XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botkata
Контакти:

Re: Преиграване на Ботев-Лудогорец:пълна идиотия!

Мнениеот botkata » 01 дек 2012 21:10

Защо форума на Левски е домакин на тази тема :mrgreen
Защото е отбора на народа!
Кръв , сперма и расизъм , за здрав и бодър организъм ! ♥

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Re: Анкета: Одобрявате ли преиграването на мача Ботев-Лудогорец?

Мнениеот Tomata » 01 дек 2012 21:11

bm1914ls написа:То бива ,бива рев,ама...!Че и за преиграване вече реват!? Не знам какво решение ще вземат в Съдийската комисия, но за мен голът на Ботев е абсолютно НЕРЕДОВЕН! Двамата малоумници, които бяха в засада при паса въобще не дадоха знак, че няма да играят с топката, дори продължиха да тичат към нея и влияеха върху играта като блокираха достъпа към Цветков, който атакуваше центрирането / не че някой защитник се опита да го спре / и пречеха на вратаря. Повтарям-за мен решението на страничния съдия е абсолютно правилно. А дузпи, като тая за която се реве, сме виждали и да се свирят, и да не се свирят. И то от съдии от всякакъв калибър.

Ама чакай сега, ти кой беше??? Кой те научи да тълкуваш правилото за пасивна засада??? И ти, и този който те е учил, по-добре да коментирате водна топка. Там правилата са други. Чак пък и повтарял щото си капацитет някъв.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 дек 2012 21:11

ivo_lev написа:Фен съм на сините признавам че разградчани играят най-добрият футбол,но с такива аванти се стига само до Загреб.
Има мачове които и с голямо желание и класа не се печелят именно такъв е мача в Пловдив,за Л-ец.
Просто Ботев има класа,има минало което Разград и Ловеч никога няма да има защото те са мутренски прищевки на егоцентрични собственици.
Спомнете си защо Ловеч стана 2-пъти шампион.
Отговора е ясен защото на Г.Г. нему дадоха кокала от армията и любимият му червен тим .
Ако бе станъл собственик на цска,Левски нямаше да бъде единствен тим в ШЛ.
Такава е и ситуацията в Л-ец,ако тази година не станат шампиони или не влязат в ШЛ,след 2-години ще бъдат в миманса.
Футбола е бизнес имено затова вложените средства са с ясен замисъл,всички ламтят за онези 8,5-мил.ЕВРО от УЕФА.
За финал мача трябва да се преиграе като малка компенсация за всички несправедливо ощетявани отбори от мутрагенското владичество на съперниковите Тимове.

България е с 1300 годишна история, а САЩ са държава от има няма 200 години, та в този ред на мисли, тези какво ми се перчат като нямат само историята ни? :roll:

По темата: тарикат мъж не писка.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

vanessamorgan
Контакти:

Re: Преиграване на Ботев-Лудогорец:пълна идиотия!

Мнениеот vanessamorgan » 01 дек 2012 21:13

zamesen написа:Аз се чудя тези медии толкова много ли са платени,не знам,каква е тази медийна кампания.....Милите феноменални галактико-футболисти от Ботев и техните суперпрофесионални,мегаинтелигентни ръководители и световни футболни капацитети тип Тити Папазов ни реват от всички възможни медии,че Таско им отрязал главата вече дни наред.....Аз искам да задам 1 въпрос-като са толкова ощетени от него,ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРАТ ПЪРВО МАЧА,КОЙТО ИМ СВИРИ ТАСКО ТАЗИ ГОДИНА СРЕЩУ ЕТЪР?!?!?Подробен репортаж има в youtube,нека всеки го види!Тогава когато отряза главата на Етър защо не пуснаха жалба тия мили душички?!?

Черно-бял мангал. Това са Лудогорец не "Етър"

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 дек 2012 21:14

za nas e toj religiq написа:
POPCORN написа:Като фен на футбола не.?нищо лично към двата отбора.Съдията е сбъркал хубаво и то фатално, ама го има на всякъде по света.Да не би само в България да бъркат?Гледали сме къде къде по важни мачове са бъркали съдиите , ние тука направихме ебати въпроса.Още повече , всеки ще почне да иска да си преиграва мача кога му хрумне и като не му отърва резултата!Това БФС , ако го направят по-добре да се закрият тотално и да не ни измъчват с технтие глупости повече !

Прочетох поне 50 мнения идентични на твоето ! ОК не харесвате Ботев , плюйте си , ама не ви ли прави впечатление че не Ботев реве за преиграване ? Ние недоволстваме от съдийството и искаме да се вземат мерки за да не се повтарят такива мачове :!: Другото което е , мисля че има огромна разлика от това - ощетения да иска преиграване , а в случая сега и двата отбора да го искат ! Не мислиш ли че ситуацията е различна ?

какво общо има аз какво харесвам и какво не?Аз ти казвам ка ктрявба да е..ти ме обвиняваш,че не съм харесвал Ботев и затова не съм искал преиграване.Еми аз не харесвам и Левски и Лудогорец и тн.Аз си харесвам ЦСКА!Казах,че за мене това не е редно.Това е футбола , щом е сбъркал съдяита все някой ще е ощетен!А Лудогорец като бяха много честни и почтени да си бяха преиграли мача с Миньор миналата година , а не сега да ми се правят на много честни и почтении !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 01 дек 2012 21:14

stioks написа:Дербито не искате ли да го преиграем хахаха Нали и там иахте големи претенции. Съдийски грешки има дори и на финалите за шампионската лига, но не съм чул там да преиграват мачове. Жалак плач на жълтите, пролича си колко струвате. Странно защо не се коментират хилядите отсъждания във ваша полза..там ще искате ли преиграване?

bm1914ls написа:То бива ,бива рев,ама...!Че и за преиграване вече реват!? Не знам какво решение ще вземат в Съдийската комисия, но за мен голът на Ботев е абсолютно НЕРЕДОВЕН! Двамата малоумници, които бяха в засада при паса въобще не дадоха знак, че няма да играят с топката, дори продължиха да тичат към нея и влияеха върху играта като блокираха достъпа към Цветков, който атакуваше центрирането / не че някой защитник се опита да го спре / и пречеха на вратаря. Повтарям-за мен решението на страничния съдия е абсолютно правилно. А дузпи, като тая за която се реве, сме виждали и да се свирят, и да не се свирят. И то от съдии от всякакъв калибър.

Ей ги поредните двама умници, дето пак нищо не са разбрали ! Кой реве за преиграване ве? Лудогорец го предложиха , ние - кво - да им откажем ли? :) Колкото до коментара на втория за ситуациите - ми нИ тЪ бива :mrgreen:

Потребителски аватар
botkata
Контакти:

Мнениеот botkata » 01 дек 2012 21:15

баничката написа:
Вили Вуцов написа:
баничката написа:Не знам за какво пищят папагалите като накрая ще се молят и за 8- мо място-
за нищо не стават- гледах ги наживо във Враца- гОла вОда..

Още един път напиши папагали - мръсен влах :mrgreen:

Папагал =

майна мангал-

абе- кьорав ли си- та тия се спъваха от топката- сакатници некакви- немам думи.
:lol: :lol: :lol:

Хахахаах хероинаджийски селтаци.Само ЛЕВСКИ!
Кръв , сперма и расизъм , за здрав и бодър организъм ! ♥

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 01 дек 2012 21:18

Лудогорец да не се правят на света вода ненапита.
От подобни номера няма нужда. Искали преиграване... понеже знаят, че няма основание за това и няма да има (освен ако в БФС не са некадърници)... и по този начин ще излязат "чисти" от цялата ситуация.
Утре ще излязат и ще кажат - Ето, ние искахме, но за "съжаление" няма... направихме каквото можахме... бла-бла, глупости.
Колкото да хвърлят прах в очите на хората и да спрат едно разследване.
Точно така, няма нужда от преиграване, а от разследване.
След като са толкова отворени да кажат и в този случай, че ще съдействат, не да се крият...
...

Потребителски аватар
Вили Вуцов
Контакти:

Мнениеот Вили Вуцов » 01 дек 2012 21:23

Как не Ви е срам бе, как не Ви е срам всички фенчета на други отбори, които се опитвате да защитавате като куче пържолата си - Лудогорец. През комунизма отборите страдаха от Левски и Цска, но тогава нямаше интернет, мобилни телефони и др. Сега, когато всеки може да ВИДИ с очите си какво става - всички вие ги защитавате все едно сте им майка. Защитавайте такова поведение в полза на силните на деня и чакайте силен национален отбор и добри резултати в евротурнирите.
Халал да са ви силните от делиормана и да им се кланяте. Днес на тях, вчера на Левски и Цска, утре на някой друг.

[offtopic]На фенчето от Враца - яд те е, че като отбор от "Б" група Ви отсранихме за купата нали[/offtopic]

Върни се в “Лудогорец”