баничката написа:Ми ако съдията сега па не свири гол за Лудогорец и жълтите предложат да се преиграе- до края на сезона само вас и ще гледаме?
А?
Че кой те кара да ни гледаш ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
баничката написа:Ми ако съдията сега па не свири гол за Лудогорец и жълтите предложат да се преиграе- до края на сезона само вас и ще гледаме?
А?
za nas e toj religiq написа:баничката написа:Ми ако съдията сега па не свири гол за Лудогорец и жълтите предложат да се преиграе- до края на сезона само вас и ще гледаме?
А?
Че кой те кара да ни гледаш ?
vayk написа:Ако този мач се преиграе това ще е безпрецедентен абсурд, който ще е доказателство, че в България никакви правила не важат. В наредбата на БФС ясно пише при какви обстоятелства може да се преиграе даден мач и никъде не става въпрос, че това може да стане поради субективни фактори - в случая грешките на съдиите. Пиша всичко това, въпреки, че съм фен на друг отбор, който е заинтересован Лудогорец да губи точки. Но това би било най-безумното нещо, което се е случвало в българския футбол за последните 25 години, може би след преименуването на ЦСКА и Левски след финала за купата през 85 г. Надявам се все пак в БФС да има хора с два грама мозък и да не допуснат подобен абсурд да се случи.
баничката написа:При победа на Ботев- печели Ботев ПД и Левски,
при равен- печели Левски...
Нещо едно име се набнива на очи...
football.total написа:Целият този рев от страна на Ботев е наистина комичен. Ставали са къде къде по големи балтии в БГ първенство освен една засада и неотсъдена дузпа която наистина е 50:50 и според мен главния съдия не може да бъде обвиняван в случая. Целия този плач е меко казано смешен на фона на посредственото представяне на Ботев този полусезон срещу отборите от топ 3. Срещу Лудогорец за цял мач я имаха я нямаха един удар във вратата. И това при домакинство. С ЦСКА в Пловдив бяха разнебитени през втората част от червените и само шанса им помогна да спасят точката. На Герена издрапаха само до "престижна загува" а в пловдивското дерби не успяха да надделеят над най-слабия Локомотив от десетилетие насам. Че замалко накрая и да загубят с 2:3
Така че вместо да плюете Таско Маско Наско Педераско вземете си разчистете първо камъните във вашата градина. Защото с това поведение пролетта нито на Армията нито в Разград ви чака нещо хубаво!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта