ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Мнениеот dreben23 » 30 ное 2012 12:56

Никой не обсъжда Ели Маркес, доста отбори смени и позиции като гледах, дали пък това не е новото ни крило или по-скоро е заместникът на Янчев! Последно някой спомня ли си на каква позиция играеше, че много го размятат това момче, нещо ми се върти, че като крило съм гледал в някой от последните му отбори, греша ли? Ние сигурно пак ще го забием десен бек, а той е доста техничен футболист!
Боби Галчев щом не се е наложил в Динамо Б, представете си за каква разлика говорим относно нашето и тяхното ниво на футбол, направо ми става тъжно! :lol: Дано не се случи най-лошото, но ако върнат Галчев- Саша го броим за убегал! Пепел ми на езика! :)
Не знам що всички плюеха по тия футболисти толкова дето взехме, все пак бяха много нови и си им трябваше време за адаптиране- вижда се, че и Тенгариня си го бива, Нилсон и той, Тасио, Анисе (този отнасяше от мен доста, но напоследък играе прекрасно) , Нюаджи ни дойде подарък, Венков направо им скрива топката, евала на такъв футболист, излишно ги критикувахме, Саша е сто процентова класа. Вижда се, че си иска доста време да се посработят и нещата се получават! Що не си организираме една контрола с Мура да им го върнем зимата сега с този отбор? :lol:
Последна промяна от dreben23 на 30 ное 2012 13:09, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 ное 2012 13:03

dreben23 написа:Никой не обсъжда Ели Маркес, доста отбори смени и позиции като гледах, дали пък това не е новото ни крило или по-скоро е заместникът на Янчев! Последно някой спомня ли си на каква позиция играеше, че много го размятат това момче, нещо ми се върти, че като крило съм гледал в някой от последните му отбори, греша ли? Ние сигурно пак ще го забием десен бек, а той е доста техничен футболист!
Боби Галчев щом не се е наложил в Динамо Б, представете си за каква разлика говорим относно нашето и тяхното ниво на футбол, направо ми става тъжно! :lol: Дано не се случи най-лошото, но ако върнат Галчев- Саша го броим за убегал! Пепел ми на езика! :)

Маркес е типичен бек, но слаб (поне за мен). В никакъв случай няма да замести Бандаловски. А за Галчев..., той и Платини не можа да се наложи там, ама тука мачка. Едва ли някой смята, че нашето първенство може да се доближи до румънското.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 ное 2012 13:19

Ами по-слаб е от Бандата, няма какво да се лъжем, но прави хубави неща.. понякога! А положението на Маркиньос знае ли някой, можем ли да се надяваме? Китайското първенство май е приключило, кога ли му изтича договора. С него ще изглеждаме още по-добре, дали няма да го върнем зимата Марки? Би било чудесно нали, ама с това свиване на бюджета не съм много убеден, той си е скъпо удоволствие!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 ное 2012 13:30

mistreated написа:ОК, не "доста", но е по-млад. Нещо не схващам какъв ти е проблема спрямо Платини?

Аз проблеми с него нямам,но той с футбол може да се изхранва само в българското първенство.На всакъде другаде и в Европа и в Китай щеше да му се наложи да си търси друга работа.Докато футболисти тип "плажен бек" са ни звезди и идоли няма да мръднем напред.В съвременния футбол всички отбори се стремят, доколкото могат да играят бързо и с едно докосване,а не подавай само в краен случай.А се бори за топката,защото това е смисълът на махленския футбол -топката винаги да е в теб и да не я даваш на никого,освен от време на време на някой,ако ти е приятел.Иначе с/у Гоце и Моце е звездЪ.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 30 ное 2012 14:59

Tony_CSKA написа:
mistreated написа:
PR_CSKA написа:Разкарваме май всички от Локо Пд. Остават Нюанджи, Черни, Саша. А и задължителен бенефис на капитана 8-)

Е, недей. Венков е задължителен да остане, до голяма степен това важи и за Тасио.

+1

Имах предвид чужденците от Локо Пд. Единствено за Тасио съм на кантар. Другите не ни трябват. Гърчето след АЕК кариерата му върви надолу. Сержиньо хич не го харесвам. До колкото знам взимаме 4 чужденци. Без пари, т.е. свободни агенти това е селекцията. Галчев го искам но до колкото знам Стойчо няма да го иска.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 30 ное 2012 15:20

Зику от декември ще е свободен агент.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 ное 2012 15:39

гражданин от село написа:
mistreated написа:ОК, не "доста", но е по-млад. Нещо не схващам какъв ти е проблема спрямо Платини?

Аз проблеми с него нямам,но той с футбол може да се изхранва само в българското първенство.На всакъде другаде и в Европа и в Китай щеше да му се наложи да си търси друга работа.Докато футболисти тип "плажен бек" са ни звезди и идоли няма да мръднем напред.В съвременния футбол всички отбори се стремят, доколкото могат да играят бързо и с едно докосване,а не подавай само в краен случай.А се бори за топката,защото това е смисълът на махленския футбол -топката винаги да е в теб и да не я даваш на никого,освен от време на време на някой,ако ти е приятел.Иначе с/у Гоце и Моце е звездЪ.

Е друго си е Станко да ни е звездата. Преди да заиграе Платини бяхме страшилището на А група.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 ное 2012 16:01

То и Станко за малко да направи хеттрик на Пеуник. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 ное 2012 16:26

гражданин от село написа:То и Станко за малко да направи хеттрик на Пеуник. :lol: :lol: :lol:

И на тях, и на Литекс, Лудогорец, Черноморец, Локо Пд и кой ли още не. Моите уважения, ама не разполагаме кой знае с какво, та да отричаме и малкото качествени играчи в отбора ни. Сори, ама Ибрахимович няма да заиграе в ЦСКА София.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 30 ное 2012 17:58

Ели Маркес става само за бек и то не е особено добър... Може да играе като ляв и десен, но не превъзхожда нито Жереми Родригес, нито Нилсон, напротив. Ако го вземем ще е пореден играч, с когото да се чудим как да се разделим след 6 месеца. Като крило е неефективен, а като дефанзивен халф не става. Ако продадем Бандата си разваляме желязна защита. Справка - допуснати голове на всички отбори в "А" група, ако си запазим тази защита разликата ще е по-голяма в наша полза.

Относно Платини... Не знам дали е плажен бек или не, но за нашето първенство е истинска звезда. Също така и за ЕКТ е на нужното ниво, за да помогне на отбора. Имайки предвид средствата, които са склонни да похарчат за селекция при много усилена работа и страшен късмет можем да намерим нападател с неговите или по-добри качества в рамките на 3 трансферни прозореца. Докато не изкараме сериозни пари от влизане в ШЛ например Платини въобще не трябва да се пипа. Едва след като имаме средства можем да си позволим да заместваме Платини с футболисти, които движат топката по-бързо, играят модерен футбол и са на високо ниво, защото те струват пари, които ние в момента нямаме. Също така заслужава уважението ни, защото играе много добре за ЦСКА и за мен той (в най-голяма степен), Саша, Черни, Апостол Попов, Крачунов, Бандаловски, Венков, Грънчов, Карачанаков са играчите ни, които трябва да останат и около тях да се гради отбора. В това число можем да включим и Нюаджи, защото е млад и загатва приличен потенциал и след 2-3 години може да стигне близо до сегашното ниво на Платини.

Върни се в “ЦСКА”