XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Вили Вуцов
Контакти:

Re: Анкета: Одобрявате ли преиграването на мача Ботев-Лудогорец?

Мнениеот Вили Вуцов » 01 дек 2012 20:11

varanaDrago написа:Мача задължително трябва да се преиграе :!: Заради неотсъдената дузпа и отменен гол от предния мач , мача да започне с дузпа за "Ботев " , след нейното изпълнение дупе да ви е яко, отивате на разгром и ще се молите БФС да зачете стария резултат 0-1.А сините подстрекатели ще гледат опулено :mrgreen: :o :mrgreen:

Брей ........ громящите :) :) :) ама наистина сте си помислили, че никой не може да ви бие.

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 01 дек 2012 20:13

varanaDrago написа:
Mitko-Levskar написа:
varanaDrago написа:
Mitko-Levskar написа:Има ли преиграване Ботев ще бие,а на лудогорието им се е спукала джуката от страх не дай Боже БФС да разреши. :lol:

А на вас ви се спука едно друго нещо ...от бой. 3 от 3 за "Лудогорец "срещу синия балон :roll:

Споко бе брат,такива пера4ници като лудогорието са от ден до пладне.

Споко , моко вие се едни сини реаниматори и нищо повече :shock: Първо реанимирахте "Цска ", после нас като имахме игрова криза ,такива сте РЕАНИМАТОРИ :mrgreen:

Е нали трябва и вие малко да се радвате,но-иде видовден така 4е......

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 01 дек 2012 20:15

Вили Вуцов написа:
varanaDrago написа:Мача задължително трябва да се преиграе :!: Заради неотсъдената дузпа и отменен гол от предния мач , мача да започне с дузпа за "Ботев " , след нейното изпълнение дупе да ви е яко, отивате на разгром и ще се молите БФС да зачете стария резултат 0-1.А сините подстрекатели ще гледат опулено :mrgreen: :o :mrgreen:

Брей ........ громящите :) :) :) ама наистина сте си помислили, че никой не може да ви бие.[/quote

НЕ ...МОЖЕ ...но не плачковци и сини интриганти :geek:
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 01 дек 2012 20:16

ros написа:
Mitko-Levskar написа:Има ли преиграване Ботев ще бие,а на лудогорието им се е спукала джуката от страх не дай Боже БФС да разреши. :lol:

Истината е че Ботев не показа почти никаква способност да се противопостави на първите 3 отбора в първенството, така че не знам на какво отгоре очакваш канарите да бият

Зависи от коя страна я гледаш тая истина ? Нашия отбор е от има няма 3-4 месеца заедно , нямат нужната увереност в тези дербита , но пък имаме едва 3 загуби включително с коментирания мач , който при други обстоятелства можеше и да не е загуба , в София срещу Левски само резултата е красноречив иначе мача си беше с доста положения и за двата отбора дори имахме и 2 греди ! ! Което пък прави твоята истина - не толкова истина :)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 дек 2012 20:18

za nas e toj religiq написа:
ros написа:

Истината е че Ботев не показа почти никаква способност да се противопостави на първите 3 отбора в първенството, така че не знам на какво отгоре очакваш канарите да бият

Зависи от коя страна я гледаш тая истина ? Нашия отбор е от има няма 3-4 месеца заедно , нямат нужната увереност в тези дербита , но пък имаме едва 3 загуби включително с коментирания мач , който при други обстоятелства можеше и да не е загуба , в София срещу Левски само резултата е красноречив иначе мача си беше с доста положения и за двата отбора дори имахме и 2 греди ! ! Което пък прави твоята истина - не толкова истина :)

Моята истина са крайните резултати - две загуби и един домакински равен, измъкнат с късмет ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 01 дек 2012 20:20

иде видовден така 4е......[/quote]

Вие го чакате доста отдавна този ден ...но все не идва ! А ? :oops:
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
баничката
Контакти:

Мнениеот баничката » 01 дек 2012 20:21

Не знам за какво пищят папагалите като накрая ще се молят и за 8- мо място-
за нищо не стават- гледах ги наживо във Враца- гОла вОда..

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 дек 2012 20:22

Все ми е едно. Само, че! допусне ли се подобен прецедент, то оттук нататък трябва да мерят с еднакъв аршин и да разрешат на всеки друг поради съдийската некадърност (ако става въпрос за некадърност) да преиграва. БФС трябваше да излезе и да си защити мекеретатата в черно. Ако се преиграе, то при следващия подобен случАй и отказ от страна БФС да ъдовлетвори искането на потърпевшите, БФС отиват в Лозана.
Последна промяна от metodito на 01 дек 2012 20:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 01 дек 2012 20:22

ros написа:
za nas e toj religiq написа:
ros написа:

Моята истина са крайните резултати - две загуби и един домакински равен, измъкнат с късмет ;)

Ами ако се преиграе мача може и да не са две загуби и един равен ;) Лудогорец също не мисля че заслужаваха победата още по малко по този начин !

Потребителски аватар
Вили Вуцов
Контакти:

Мнениеот Вили Вуцов » 01 дек 2012 20:23

баничката написа:Не знам за какво пищят папагалите като накрая ще се молят и за 8- мо място-
за нищо не стават- гледах ги наживо във Враца- гОла вОда..

Още един път напиши папагали - мръсен влах :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”