Черноморец е кристален, въпреки ревана бургазлии! След анализ на ситуациите, се доказа, че нашите положения са чисти, а голът на Черноморец е съмнителен! Пр това положение, какво влияе на мача "тайната" вечеря?

По принцип си прав. Освен Лудогорец,в България се помага и на Левски и на Ботев. А преди години на ЦСКА,Литекс,Локо(Пд),Велбъжд. Реването на Левски в момента е лицемерно. Миналата година ви превъзнасяха,че станахте шампиони вместо ЦСКА. Не ги разбирам какво искат.
Обаче има нещо друго. Никой не е хванат да вечеря със съдии. А вечерята влияе,човече. Влияе на целия мизерен Бг футбол. Жалко е,че не го разбираш. А Херо е вечерял със съдията и понеже не е почерпил го изгониха с полиция. Смешно предположение. А вашите са ги снимали. Обаче са толкоз нагли,че си вадят някви глупости от задниците за оправдания.
Бахти гнусотията. Не разбирам защо не подкрепяте идеята истината за тази вечеря да излезе наяве,а пишете глупости.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 02 дек 2012 00:12

subzero написа:
mad forest написа:Тука си много прав! Най-големите крадци в Българския футбол сочат с пръст като малко дете! Помията е ясна, тя не е от вчера! Още първия полу сезон миналата година разбраха накъде сме се запътили и почнаха с мача на Армията! Разбраха, че и така няма да стане и се почна и на другия фронт!
Мачът с Ботев е единствения спорен мач откакто сме в А група и където се виждат грешки променили изхода на мача! Както казва Тити Папазов 1 път добре, втораи път добре, ама 5-6 пъти си е тенденция! Да попитам аз при положение, че имаше един мач, в който бяхме ощетени и един, в който противника е ощетен, къде е тенденцията?
Тенденция няма! Миналата година тези които реваха бяха тотално надигравани и не е оставало никакво съмнение, кой е по-добрият отбор! И аз съм огорчен, че така се получи в мача с Ботев, защото се изля 5 пъти повече помия, а както казаха някои никой не погледна, че Ботев не игра нищо! Да отмениха им гол, но грешки стават особено в завързани ситуации с двама играча в пасивна засада!
Относно вечерята, лично аз си мисля, че трябва да се пазим от такива компромати! А дали Херо не е вечерял със съдията преди мача, а ? Това са глупости! Важното е, че мачът с Черноморец е кристален, въпреки ревана бургазлии! След анализ на ситуациите, се доказа, че нашите положения са чисти, а голът на Черноморец е съмнителен! Пр това положение, какво влияе на мача "тайната" вечеря?

По принцип си прав. Освен Лудогорец,в България се помага и на Левски и на Ботев. А преди години на ЦСКА,Литекс,Локо(Пд),Велбъжд. Реването на Левски в момента е лицемерно. Миналата година ви превъзнасяха,че станахте шампиони вместо ЦСКА. Не ги разбирам какво искат.
Обаче има нещо друго. Никой не е хванат да вечеря със съдии. А вечерята влияе,човече. Влияе на целия мизерен Бг футбол. Жалко е,че не го разбираш. А Херо е вечерял със съдията и понеже не е почерпил го изгониха с полиция. Смешно предположение. А вашите са ги снимали. Обаче са толкоз нагли,че си вадят някви глупости от задниците за оправдания.
Бахти гнусотията. Не разбирам защо не подкрепяте идеята истината за тази вечеря да излезе наяве,а пишете глупости.

Не знам вече къде, но го написах точно и ясно! Абсолютна глупост е, че Гетов си е позволил да вечеря точно след мача със съдиите на мача! Каквото и да се е случило винаги такава вечеря ще се изтълкува в една посока! Казвам го пак-не бива да има такива неща! Не е редно да се демонстрира такава близост, пък ако ще да са братовчеди! Не можели от отбора да му забранят на Гетов с кого да вечеря в личния си живот-всяка уважаваща фирма ще уволни служителя на момента за уронване престижа на фирмата (клубът), освен ако не го е пратил шефа там ;)! От друга страна всеки мислещ за мястото си служител няма да си позволи да отиде на подобно мероприятие, точно за да не уронва престижа на работодателя си! Още по фрапантното в случая е, че това се случва в сравнително малък град, в който ресторантите точно от този тип като посочения не са 1, но не са и 20, 30 или повече като в по-големите градове! Който познава града знае, че повечето ресторанти са точно около посочения и вероятността да се засечеш с някой , който не трябва е особено голяма! Всичко това определено не означава, че се случило нещо нередно. Кое е нередното съм написал по-горе! Интересното е, защо след заформения скандал тогава, ТВ7 (разбрах, че техни журналисти са вечеряли в същият ресторант и са снимали) не показаха клипа, а чакат подобен скандал, че да го покажат! Това са си компромати от всякъде!
Относно Херо - точно той е участвал в такива схеми като беше и в Левски и в Литекс, че май и в Кюстендил беше, така че точно на него не му прилича да се бие в гърдите как е най-неопетнения! Заради тази болест която го сполетя, много хора му сложиха ореол на светец и всички може би от съчувствие (съжалявам за болестта му) почнаха да му симпатизират и даже го превъзнесоха повече от необходимото! За вечерята преди мача се пошегувах, но съм сигурен, че съдиите редовно пируват за чужда сметка!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 дек 2012 01:09

Вече съм съгласен. Респект за това мнение !! ;)
Само за Херо не знам какво да кажа. Иска ми се да не си прав. Още повече,че го познавам. Ако има нещо гнило,едва ли той е бил инициатора.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 02 дек 2012 08:02

subzero написа:Вече съм съгласен. Респект за това мнение !! ;)
Само за Херо не знам какво да кажа. Иска ми се да не си прав. Още повече,че го познавам. Ако има нещо гнило,едва ли той е бил инициатора.

Къде ме видя да казвам, че той е инициатора? Но щом е толкова честен, защо тогава не ропта срещу случващото се? Нали помниш какви отбори бяха тогава Левски Кюстендил, Левски София, Славия? А нали помниш какво пишеше по фланелките им? Таке че нека не правим икона от човек, който е минал през най-голямата кал на БГ футбола нагазил до кръста!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 02 дек 2012 11:20

mad forest написа:
subzero написа:Вече съм съгласен. Респект за това мнение !! ;)

Къде ме видя да казвам, че той е инициатора? Но щом е толкова честен, защо тогава не ропта срещу случващото се? Нали помниш какви отбори бяха тогава Левски Кюстендил, Левски София, Славия? А нали помниш какво пишеше по фланелките им? Таке че нека не правим икона от човек, който е минал през най-голямата кал на БГ футбола нагазил до кръста!

mad forest, напълно съм съгласен с теб относно Херо. Аз го казах и преди на subzero и всички акули. Да, нямам съмнения че с Нефтохимик и Черноморец Херо игра/играе феърплей, но с Левски, Локо Пд, Литекс и особено Кюстендил..знаем за какво става на въпрос и какви надписи имаха на фланелките си !!!. Така че мисля че май няма неопетнени треньор или футболен деятел ..за съжаление. просто БГ футбола е една мръсотия от - до...

А относно Гетов..разбира се че няма място на масата със съдиите дори и да няма ТВ, може да го снима някой с телефон с апарат, и върви доказвай после какво прави там !
Гетов беше гениален футболист, но доколкото знам е любител на чашката, така че вероятно приема всякакви покани стига да има пиене и аху-иху...
Няма как да се докаже че съдиите са купени и мисля че не са, но това си е гаф на Гетов, и аз бих го уволнил за това нещо !!!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 дек 2012 11:38

ОК,приемаме,че сте прави. И понеже футбола ни е кален,защо да не приемем,че и Лудогорец са кални ??? :roll:

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 02 дек 2012 11:44

subzero написа:ОК,приемаме,че сте прави. И понеже футбола ни е кален,защо да не приемем,че и Лудогорец са кални ??? :roll:

По тази логика и Черноморец!!! Защо тогава да вярваме, колко честно играят и да се хващаме на рева им ;)!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 дек 2012 11:46

mad forest написа:
subzero написа:ОК,приемаме,че сте прави. И понеже футбола ни е кален,защо да не приемем,че и Лудогорец са кални ??? :roll:

По тази логика и Черноморец!!! Защо тогава да вярваме, колко честно играят и да се хващаме на рева им ;)!

Тцъ !! Грешиш !! Черноморец няма първо финансова възможност. И второ не са снимали Златко Янков да вечеря със съдии. ;)

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 02 дек 2012 13:40

subzero написа:
mad forest написа:

Тцъ !! Грешиш !! Черноморец няма първо финансова възможност. И второ не са снимали Златко Янков да вечеря със съдии. ;)

Черноморец не съществува от вчера или днес! Само до преди 2 години бяхте най-богатия отбор...! Няма да продължавам!

Върни се в “Лудогорец”