XIV кръг БОТЕВ-Лудогорец 28.11.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: БОТЕВ отговориха на декларацията на Лудогорец

Мнениеот j0rka7aa » 30 ное 2012 20:24

Raoul_Duke написа:
j0rka7aa написа:Голям смях. Ако всеки отбор, който е ощетен от съдиите иска преиграване, то по-хубаво един кръг да се играе в два мача между отборите.

Ние просто казваме ДА на ТЯХНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!
Не можеш ли наистина да прочетеш два реда на кръст?

А ти вникваш ли малко в думите ми, защото аз много добре съм прочел всичко? Ако някой в този форум не може да чете, това със сигурност не съм аз. Казвам, че ако при всяка съдийска грешка се преиграва мач, без значение дали е дадено предложение от единия или другия отбор и е прието съответно представяш ли си какво ще стане? На мен ми звучи малко смешно и не вярвам в някоя нормална държава това да се е случвало.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 ное 2012 20:35

plan-2012 написа:
Teo написа:За какво ще преигравате мача да направите Левски първи?!?!

Преиграваме мача ,защото съдиата който го свири е юноша на ЦСКА :lol:

А сега сериозно : мислиш ли че съдиите НЕ направиха фрапиращи грешки с които повлияха на крайния резултат ?

[offtopic]Тасков е юноша на Левски. Не, че има някакво значение чий юноша е, но все пак....[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 30 ное 2012 20:41

Как въобще може нормален човек да си помисли дори да сравнява ФА с БФС?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 ное 2012 20:44

HekakaB написа:Как въобще може нормален човек да си помисли дори да сравнява ФА с БФС?

Дадох просто пример не може ли? при едните това недоразумение като преиграване никога няма да стане, докато при нас всичко е възможно.

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 30 ное 2012 20:54

j0rka7aa написа:
Raoul_Duke написа:
j0rka7aa написа:Голям смях. Ако всеки отбор, който е ощетен от съдиите иска преиграване, то по-хубаво един кръг да се играе в два мача между отборите.

Ние просто казваме ДА на ТЯХНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!
Не можеш ли наистина да прочетеш два реда на кръст?

А ти вникваш ли малко в думите ми, защото аз много добре съм прочел всичко? Ако някой в този форум не може да чете, това със сигурност не съм аз. Казвам, че ако при всяка съдийска грешка се преиграва мач, без значение дали е дадено предложение от единия или другия отбор и е прието съответно представяш ли си какво ще стане? На мен ми звучи малко смешно и не вярвам в някоя нормална държава това да се е случвало.

А защо не се запиташ, защо Лудогорец предлагат преиграване, подчертавам-ТЕ ПРЕДЛАГАТ-преиграване на този мач? Защо не са предлагали преиграване на други, доволно спорни мачове? Дали не е защото са НАСРАНИ точно в този момент. Дали не е, защото си позволиха да се ебават там където даже не трябва да си мислят, че могат да се ебават?! Помисли над този въпрос и остави самото преиграване. На всички ни е ясно, че това няма как да стане. Стане ли-край с българския футбол!
slabia_forever

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 30 ное 2012 20:56

Колко човека имат право да загряват по време на мача ? В Англия са точно 3-ма и не повече. Когато Лудогорец прати хора да загряват те бяха 4-ма !? Дори един влезе в съблекалните и излезе и отиде да загрява. Питам защото за мен е доста странно :)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 30 ное 2012 20:59

Това е някаква шега, нали? И от Лудогорец, и от Ботев не го казват сериозно да преиграват мача? Хора, това е официален шампионат, на всичкото отгоре елитната дивизия на дадена страна. Не може да я принизяваме до нивото на шампионат между отборчета в квартала. Ами утре ще поискат след 3 последователни корнера да се свири дузпа, че барем, има дузпа срещу Лудогорец.
Не става така. След като Таско се е насрал, сега да си понесе последствията в пълна тежест и по този начин да се респектират останалите рефери. Но не става така с това преиграване. Я си представете, че то се случи? Как мислите, че ще свири реферът? Че той така ще се панирал от страх, да не стане после същата дандания, че ще обърка съвсем мача.
И Ботев, ако наистина си мислят, че са нарочени, вместо да дават пари за глоби за различни изказвания, поне в напечените мачове да си викнат съдия от чужбина. Това бих посъветвал и всички останали водещи отбори.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 ное 2012 21:02

ehh написа:Това е някаква шега, нали? И от Лудогорец, и от Ботев не го казват сериозно да преиграват мача? Хора, това е официален шампионат, на всичкото отгоре елитната дивизия на дадена страна. Не може да я принизяваме до нивото на шампионат между отборчета в квартала. Ами утре ще поискат след 3 последователни корнера да се свири дузпа, че барем, има дузпа срещу Лудогорец.
Не става така. След като Таско се е насрал, сега да си понесе последствията в пълна тежест и по този начин да се респектират останалите рефери. Но не става така с това преиграване. Я си представете, че то се случи? Как мислите, че ще свири реферът? Че той така ще се панирал от страх, да не стане после същата дандания, че ще обърка съвсем мача.
И Ботев, ако наистина си мислят, че са нарочени, вместо да дават пари за глоби за различни изказвания, поне в напечените мачове да си викнат съдия от чужбина. Това бих посъветвал и всички останали водещи отбори.

Подкрепям напълно мнението ти ehh. ;)

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 30 ное 2012 21:06

ehh написа:Това е някаква шега, нали? И от Лудогорец, и от Ботев не го казват сериозно да преиграват мача? Хора, това е официален шампионат, на всичкото отгоре елитната дивизия на дадена страна. Не може да я принизяваме до нивото на шампионат между отборчета в квартала. Ами утре ще поискат след 3 последователни корнера да се свири дузпа, че барем, има дузпа срещу Лудогорец.

Ами Лудогорец предлагат преиграване. Очевидно за тях българското първенство е майтап, шега, цирк.Нещо в което се убедихме всички!
slabia_forever

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 30 ное 2012 21:15

Лудогорец ви разкриха!
Този път ще ви сложат една тройка...няма да се разминете само с 1 гол.
Нито отбора ви е толкова класен, нито толкова подготвен физически, че да се надявате на нещо повече от загуба.
Ама нека да го преиграете, ще си вкарате таралеж в гащите.
Чужд съдия е най-добре, ако наистина имате глупостта да преиграете мача.
Ако всеки отбор в А гр. тръгне по вашата логика трябва целогодишно да играем без шампионатни паузи щото времето няма да ни стигне.Нас са ни рязали много по-гадно от вас, но да сте чули да хленчим толкова като вас?
Все едно, че вие сте единствения ощетен отбор в Агр.Всеки отбор го режат срещу Левски и ЦСКА...всеки ли да ревне като вас?!
Приемаме загубата мъжки и тва е.Това вашето е нещо страшно по медиите.Ненадминати сте по реване.
Последна промяна от Ванко_Ултраса на 30 ное 2012 21:18, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Ботев”