Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

xadez
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот xadez » 29 ное 2012 22:41

Bartolomej написа:
За навлизане на публика на игралното поле и нанесен удар на служебно лице, на основание чл.37, ал.1, т.1, буква "В", предложение 2 и във връзка с чл.6, на основание чл.37, ал.1, т.7, буква "Б", ДК наказва ПФК Нефтохимик гр. Бургас с лишаване от домакинство за 1 среща и имуществена санкция в размер на 9000
лева.

Задължава ПФК Нефтохимик гр. Бургас да възстанови щетите нанесени на стадиона в гр.Плевен, съобразно чл. 38, ал.1 и 5 от ДП.

пак издънки нещо , a :?

Гениално.....,в подфорум Черноморец....фен на Черноморец...злобее срещу новина за градският му съперник.....След малко като стане мазало от мнения, не се сърдете на зелените а на бартоломейчо

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 29 ное 2012 22:42

Пуууу,размазали сте се от писане днес. Не мога да сваря.
Миски,мацки.Естествено пак съм ги пропуснал. Деба туй БФС и тия шибани часове. :evil:
Почвам да си мисля да идвам на кръчмата след мача вместо на самия мач. Там май е по-забавно. :mrgreen:
Разбирам,че сте си прекарали добре вчера. Завиждам ви !!! Дано стадиона се пълни.
Пътуването до Ловеч е наистина е без пари. Аз обаче отново пропускам. Вероятно чааак късна пролет може да дойда с вас. Ако съм още в тая скапана държава.
Мисля си дали утре дали да не си измисля работа в Манхатън и да пия кафе с Нейчо... :roll: Че то утре петък.....Работи се до обяд. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 29 ное 2012 22:44

xadez написа:
Bartolomej написа:
За навлизане на публика на игралното поле и нанесен удар на служебно лице, на основание чл.37, ал.1, т.1, буква "В", предложение 2 и във връзка с чл.6, на основание чл.37, ал.1, т.7, буква "Б", ДК наказва ПФК Нефтохимик гр. Бургас с лишаване от домакинство за 1 среща и имуществена санкция в размер на 9000
лева.

Задължава ПФК Нефтохимик гр. Бургас да възстанови щетите нанесени на стадиона в гр.Плевен, съобразно чл. 38, ал.1 и 5 от ДП.

пак издънки нещо , a :?

Гениално.....,в подфорум Черноморец....фен на Черноморец...злобее срещу новина за градският му съперник.....След малко като стане мазало от мнения, не се сърдете на зелените а на бартоломейчо

Ако не беше го коментирал нямаше. Ама сега вече ще стане мазало. ;)
По-интересно е обаче как в подфорум Черноморец,фен на Нефтохимик злобее срещу градския съперник. Не говоря за теб,а по принцип.
Лека вечер.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 ное 2012 23:10

Утре сутринта по ТV 7, мисля че от 8,00 часа ще разискват темата - "Нормално ли е съдии и шефове на отбори да празнуват на една маса в ресторант след футболна среща". Отново ще се пуска клипа с Пастата и Гетов след мача Лудогорец - Черноморец.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 ное 2012 23:13

Bartolomej написа:Не се сещам кой е Тихомир Трифонов . Къкто и да е . Значи най-вероятно Траян спира с футбола след края на сезона .

Траян спира след края на шампионата, не на сезона.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 29 ное 2012 23:13

k.dimitrov написа:Утре сутринта по ТV 7, мисля че от 8,00 часа ще разискват темата - "Нормално ли е съдии и шефове на отбори да празнуват на една маса в ресторант след футболна среща". Отново ще се пуска клипа с Пастата и Гетов след мача Лудогорец - Черноморец.

Аз си мисля,че е крайно време да се вземат мерки. Още повече при положение,че вече имаме фен клуб. Дори една официална декларация е добре като начало.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 30 ное 2012 00:20

е ко съм злубял ве , само отбелязах ,че пак сте правили золуми и си отнасяте наказанието . и тос път сте си виновни и знаете , че е така .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 ное 2012 09:02

subzero написа:
k.dimitrov написа:Утре сутринта по ТV 7, мисля че от 8,00 часа ще разискват темата - "Нормално ли е съдии и шефове на отбори да празнуват на една маса в ресторант след футболна среща". Отново ще се пуска клипа с Пастата и Гетов след мача Лудогорец - Черноморец.

Аз си мисля,че е крайно време да се вземат мерки. Още повече при положение,че вече имаме фен клуб. Дори една официална декларация е добре като начало.

Той , фенклуба , трябва да гласува и разпространи доста по-важни декларации , преди да взема отношение какво се излъчва по телевизията на Цветан Василев ... Ботев са симпатичен отбор ... но в двата случая за които претендират , по-скоро са прави съдиите . Никой сериозен съдия няма да отсъди дузпа в тази ситуация ... а при отменения гол на Цветков има двама футболисти на Ботев в засада , които оказват влияние на играта и най-вече тръгват да играят с топката . Страничния съдия просто изчака да види дали това е центриране , или удар .
Странно е и друго - защо този запис не беше показан досега .

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 30 ное 2012 16:33

Последните няколко мача съдиите яко ни порязваха - това си е факт !

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 30 ное 2012 18:07

PSFC "Chernomoretz - Burgas" написа:18:30 гледайте ТВ 7

От официалната фейсбук страница на Черноморец,сигурно ще е нещо за скандала със съдиите.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Върни се в “Черноморец”