Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот blue avalanche » 02 дек 2012 00:20

Интересно,че всички(красноармейци и левскимразци) се утрепаха да цитират "Тема Спирт",а никой не цитира в."Труд",например:
Левски води преговори за нов договор с ВТБ, разкрива "Труд"

„Левски" води преговори за продължаване на кон­тракта с генералния спон­сор „ВТБ Кепитъл". На­стоящият договор е за 1 година.

В текста му пише, че спо­разумение за подновяване трябва да бъде постигнато до-30 ноември 2012 г. - вче­ра. Досега подобна договорка не е обявена. Но „Левски" и фондът на бан­ката работят перфектно и явно датите в случая оста­ват формалност.

От„Герена" няколко пъ­ти напомняха, че споразу­мение за спонсорство с „Газпром" няма, а само де­кларирано намерение на руската мегакомпания. А и конкретните преговори за подобен сериозен дого­вор продължават с месе­ци. Така сделката с „Газпром" не може да се смята за сигурна засега. Още повече - трябва да се об­съдят ред числа на кота милиони.

Не е изключено подписи с „Газпром" да има чак следващата година, примерно - напролет. За сравнение - сделката с ВТБ се проточи около половин година.

Източници от руската банка споделиха, че по принцип договорката с „Левски" е за 3 години. Но практиката на ВТБ е да подписва подобни кон­тракти година за година. Банката не е декларирала намерение за оттегляне от „синия" клуб.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 02 дек 2012 00:31

Лавина че то по - добре е да се махнат ВТБ барабар с Тоньо, за да освободят място на Газпром.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 02 дек 2012 02:56

konvoec написа:Аз си мисля, че ако бяхме взели куцата Божинка, щяхме да имаме доста по-читав нападател от тия в момента.

Абсолютно съм съгласен. Ако бяхме взели Божинов, сега как щеше да напада.....в Син Сити.....

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 02 дек 2012 10:04

Божинов щеше да се контузи още 3-4 мач .. Какъв Божинов намесвате изобщо..

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 дек 2012 10:29

konvoec написа:На мен ми се струва, че ни е тотално объркан отбора. Не, че всички играчи са зле и не стават, но просто... Имаме доста бавни защитници, които може да свършат работа при затворена игра, но всеки малко по-бърз ги надбягва, когато се откриваме. Самите ни ЦЗ не са точно ЦЗ.. Нямаме халф, който да изнася топката добре... Крила, които могат да разцъкват в стил Барса, но рядко да центрират като хората. Нападатели, на които им трябват качествени центрирания, за да са по-ефективни, а точно тези центрирания ги няма. Общо взето, 1/2 отбор за един стил на игра, в който ще се впишат, другият 1/2 отбор за друг стил..

Всичко е вярно.
Ама тук някъде е ролята на треньора ...
То всеки може с научени ( готови ) ... И добри футболисти !
Майсторлъка е, от играчи с коренно различни-противоположни и не до там добри качества, да сглобиш добър отбор.
Отбор с облик, подредба, характерен стил и поведение.
А също във всеки мач да си личи треньорският замисъл за това, по-какъв сценарии трябва да протече ...
Дори и да не се получи, ако треньорът има качества, ще си проличат идеята му.
Илианчо има идеи, но незнае ( или неможе ) ... Как да ги осъществи.
И двата случая ... Незнанието или неумението, нямат място в Левски !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 02 дек 2012 10:33

Казвам, че дори тоя куцар-БОЖИНКАТА, щеше да е по-ефективен от Силва. То и Силва не мога да го обвинявам, пускат го от дъжд на вятър...
Е така, имам си мнение... Ако и Костов беше останал, сега по-добре и от Лудогорец можеше да разцъкваме. Ама те, "Левски винаги е имал добър централен нападател(таран)" и те така. Този човек - Костов, ми се издигна в очите, когато каза, че дървото му е ненужно. Дървото е, Сьорд, Шуурд, или каквото е там. Бих казал, че ще се радвам да се върне, за да натрия после нослетата на тия, които го харесват, но няма да се радвам, защото Левски ще страда от това. Злобул каза за Прохазка, че такива с лопати да ги ринеш, аз пък за Арс, Ари, или каквото е там, го казвам същото! От градинката ще намеря колкото искаш такива дървета. А и на 1000 лева ще са пре-доволни.
И ако ще играем с висок, бавен, централен нападател, който само да я засича, колко топки ще получи? Колко добре центрират крилата? В последно време видях едно читаво центриране и то беше на Пинто. Ако не е Карвальо да я обработва тая топка, да комбинира, още по-зле щяхме да сме. Добре че е малко по-комплексен.....

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 дек 2012 10:45

Според мен проблема ни не е в даден пост, или постове.
Проблема е по-глобален.
Става дума за тактическата подготвеност ( до-колкото въобще я има ) ... Физическата такава и начинът ни на игра.
Като немогат да центрират крилата, просто трябва да се въведът ниските подавания.
Или въобще да няма подавания от фланговете, а топката да се изнася там, само за да се разтегли защитната линия на съперника ...
Ми то нищо не е наред, а ние се чудим защо отделни играчи не играят добре ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 02 дек 2012 12:17

THE G.A.M.E написа:Според мен проблема ни не е в даден пост, или постове.
Проблема е по-глобален.
Става дума за тактическата подготвеност ( до-колкото въобще я има ) ... Физическата такава и начинът ни на игра.
Като немогат да центрират крилата, просто трябва да се въведът ниските подавания.
Или въобще да няма подавания от фланговете, а топката да се изнася там, само за да се разтегли защитната линия на съперника ...
Ми то нищо не е наред, а ние се чудим защо отделни играчи не играят добре ...

По-глобалният проблем е неоспорим. Ама той е съвкупност от всички други проблеми.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 02 дек 2012 15:32

t0bl3ro_bg написа:Божинов щеше да се контузи още 3-4 мач .. Какъв Божинов намесвате изобщо..

Съмнява ме че и толкова щеше да изкара....и после в Син Сити да възстановява :) :) :)
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 02 дек 2012 19:04

абе днес четох идвал БГ-Гарет Бейл-Милен Василев-познайте свободен агент.
Този външен халф ли играе,ако е така Райков е пътник.
Спомена ми за него е че ни вкара за 0:1 миналата година,
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Левски”