XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Re: Лудогорец: Да преиграем мача с Ботев Пловдив

Мнениеот никки1912 » 30 ное 2012 23:32

snakebite написа:
Вили Вуцов написа:

Не виждам "уникално" добрият отбор от Разград с какво е надигравал отбора на Ботев в този мач. Може би само в играта с ръка, умението да подават за автогол или невероятната си защита, която прави перфектни изкуствени засади. Ако си гледал мача - кажи, онагледи и се повтори.

Ами с повече удари във, извън вратата, повече корнери, повече владеене на топката. Това достатъчно ли ти е ??
Ако на тези балончета им викате удари то всеки отбор може да отправи повече такива удари от вас .А нещо да кажеш за спестените жълти и червени картони на Минев ,шуменския лилипут и Голубович, нещо да кажеш за това как съдията ни спираше атаките и накъсваше играта и защо лежахте по терена като умрели. Истината е, че с такива съдии зад гърба си всеки отбор би побеждавал колкото и жалък да е той .
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
Вили Вуцов
Контакти:

Мнениеот Вили Вуцов » 30 ное 2012 23:32

dido77 написа:
Вили Вуцов написа:
dido77 написа:
canar4e написа:На резаците им пожелавам тази година да ги шиба отбор от Люксембург или Малта!..И м/у другото това беше наѝ-слабия отбор гостувал ни!

Сериозно ли бе мамин :lol: И срещу най-слабия отбор, който Ви е гостувал, Вие нямахте удар във вратата. Направо не ми се мисли, какво е било, когато са ви гостували "силните" отбори.

Не виждам "уникално" добрият отбор от Разград с какво е надигравал отбора на Ботев в този мач. Може би само в играта с ръка, умението да подават за автогол или невероятната си защита, която прави перфектни изкуствени засади. Ако си гледал мача - кажи, онагледи и се повтори.

Що бе слабият отбор от Разград гостува на чутовния домакин Ботев, който не искал да се брани и да драпа за точка, а да се надиграва. И в тая тягостна обстановка, подложен на непрекъснат натиск, не допусна удар във вратата си. Това си е успех, аз нали това казах. Ти нещо друго ли видя в мача?

Отбора на Ботев се надиграваше, ако твърдиш обратно дебилно мнение ОК. При факт - дузпа при 0:0, мача отива съвсем в друга посока (разбира се, ако е вкарана).

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 30 ное 2012 23:51

Не виждам "уникално" добрият отбор от Разград с какво е надигравал отбора на Ботев в този мач. Може би само в играта с ръка, умението да подават за автогол или невероятната си защита, която прави перфектни изкуствени засади. Ако си гледал мача - кажи, онагледи и се повтори.[/quote]

Що бе слабият отбор от Разград гостува на чутовния домакин Ботев, който не искал да се брани и да драпа за точка, а да се надиграва. И в тая тягостна обстановка, подложен на непрекъснат натиск, не допусна удар във вратата си. Това си е успех, аз нали това казах. Ти нещо друго ли видя в мача?[/quote]

Отбора на Ботев се надиграваше, ако твърдиш обратно дебилно мнение ОК. При факт - дузпа при 0:0, мача отива съвсем в друга посока (разбира се, ако е вкарана).[/quote]

Надявам се, освен юношеските мачове (със съдия Тасков), си посещавал и определени часове в училище. Разбира се, че Ботев се надиграваше и дори сериозно надигра посредствения гостуващ отбор. При малко повече късмет, можеше и да отправи удар във вратата му(пък бил той и балонен). В такава ситуация за безпомощните гости, щеше да е успех дори точката. Заради мръсните съдии, взеха три. Пак ли не ме разбра.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 01 дек 2012 00:51

Май те заболя от тънката ирония на колегата, а? Какви посещаемости, какви глупости говориш. Пловдив е 10 пъти по-голям като население от Разград, нормално е да има повече фенове, ама кой да го разбере в тая твоя "умна" главица. Пък дали ще станем шампиони мен толкова не ме бърка - сякаш цял живот съм гледал Лудогорец шампион, че да рева за това. А ти също няма да разбереш нещо - какво е да биеш отборите с традиции като Левски, ЦСКА и Ботев като брашняни чували при всяка среща :lol:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 01 дек 2012 02:48

Сезон 1998-1999г за една от купите на Англия.Двубой Арсенал-Шефилд.Марк Оверас вкарва гол след пас от страничен удар.Тъча е заради лежащ играч.Артилериста вместо да предостави джентълменски топката на противника я подава на съигач.След победата Арсен Венгер предлага заради некоректното отношение двубоя да се преиграе.Федерацията дава съгласието си.Смешно ли ви се вижда.На ход е хранителната верига Боби и ко.Бях на Ботев-Лудогорец и мога да ви кажа че се коментират само двете положения.Съдията така видял,така решил.Да но защо само в полза на горяните.Коментиращите с присмех за канарите как ще отговорят колко пъти заради фаулове рефера оставаше лудогорските пилета да се подредят в защита докато се изпълни удара.И ако някои от присмехулниците е бил на Колежа,да посочи колко картона спести на легендарните бранители които не са направили нито едно нарушение в собственото си наказателно поле в продължение на 52 мача.Драги черно и по-малко бели фенове бяхте ли на двубоя Лудогорец-локомотив в Каварна миналото първенство.Защо аз присъствах и ситуацията е идентична с тази.А вие сини и червени фенове не се ли оплаквахте именно от съдийските тесли на послушниците на разградският цар Киро.А беройци как ще коментират тяхната среща.За това малко по-спокойно с нападките срещу Ботев.Ние сме горещи бултраси и нашият патрон не случайно ни е Христо Ботев.Не си оставяме магарето в калта.Като в Катуница.За това на нож срещу поръчковото съдийство.Утре ще бъдете вие на гилотината.

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Re: XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Мнениеот sneludik » 01 дек 2012 07:21

Е то много ясно,че както ви изнася... :lol:
[center]Изображение[/center]

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 01 дек 2012 08:43

Нека се преиграе ако може. Не вярвам обаче да може официално да стане... може би като приятелска среща.

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 01 дек 2012 09:28

Да,не се знае,утре кой ще е на гилотината.
Аз лично нямам нужда от преиграване на мача,за да видя,че отбора ни хич го няма от месец на сам.
То не,че Ботев(П) се представи блестящо,но при нас се случва нещо.И ако сме малък град и се носят слухове,то никак не е приятно,че слуховете не се опровергават на терена.
Отбора е станал хаотичен,безидеен и сякаш отнесе,с нищо,ама с нищо не могат да ме убедят,че с едно преиграване ще победим.Щом вече,куцо,кьораво,сакато ни млати дето ни хване,какво да говорим повече.
Истината е,че не сме това което бяхме миналата година и причина има и е редно ръководството да й обърне внимание,защото със заучената фраза,че сме"най-добрия" отбор в България,наистина ставаме жалки - е поне аз се чувствам така - с оглед от това което виждам на терена!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Вили Вуцов
Контакти:

Мнениеот Вили Вуцов » 01 дек 2012 10:21

sneludik написа:Да,не се знае,утре кой ще е на гилотината.
Аз лично нямам нужда от преиграване на мача,за да видя,че отбора ни хич го няма от месец на сам.
То не,че Ботев(П) се представи блестящо,но при нас се случва нещо.И ако сме малък град и се носят слухове,то никак не е приятно,че слуховете не се опровергават на терена.
Отбора е станал хаотичен,безидеен и сякаш отнесе,с нищо,ама с нищо не могат да ме убедят,че с едно преиграване ще победим.Щом вече,куцо,кьораво,сакато ни млати дето ни хване,какво да говорим повече.
Истината е,че не сме това което бяхме миналата година и причина има и е редно ръководството да й обърне внимание,защото със заучената фраза,че сме"най-добрия" отбор в България,наистина ставаме жалки - е поне аз се чувствам така - с оглед от това което виждам на терена!

Радостно е, че има поне един трезвомислещ привърженик на Лудогорец. Този мач специално не се виждаше как могат да го вземат при нормално съдийство. Да добър отбор са, но не са кой знае каква огромна класа, че да няма как да не бъдат надиграни от някои отбори в дадени мачове от нашето първенство. От играта им ми харесва това, че не правят безцелни изритвания или подавания.

Върни се в “Лудогорец”