България - Холандия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: България - Холандия

Мнениеот ros » 09 сеп 2009 19:28

Вечерта започна страхотно. Дано приключи великолепно... БЪЛГАРИ ЮНАЦИ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 09 сеп 2009 19:29

Нашите май нарочно ни накараха да изстрадаме 2 гейма за да ни е по-сладко накрая :lol:

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 09 сеп 2009 19:30

turbogena написа:България ЕВРОШАМПИОН!!! :)

Дано не играем с Полша че тогава знаеш ли какъв ЕВРОШАМПИОН ще сме като нямаме победа срещу тях.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 09 сеп 2009 19:36

С изключение на първия гейм играхме откровено слабо. Братоев не е за цял мач. Пранди вече почна да ме изнервя с това, че държи едни и същи стартови. Вижда се, че физически лека-полека издъхваме и ако мачът не свърши до 3-0 умората си личи. Днес много късно се сети да включи Тошко, а Ананиев прашаса - и при Стоев не е бил такава дълбока резерва. Най-стабилен беше Жеката, който дори и когато подхождахме с високомерие във втория и третия (?!), вдигаше стабилно. Владо Николов направи една сцена, с която може да си навлече гнева на Пранди. Това, че се познават от Кунео, не му дава правото да му държи тон.

Доволен съм единствено от полуфинала! 8-)

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 09 сеп 2009 19:39

Neron написа:
turbogena написа:България ЕВРОШАМПИОН!!! :)

Дано не играем с Полша че тогава знаеш ли какъв ЕВРОШАМПИОН ще сме като нямаме победа срещу тях.

Тогава е време да ги биеме!!!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 09 сеп 2009 19:41

rebelheartous написа:С изключение на първия гейм играхме откровено слабо. Братоев не е за цял мач. Пранди вече почна да ме изнервя с това, че държи едни и същи стартови. Вижда се, че физически лека-полека издъхваме и ако мачът не свърши до 3-0 умората си личи. Днес много късно се сети да включи Тошко, а Ананиев прашаса - и при Стоев не е бил такава дълбока резерва. Най-стабилен беше Жеката, който дори и когато подхождахме с високомерие във втория и третия (?!), вдигаше стабилно. Владо Николов направи една сцена, с която може да си навлече гнева на Пранди. Това, че се познават от Кунео, не му дава правото да му държи тон.

Не забравяй, че не може да се бие всеки мач с по 3-0 и то без отпора на противника. Нормално е да има спад по време на мач. Лалетата се стегнаха след първия слаб гейм. За мен наще показаха воля за победа!

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Мнениеот valdi » 09 сеп 2009 19:41

rebelheartous написа:С изключение на първия гейм играхме откровено слабо. Братоев не е за цял мач. Пранди вече почна да ме изнервя с това, че държи едни и същи стартови. Вижда се, че физически лека-полека издъхваме и ако мачът не свърши до 3-0 умората си личи. Днес много късно се сети да включи Тошко, а Ананиев прашаса - и при Стоев не е бил такава дълбока резерва. Най-стабилен беше Жеката, който дори и когато подхождахме с високомерие във втория и третия (?!), вдигаше стабилно. Владо Николов направи една сцена, с която може да си навлече гнева на Пранди. Това, че се познават от Кунео, не му дава правото да му държи тон.

Това което го каза накрая е най важното приятелю..а ние българите сме странен народ,искаме всичко по пътя да бъде ей така..хоп и айде..Холандия е изключително силен отбор Русия го изпита,така че радвай се и нe негодувай защото нашите са герои!

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 09 сеп 2009 19:44

Холандците ги разбихме 3-0 само преди 2 седмици на квалификациите за Световно. Свалете си мача, вижте как играхме тогава. Днес това ни беше най-слабият мач от първенството. И срещу чехите не давахме инциативата в 80 процента от двубоя.

Искам утре да ме опровергаят, защото от началото на Евро-то само хвалби и бранене им удрям. :lol: Другият поток е елементарен за нашата класа, но с тая игра ще си изпатим доста. :roll:

Ритривър
Контакти:

Мнениеот Ритривър » 09 сеп 2009 19:47

Айде , моля ти се ..дразниш се от треньор , който няма загуба до сега...от отбор , който ИГРАЕ С ДУХ ..бахти племето сте !!! Доволен си бил ..и Бразилия не печели винаги с 3:0!!Има спадове в играта на всеки отбор . Русия се мъчиха с Холандия ..Айде , кере.

БЪЛГАРИИ ЮНАЦИИИ , айде в Измир , колеги ..да подкрепим отбора ..диря някаква организирана екскурзия :)

п.с. Холандия на Световната лига играха 3 пъти по-зле от сега ..във всяка фаза на играта . Волейбол играл ли си някога , колега ? Те Русия са слабаци ..кво като се мъчиха с лалетата ..

Потребителски аватар
tzetzko
Контакти:

Мнениеот tzetzko » 09 сеп 2009 19:48

rebelheartous написа:Холандците ги разбихме 3-0 само преди 2 седмици на квалификациите за Световно. Свалете си мача, вижте как играхме тогава. Днес това ни беше най-слабият мач от първенството. И срещу чехите не давахме инциативата в 80 процента от двубоя.

Искам утре да ме опровергаят, защото от началото на Евро-то само хвалби и бранене им удрям. :lol: Другият поток е елементарен за нашата класа, но с тая игра ще си изпатим доста. :roll:

Ами тогажа играхме 3 мача,а днес ни е 5 за седмица!!!Нормално е да има умора!
Все пак!Тъй и тъй ще се тегли жребий и няма значение кой е 1-ви и кой 2-ри!
По-добре утре да даде почивка и да разиграе и резервите!

Върни се в “Волейбол”