ОФК „Пирин” (Благоевград) официално днес стана общински. Гласуването в продължилата доста часове сесия най-после успокои феновете на отбора. Както още преди десетина дни кметът Атанас Камбитов обяви на пресконференция, общинските съветници подкрепиха предложението и отборът стана общински. За предложението „Пирин” да стане общински 2-ма съветници гласуваха „Против”, 4 се въздържаха, а 21 гласуваха „за”. В крайна сметка решението бе прието.
Колкото и да не ми се иска, но се коментира и при това от сериозни хора,че Пирин от пролетта ще играе в Б група!Въпроса е кой отбор от Б група се е разделил с лиценза си!С голяма сигурност може да се каже че това не е отбора на Апостол Апостолов-Поли!
Пирин стана общински
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- obi4am_pirin
- Контакти:
Пирин стана общински
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- m.unaited forever
- Контакти:
Re: Пирин стана общински
На мен не ми харесва тая работа с лицензите, но щом така са преценили... Дано да е за добро
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]
- obi4am_pirin
- Контакти:
За всичките тези години се доказа че бизнеса в Благоевград не приема присърце Пирин и трупа финансови облаги от отбора!Продаде ли се играч парите прибира собственика...дойде ли време за плащане на сметки всичко се трупа като задължение към собственика!
damyanov1963:
Честито ако вземете лиценз на отбор от Б група щом няма да е на Симитли сигурно ще е на Разлог или Сливен[които така или иначе ще изпаднат*].Аз искам да вземете лиценза на нафтата че са ни конкутент за А група
.

- obi4am_pirin
- Контакти:
CHE написа:Честито ако вземете лиценз на отбор от Б група щом няма да е на Симитли сигурно ще е на Разлог или Сливен[които така или иначе ще изпаднат*].Аз искам да вземете лиценза на нафтата че са ни конкутент за А група.
CHE не са взели лиценза на Симитли заради малкото точки!Така че Сливен е абсурд!
damyanov1963:
Мутация му е майката.Напред аматьори.

Това е много хитро миналата година Вихрен така се прецакаха взеха лиценза на Малеш които бяха последни на полусезона и изпаднаха във В група.Много ми е любопитно за кои отбор иде реч сигорно някои от малките неокръжни градове[Любимец,Банско ,Разлог,Каварна,Етрополе*].Между другото добре ви върви ремонта на базата възтановихте осветлението сега кмета обещава и козирка имата нов терен,остава само да нов бетон и нови седалки на трибуните и сте с приличен стадион за Българските стандарти.
- Вили Вуцов
- Контакти:
Честито и да Ви е на късмет 

- пиринска бундеслига
- Контакти:
Вариантите за лиценз са само три -1 Банско - най-добрият вариант ,може да се атакува директно А -група
Абсурд ,Цеко Минев няма да допусне това 2.Пирин Разлог
Едва ли , та вчера кметът Краси Герчев анонсира програма за 5 8000 000 лева за обновяване на спортната база 3,Септември Симитли
90 процента най-вероятно ще бъде взет лиценза на Симитли
Какво ще последва -титанична битка за оставане в групата между Пирин Разлог и Пирин Благоевград , след която най-вероятно ще изпаднат и двата отбора заедно с отборите на Сливен и Шумен .