XIV кръг БОТЕВ-Лудогорец 28.11.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Re: БОТЕВ отговориха на декларацията на Лудогорец

Мнениеот Rooster1912 » 30 ное 2012 20:03

Teo написа:За какво ще преигравате мача да направите Левски първи?!?! така ако се преиграваха мачове.... има голям брой мачове като тия, давам пример Манчестър и Ливърпул тая година.

Как за какво ще го преиграваме ве? Егати малоумния въпрос! Ми ние за какво играем в тва първенство ве. Нали си имаме цели, гоним точки. Боли ма фара за левски, цска и кой щял да стане първи. Ми ние искаме да станем първи, айде де! Ама ни режат. Затва като от Лудогорец ни предлагат преиграване , ще приемем.
Последна промяна от Rooster1912 на 30 ное 2012 20:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 30 ное 2012 20:04

Teo написа:
100 години 100 написа:
Viktor4o_Rs написа:Ако го преиграете и пак ви бият, нали усещате че ще станете тотално за смях, а може да ви коства и Купата :roll: Не че имам нещо против де :lol: :lol:

Ми нека паднем бе. Ама да паднем честно. Що си мислиш,че ще станем за смях?

Щото и със съдията и без съдията Лудогорец ще ви бият.

И какъв ти е ''дерта'' тогава ?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 ное 2012 20:05

Rooster1912 написа:
Teo написа:За какво ще преигравате мача да направите Левски първи?!?! така ако се преиграваха мачове.... има голям брой мачове като тия, давам пример Манчестър и Ливърпул тая година.

Как за какво ще го преиграваме ве? Егати малоумния въпрос! Ми ние за какво играем в тва първенство ве. Нали си имаме цели, гоним точки. Боли ма фара за левски, и кой щял да стане първи. Ние искаме да станем първи, ама ни режат, айде де!

Добре защо не дадоха пролетта мача с Левски който играехме 2 чисти дузпи за ЦСКА , защо не преиграхме мача?! все пак от тоя мач почна падението в отбора... айде стига съдията е сгрешил че не ви е дал 2 положение и вие искате да преигравате мача....

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 30 ное 2012 20:06

само ако може, да ви помоля, да е в събота или неделя

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 30 ное 2012 20:07

Teo написа:
100 години 100 написа:
Viktor4o_Rs написа:Ако го преиграете и пак ви бият, нали усещате че ще станете тотално за смях, а може да ви коства и Купата :roll: Не че имам нещо против де :lol: :lol:

Ми нека паднем бе. Ама да паднем честно. Що си мислиш,че ще станем за смях?

Щото и със съдията и без съдията Лудогорец ще ви бият.

Ми да бият бе! Обаче в сряда без съдиите нямаше как да ни бият. Това видя ли го?
slabia_forever

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 30 ное 2012 20:11

Teo написа:
Rooster1912 написа:

Как за какво ще го преиграваме ве? Егати малоумния въпрос! Ми ние за какво играем в тва първенство ве. Нали си имаме цели, гоним точки. Боли ма фара за левски, и кой щял да стане първи. Ние искаме да станем първи, ама ни режат, айде де!

Добре защо не дадоха пролетта мача с Левски който играехме 2 чисти дузпи за ЦСКА , защо не преиграхме мача?! все пак от тоя мач почна падението в отбора... айде стига съдията е сгрешил че не ви е дал 2 положение и вие искате да преигравате мача....

Аве пич, ти тъп ли си ве? Следиш ли изобщо ситуацията, можеш ли да четеш?.НИЕ НИЩО НЕ ИСКАМЕ! ОТ ЛУДОГОРЕЦ ПЪРВО ПРЕДЛАГАТ В ОТВОРЕНО ПИСМО МАЧЪТ ДА СЕ ПРЕИГРАЕ, АКО Е ВЪЗМОЖНО. И РЪКОВОДСТВОТО НА БОТЕВ ИМ ОТГОВАРЯ В ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ, ЧЕ СА СЪГЛАСНИ МАЧЪТ ДА СЕ ПРЕИГРАЕ! Отговарят на предложението на Лудогорец! Толкова е елементарно!
Последна промяна от Rooster1912 на 30 ное 2012 20:29, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 ное 2012 20:14

Добре бе, знам как стоят нещата, но това няма да стане, разберете го... поредния абсурд в България ще бъде ако това стане, дайте да си преиграваме мачовете, когато съдията не даде дузпа или чист гол за някой отбор! Твърдо против да се преиграва мача, не ми пука че и двата отбора го искат, просто не става така, вие няма какво да губите, а шумкари си залагат сигурните 3 точки да покажат че са голям отбор..................

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 30 ное 2012 20:17

Много странни същества сме това,феновете.Някои пишат,преди да прочетат,други смятат,че отборът им по презумпция е абониран за евротурнирите.
Плюем се и се убеждаваме един друг,чий отбор е по-силен.
А ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ ТОВА СЕ РЕШАВА НЕ ПО ФОРУМИТЕ,А ПО ФУТБОЛНИТЕ ТЕРЕНИ.
ЧЕ ТОВА СЕ РЕШАВА ОТ ФУТБОЛИСТИТЕ,А НЕ ОТ СЪДИИТЕ.
ЧЕ ВСИЧКИ ИСКАМЕ СЪДИЙСТВО 50:50
ЧЕ КОГАТО ТОВА НЕ Е ТАКА-ОЩЕТЕНИТЕ СМЕ ВСИЧКИ НИЕ-ДНЕС СМЕ НИЕ,УТРЕ-ВИЕ
Не позволявайте да изместят акцента от протестите ни.В този момент всички трябва да сме единни.Ние много добре знаем,че мачът няма да се преиграе.Но искаме да покажем,че това не е футболът,за който ходим по стадионите.
Нека всички заедно да изразим нашето несъгласие с възможността крайните резултати от мачовете да бъдат манипулирани от съдиите.
Нека поискаме да ни върнат футбола на нас,феновете.Онзи,истинския футбол.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 30 ное 2012 20:17

темата е излишна.За да има преиграване трябва да има формално нарушение на правилника.В този случай имаме само подпиране на единия отбор и резултата ще се запази.
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 30 ное 2012 20:24

Писанията на царете на декларациите е евтин рекламен трик,защото и децата знаят че мача няма как да се преиграе.Целта е да се отклони вниманието от скандала и ако може да излязат сухи от водата.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ботев”