Освобождаване на нови уникални технологии от фондация"Keshe"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Освобождаване на нови уникални технологии от фондация"Keshe"

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 ное 2012 10:00

Мисля, на 12-ти Декември щеше да има демонстрация на някои от технологиите. :roll:

Пак са поканени най-големите медии в световен мащаб, за да отразят събитието ...
Ще видим какво ще се случи.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 16 ное 2012 15:33

THE G.A.M.E , нищо няма да видиш братле, това е положението! :) Медиите в световен мащаб са под пълен контрол/съответно ти и аз под техен. Тези световни медии с огромни ресурси не прави ли впечатление в какво "дълбаят"?!- в безсмислици, тъпи научни опити (как влияела бирата на потентноста и прочее идиотщини) и като цяло за опростачаването ни. Никой не "дълбае" защо постоянно Иран е под хакерски атаки от Израел и САЩ, никой не задълба как миналата година Иран прихванаха и плениха американски разузнавач и после върнаха непокътнат...само бегло смънкване по въпроса и това е.
От зависимоста "телевизия", аз отдавна съм се освободил и съм избрал свободния избор в лицето на интернет, макар че и той е на път да стане силно контролиран. Миналогодишните мерки за контрол, които за сега не минават изцяло, дай да не се заблуждаваме, че са само и единствено заради пиратството и потъпкани авторски права...бууулшет :!: Обмяната на файлове е неприкосновенна и ТЕ много добре го знаят! По никакъв вселенски закон никой не може да ми забранява аз да ти дам нещо, което имам, а ти да го дадеш на още петима. И ако спрат замундата на "Пенчо", той няма да хукне по премиери и предпремиери на последния "супер-вълнуващ-главозамайващ" хит или да се нареди на опашка в мола за "заветния" диск, просто защото първо ще се погрижи за насъщния в семейството и ако артиса нещо ще вземе ракийка "ментак" от 3лв, а не оная от 6лв защото имала на нея бандерол и била правена в СПЕЦИАЛИЗИРАНА за целта фабрика :lol: Та основната цел винаги е КОНТРОЛ! Много често започна да се случва да се свалят от достъп различни материали, клипчета, блогове...а дори и сайтове без обяснение и причина...
Жалко ми е да гледам сега млади хора как си "избождат очите" да спорят какъв контрол било през комунизма и каква СВОБОДА било без него. Както и да се нарича системата, примката на контрола се е затягала с времето все повече и повече. Комунизмът е само дюшеш за днешната система която тотално изкривява представата ни за значението на думата СВОБОДА. Но нали знаеш, идеалния роб е този, който му е втълпено, че е свободен. А каква свобода можеш да наречеш това, че си зависим от работата си, данъци, кредити, лизинги, лихви... останеш ли без работа, УМИРАШ СИ КАТО КУЧЕ! Ама имало свободна енергия и ресурси, които не сме били използвали...да, но те не влизат в плановете на контролиращите за СВОБОДАТА НИ, по скоро ще умрат, но няма да ни предоставят такава свобода. Едни свободни хора видях в лицето на баба ми и дядо ми(мир на праха им). Произвеждаха си хорицата храната, бяха зависими единствено от слънцето, въздуха и водата. Не се интерсуваха дали някой ще реши да им вдигне пенсиите и дали ще им даде 10лв повече за Нова година. Като минат един път в седмица яйчарят, кожарът...заделяха пари за глезотии. В аптека не помня да са стъпвали, почитаха си билките и винаги имаха целогодишно сушени от всякакви видове.Ако им се занимаваше не купуваха и хляб дори, а си месеха Лимец. Не знам дали си чувал за него, ако не поразрови и прочети има интересни легенди за него(твърди се, че растението не е със земен произход, а е донесено тук и е "хлябът на Боговете" :) ;) Не боледуваха, в очите им нямаше стрес, напрежение, паника, страх, зависимост... Но спокойно, и свободата на такива хора е на път да бъде обречена много скоро (справка наскоро пуснах тема за ГМО и бъдещите зависимост и контрол над храната ни)
Както и да е стана голяма черга, ама имаше време, та се поразписах :)
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 21 ное 2012 14:18

В последните дни има много събития около фондацията, които естествено не са уважени от нито една от водещите медии :!: Отворен е хубав български форум, който иска да следи нещата може да се регне там, мисля, че е излишно вече да се копи-пейства тук ;)
http://bgforumkeshe.foroactivo.com/forum
[offtopic][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 ное 2012 19:47

Незнам дали е точно тук мястото, но искам да споделя едно наблюдение ...

Понеже всекидневно отделям по около средно 2 часа на "научните" канали ( всичките видове "Дискавъри-та, Нешънъл-ли и Виесат-ти ) ... Та със сигурност мога да кажа, че тази година посланието им към зрителите е: "Има разумен извън земен живот" ... Или накратко - Има извънземни.
Макар че често споменават, че "Няма доказателства", то едни от най-известните физици и учени в тази сфера, вече са убедени в това.
А посланието от началото на годината на всичките "научни" канали е повече от ясно.
Дали е случайност, че 50% от продукциите им са на тази тематика, ще оставя всеки сам да реши за себе си.

Междудругото, тази вечер от 21 ч. предстои поредното филмче на тази тематика ...
Тази година очевидно е годината на "извънземните".
И това не го казвам аз, това просто е "посланието" на научните канали.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 21 ное 2012 20:49

Игра, тази тенденция от поне 2 години е с пълна сила. Мисля, че ще си отговориш на някой въпроси, ако прочетеш тази статия http://www.parallelreality-bg.com/index ... 54-27.html
Но всяко нещо, което се набива тенденциозно си има причина и не е случайно. Много е трудно според мен обаче да се разгадаят първопричините. В "Досиетата Х" около 5 сезон мисля, имаше "подадена информация" как в началото още от "Розуел" фермери, очевидци и медии са били под заплахи за изтичане на каквато и да е информация, докато идва момент в който преднамерено се оповестява, че може би или има някаква вероятност дадени снимки, материали или предмети са достоверни и всичко това с цел дезинформация на трето нещо, което трябва да се скрие...абе не двойни, а стават тройни и четворни игри, манипулирането и подвеждането е много лесно, още повече ако притежаваш масмедии ;)
[offtopic][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 ное 2012 12:21

THE G.A.M.E написа:Незнам дали е точно тук мястото, но искам да споделя едно наблюдение ...

Понеже всекидневно отделям по около средно 2 часа на "научните" канали ( всичките видове "Дискавъри-та, Нешънъл-ли и Виесат-ти ) ... Та със сигурност мога да кажа, че тази година посланието им към зрителите е: "Има разумен извън земен живот" ... Или накратко - Има извънземни.
Макар че често споменават, че "Няма доказателства", то едни от най-известните физици и учени в тази сфера, вече са убедени в това.
А посланието от началото на годината на всичките "научни" канали е повече от ясно.
Дали е случайност, че 50% от продукциите им са на тази тематика, ще оставя всеки сам да реши за себе си.

В тази връзка ...

Днес в един от многото сутрешни блокове гостува един доста ерудиран български учен ... Съжелявам, че в момента немога да се сетя за името му, щото точно докато течеше гостуването му имах и никак не-маловажна работа, но все пак понадавах ухо.
До-колкото подочух, човекът е виден космолог, не само в България, но и в света.
Та този учен е бил на някаква конференция ... Пак ако съм разбрал правилно - в Италия.
Но това не е толкова важно ... По-важното е, новината която съобщи.
А тя меко-казано е смразяваща !
На тази конференция, на която е бил, италиански негов колега е съобщил, на база инфо от италианските тайни служби, че някои от мощните военно и икономически държави готвят операция ... "Лоши извънземни атакуват Земята".
Да, звучи нелепо и смешно, но тази информация е била потвърдена и от френското разузнаване !
И всичко това ще бъде инсценирано ( на яве, а няма да е просто слух ) ... За да се оправдае едно готвено шеметно въоражаване с ултра-модерни невиждани досега оръжия.
Както и да се оправдаят мулти-милиардните военни бюджети.

Човекът не спомена кои страни готвят тази "извънземна офанзива", но според мен има само две нации/държави, които имат потенциал ( а вероятно и техника ) ... С която могат да заблудят света, че дадена атака е от извънземна-развита цивилизация.
Мисля че няма смисъл да ги споменавам ...
Достатъчно е да се сетим, от къде идват информациите за най-много видяни и "разбити" НЛО.

Не-напразно си цитирах горното мнение ... Дали това заливане с инфо за извънземни тази година, няма връзка с това, което написах в това мнение !? ... :roll:
Както се казва, можеби тук някъде е заровено кучето ...

П.п.

Съжелявам, че немога да изровя сега на момента казаното от нашият учен ...
Той засегна и някои други, много интересни неща.
Но предполагам, че в секцията на БТВ може и да има репортажи с гостите от таз-сутрешният им блок. :roll:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 30 ное 2012 15:02

Да, много интересен материал, ето тук е репортажа http://btvnews.bg/video/tazi-sutrin/idv ... mnite.html
Въпреки, че за мен лично не звучи никак нелепо и смешно. От известно време усилено се дискутира във форуми от цял свят имено този сценарий, но за първи път го виждам под формата на "официално изявление" :shock: Поразрових се и за други материали от въпросния професор и останах с впечатлението, че човекът е ерудиран и начетен, говори и за укритите разработки на Тесла и възможностите за ползване на свободна енергия създадена от вакуум. Загадка ми остана единствено фактът, че се е върнал от Италия във вторник, дал е няколко интервюта в сряда в които споменава че са обсъждани вероятности за извънземна инвазия до 10 год. (т.е. говорил е празни приказки), а днес в Бтв "изригва" с това :roll: Какво се е случило през тези 2 дена за да промени на 360 градуса "информацията" си остава загадка. Изключвам дезинформиращата Бтв да прави някакъв рейтинг, тъй като болшинството ще възприеме такова изказване за "шит". Ясно е обаче, че има конфликт в бъдещо преразпределение на влиянието за да изтече такава информация точно от военни, същите тези военни, които подготвят предстоящите операции :)
А защо не го възприемам за нелепо и смешно ли?, ами все по-малко хора вече вярват че пещерняците в Афганистан и Пакистан представляват заплаха за световния мир, Северна Корея е малка страна с ограничени ресурси и без ничия подкрепа-изолирана и безпомощна, арабските държави в голям процент са подчинени, остана Иран, които обаче имат силна подкрепа от Русия и Китай и които имат ясна позиция-не търсят и не искат врагове.Палестинците са шепа народ, предимно фермери, ако искат ще ги заличат само за 1 нощ. И ето, че се изчерпаха възможностите за "подходящи врагове", което значи че няма войни, няма контрол, няма милиардни постъпления в банките от такива операции.... ето за това трябва да се "създаде" нов враг - ИЗВЪНЗЕМНИТЕ! :) :)
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 30 ное 2012 19:51

Интересно, да видим дали наистина ще "пристигнат" самозваните извънземни. Вече трудно може да ме изненада нещо на този свят, даже почвам да се съмнявам дали така черният 11-ти септември за американците не е изфабрикуван именно от тях самите :roll: много теории на конспирацията могат да се изкарат, а ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 ное 2012 21:27

BLUE CHAMPIONS написа: Загадка ми остана единствено фактът, че се е върнал от Италия във вторник, дал е няколко интервюта в сряда в които споменава че са обсъждани вероятности за извънземна инвазия до 10 год. (т.е. говорил е празни приказки), а днес в Бтв "изригва" с това :roll: Какво се е случило през тези 2 дена за да промени на 360 градуса "информацията" си остава загадка. Изключвам дезинформиращата Бтв да прави някакъв рейтинг, тъй като болшинството ще възприеме такова изказване за "шит". Ясно е обаче, че има конфликт в бъдещо преразпределение на влиянието за да изтече такава информация точно от военни, същите тези военни, които подготвят предстоящите операции :)

Ммм, доста размисъл може да падне в тая насока ...
Може някои много влиятелни страни ( корпорации ) ... Да са се почувствали засегнати ( интересите им ) ... И да са преценили, че е по-изгодно да няма на този етап какъвто и да е мащабен конфликт.
Ходът с разкриването на плана не е никак лош в такъв случай.
Въпроса е, до колко ще се обърне внимание на това ... Или отново ще си замине бързо-бързо, както например информациите за ХАРП.
Щом изтича подобна информация, очевидно някой много могъщ не иска да се случва нещо такова.

И тук някъде се сещам, че миналата година имаше инфо, че Щатите са поръчали изработка на стотици хиляди ковчези. :shock:
Тогава се предполагаше, че правителството на САЩ знаят нещо повече за 21-ви Дек. 2012 ... А то нямало нищо общо с маите ( :lol: ) ... Но и това, което очакват, едвали е нещо безопасно.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BLUE CHAMPIONS написа:А защо не го възприемам за нелепо и смешно ли?, ами все по-малко хора вече вярват че пещерняците в Афганистан и Пакистан представляват заплаха за световния мир, Северна Корея е малка страна с ограничени ресурси и без ничия подкрепа-изолирана и безпомощна, арабските държави в голям процент са подчинени, остана Иран, които обаче имат силна подкрепа от Русия и Китай и които имат ясна позиция-не търсят и не искат врагове.Палестинците са шепа народ, предимно фермери, ако искат ще ги заличат само за 1 нощ. И ето, че се изчерпаха възможностите за "подходящи врагове", което значи че няма войни, няма контрол, няма милиардни постъпления в банките от такива операции.... ето за това трябва да се "създаде" нов враг - ИЗВЪНЗЕМНИТЕ! :) :)

Мда ... Отдавна няма здравомислещи хора, които да смятат, че на тази планета нещо може да заплаши САЩ до толкова, че "Янките" не само да поддържат мулти-милиарден бюджет за въоражаване, ами и ежегодно да го увеличават със стотици милиарди.
Някак си не звучи особено оправдателно и сериозно, че със средства, с които биха изхранили цяла Африка за 10-на години, се опитват да се борят срещу терористите. :lol:
Това вече не хваща декиш и от няколко години тече усилен дебат, защо в условия на чести кризи, средствата за Пентагона ежегодно растът.
И тези въпроси не се задават само от будни граждани и организации в САЩ, а и вече от всички партньори ( а и не само ) ... На "Янките".

Така или иначе, това облъчване на тема извънземни в последните години със сигурност си има причина.
И предполагам, че до няколко години ( а може и още по-скоро ) ... Ще разберем за какво иде реч. :roll:
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 ное 2012 21:33

patron написа:почвам да се съмнявам дали така черният 11-ти септември за американците не е изфабрикуван именно от тях самите :roll:

Ами то няма кой-знае какво за съмнение ...
Малко е трудно да се повярва, че под носа на ЦРУ, ФБР ... И още един куп тайни организации, някви талибани ще отвлекът самолети и ще ги забият в търговски център, който генерира страхотни приходи за САЩ и в сградата на военното командване на САЩ - Пентагона.

Моето мнение е, че ако това се беше случило действително, то самолетите щяха да бъдат изпарени 2 мин. след отвличането им ... Преди още "терористите" да си помислят, къде да ги блъснат. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”