Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот siniq_fen » 01 дек 2012 16:43

zlobul написа:За Прохазка съм си казал мнението още от момента когато е пристигнал в Левски . такива футболисти с лопата да ги ринеш , само че "професионалиста " плати трансферна сума за него :)) . Бе смех вееее , кво да кажа още за тоя от Надежда и за пишман феновете на Левски , които го траят още ?

А Прохазка къв добър изглеждаше срещу нас миналата година :) :) :)
Само Левски!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 01 дек 2012 17:46

Бе тия са страшен цирк , когато и да ги напсуваш все ще е късно :))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: ВТБ и Левски се разделиха

Мнениеот onegavon » 01 дек 2012 19:20

groti написа:Руската "ВнешТоргБанк" приключи партньорството си с Левски. Срокът между двете страни изтече вчера и не беше подновен. Според БТБ е можела автоматично да продължи сключеният през март тази година контракт. За целта до вчера е трябвало да бъде предявено искане за продължаване на договора. Това обаче не е сторено.

Така двете страни ще прекратят взаимоотношенията си. Тази година ВТБ наля в клуба 1,5 милиона евро. Първоначално се предвиждаше договорът между двете страни да е за 36 месеца и "сините" да вземат очщо 4,5 милиона евро. Това обаче не се случи, отчита "Тема: Спорт".

На "Герена" обаче съвсем скоро могат да получат нова, и то по-силна финансова инжекция. В момента текат усилени преговори с "Газпром". Очаква се руската енергийна компания да стане генерален спонсор на Левски и да придобие акции от клуба.
Инфото е от топспорт.. Това дали значи, че тоньо си тръгва? Щото ако е така това е най-хубавата новина в последната година

Още когато подписвахте и тук се лееше шампанско ви посочих, че договорът е с подозрително кратък срок и това не е случайно.Видяха ,че наливат в каца без дъно успехи няма съответно и реклама също няма. Изпълниха си ангажимента към пожарникаря сега са следващите на ход да хрантутят Буфера и неговите началници за футболисти и селекция каквото остане. Важното е да се преточва парата!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 01 дек 2012 19:53

Днес взех интервю от Нуно Пинто.

Ако ви се чете: http://www.sportline.bg/news/103759/nuno-pinto-pred-sl-fenovete-na-levski-me-stupisvat
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 01 дек 2012 22:21

zlobul,изненадваш ме тотално бе пич нали не си мислиш че Тонев никога не е бил лице на ВТБ и че истинските спонсори или както искаш ги наричай са БЪЛГАРИ.Ако ми кажеш че си изненадан от това нещо което аз пиша,значи съм те надценявал.Има едни хорица от една ракийяица има едни хорица от кръгчето ,,Котараците,, дето са болни Левскари ,но не знам защо всички се довериха на Тонев,а има и една банчица с много парички,която всъщност е истинският благодетел на Левски.
За Газпром-не знам,но влязат ли Руснак на Герена ще има навсякъде е така-дори в Шалке.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: ВТБ и Левски се разделиха

Мнениеот AN71 » 01 дек 2012 22:23

onegavon написа:
groti написа:Руската "ВнешТоргБанк" приключи партньорството си с Левски. Срокът между двете страни изтече вчера и не беше подновен. Според БТБ е можела автоматично да продължи сключеният през март тази година контракт. За целта до вчера е трябвало да бъде предявено искане за продължаване на договора. Това обаче не е сторено.

Така двете страни ще прекратят взаимоотношенията си. Тази година ВТБ наля в клуба 1,5 милиона евро. Първоначално се предвиждаше договорът между двете страни да е за 36 месеца и "сините" да вземат очщо 4,5 милиона евро. Това обаче не се случи, отчита "Тема: Спорт".

На "Герена" обаче съвсем скоро могат да получат нова, и то по-силна финансова инжекция. В момента текат усилени преговори с "Газпром". Очаква се руската енергийна компания да стане генерален спонсор на Левски и да придобие акции от клуба.
Инфото е от топспорт.. Това дали значи, че тоньо си тръгва? Щото ако е така това е най-хубавата новина в последната година

Още когато подписвахте и тук се лееше шампанско ви посочих, че договорът е с подозрително кратък срок и това не е случайно.Видяха ,че наливат в каца без дъно успехи няма съответно и реклама също няма. Изпълниха си ангажимента към пожарникаря сега са следващите на ход да хрантутят Буфера и неговите началници за футболисти и селекция каквото остане. Важното е да се преточва парата!

Говори си или по точно пиши си глупостите на нас не ни пречиш по си е друго като вас красноармейци да не ви иска никой :) :) :)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 01 дек 2012 23:21

zlatan написа:zlobul,изненадваш ме тотално бе пич нали не си мислиш че Тонев никога не е бил лице на ВТБ и че истинските спонсори или както искаш ги наричай са БЪЛГАРИ.Ако ми кажеш че си изненадан от това нещо което аз пиша,значи съм те надценявал.Има едни хорица от една ракийяица има едни хорица от кръгчето ,,Котараците,, дето са болни Левскари ,но не знам защо всички се довериха на Тонев,а има и една банчица с много парички,която всъщност е истинският благодетел на Левски.
За Газпром-не знам,но влязат ли Руснак на Герена ще има навсякъде е така-дори в Шалке.

Виж сега , ясно е кой е мотора , който върти всичко това около Левски . Незнам за кръга "котараците" , ама за кръга "боко-тиквата" е сигурно :)) всичко останало е ала бала .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 дек 2012 00:05

Това за ВТБ ако е вярно стискайте палци да не стане някой гаф с Газпром и да не се стигне до договор, че тогава ще е от два стола на земята.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 02 дек 2012 00:08

BadBoy написа:Това за ВТБ ако е вярно стискайте палци да не стане някой гаф с Газпром и да не се стигне до договор, че тогава ще е от два стола на земята.

Ние принципно сме си на земята от бая време :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 дек 2012 00:15

На фона на всички останали отбори финансово в тези времена сте си доста стабилни, това че сте в някаква игрова криза няма общо с финансовата част ;)
Реално към момента сте с минус 3 милиона, които новият спонсор първо тях трябва да покрие и след това да надгради, а с колко ще надгради е въпрос на преговори.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”