Тотнъм - Ливърпул(28 Ноември: 21:45)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Тотнъм - Ливърпул(28 Ноември: 21:45)
Само не съм съгласен че сме средняци.Два,три или пет сезона не могат да дадат отражение или име на велик клуб с повече от 100 години история.При това най-успешната в Англия.

-
- Контакти:
x-ekutor написа:Само не съм съгласен че сме средняци.Два,три или пет сезона не могат да дадат отражение или име на велик клуб с повече от 100 години история.При това най-успешната в Англия.
Естествено, че не сме, Ливърпул е един от най-големите клубове в света. Имах предвид, че този сезон беше ясно отпреди започването му, че ще бъдем на средно ниво, с Кени нямаше да е по-различно, просто при него нямаше да има перспектива и развитие на стил за бъдещите години.
- blue avalanche
- Контакти:
x-ekutor написа:Само не съм съгласен че сме средняци.Два,три или пет сезона не могат да дадат отражение или име на велик клуб с повече от 100 години история.При това най-успешната в Англия.
А 10-ина сезона могат ли?
- we are the champions
- Контакти:
Naukata написа:Време е ГОНГ.БГ да премахне иконката на 'ливърпул'' и да сложи тази на шампиона на Англия,великият Манчестър Сити,ливърпул така или иначе е като Нотингам ФОРЕСТ,бил някого нещо миналият век.
Лорде,Лорде изяде банана и веднага нова регистрация

we are the champions написа:Naukata написа:Време е ГОНГ.БГ да премахне иконката на 'ливърпул'' и да сложи тази на шампиона на Англия,великият Манчестър Сити,ливърпул така или иначе е като Нотингам ФОРЕСТ,бил някого нещо миналият век.
ахаха това дали е той

[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
blue avalanche написа:x-ekutor написа:Само не съм съгласен че сме средняци.Два,три или пет сезона не могат да дадат отражение или име на велик клуб с повече от 100 години история.При това най-успешната в Англия.
А 10-ина сезона могат ли?
И 50 сезона няма да могат

x-ekutor написа:+1
Аз просто се опитах да пресъздам гледаната точка на Кени.Ако се абстрахирате от имената Хендо,Даунинг и т.н. бихте ли дали 50млн за човека с най-много асистенции в първенството + обявения за най-перспективен и креативен играч + един национал.Аз бих го направил!
Е аз нямах в предвид да правя други спорове.Идеята ми е... за мен това е разковничето.Много хора през годините минаха през клуба,а много малко от тях си защитиха репутацията.
windowpane написа:Не мога да разбера защо постоянно се цитират някакви статистики, вместо да се вникне в същината на ситуацията в момента. Няма никакво значение колко точки имаме сега и колко сме имали миналия сезон. Не в това е въпроса. Има ли голяма разлика между това да сме средняци на 9-то или на 12-то място според вас??
Кое предпочитаме:
- да сме средняци без стил, играещи както им скимне, със застаряващи футболисти и без перспективи за бъдещето, практикуващи грозен и лесноразгадаем футбол, гордеещи се с някакъв смешен трофей след инфарктна победа след дузпи над отбор от по-долна дивизия;
- или да сме средняци, опитващи се да оформят един практичен и зрелищен стил, развиващи млад талант, добавящи стойност след всеки един мач, гледащи напред;
Изобщо не съм съгласен.
От една страна със сигурност не сме средняци.Като титулярен състав... Рейна,Джонсън,Шкъртел,Агер,Лукас,Джерард,Сахин,Суарес са били или са в момента близко до определението световна класа.Футболисти като Енрике,Алън,до известна степен Борини,Даунинг,Коатес,Хендо,Карагър(макар и в това състояние) също са много качествени.Отделно младата генерация.Общо взето през последните сезони много много рядко се е получавало съперника да играе значително по-добре.Играли сме по-слабо,нормално,но не сме и падали 4 5 6 гола както най-обикновени средняци си имат по няколко мача през сезона.
Естествено си имаме известни проблеми,но специално този сезон беше разпилян още преди да започне.С тези малоумни трансфери... реално няма на кого да се сърдим.Може би 3та поредна година създаваме адски много положения,а вкарваме много малка част от тях.След Машчерано разчитаме само на един дефанзивен халф за целия сезон(Джей за мен си беше на принципа "поради липсата на друг").Вече не си спомням от кога не сме имали две стабилни и работещи крила.Въпросителните около състава си бяха ясни даже и на малките деца.Нито един от тях не решихме през лятото,а по-скоро ги задълбочихме.
Според мен пак да се повторя.. за мен един стабилен януарски прозорец и като нищо може да ни изпрати в борбата за топ 4.Поне за сега не е кой знае колко приключил сезона(поне за сега).
-
- Контакти:
styopa написа:Изобщо не съм съгласен.
От една страна със сигурност не сме средняци.Като титулярен състав... Рейна,Джонсън,Шкъртел,Агер,Лукас,Джерард,Сахин,Суарес са били или са в момента близко до определението световна класа.Футболисти като Енрике,Алън,до известна степен Борини,Даунинг,Коатес,Хендо,Карагър(макар и в това състояние) също са много качествени.Отделно младата генерация.Общо взето през последните сезони много много рядко се е получавало съперника да играе значително по-добре.Играли сме по-слабо,нормално,но не сме и падали 4 5 6 гола както най-обикновени средняци си имат по няколко мача през сезона.
Естествено си имаме известни проблеми,но специално този сезон беше разпилян още преди да започне.С тези малоумни трансфери... реално няма на кого да се сърдим.Може би 3та поредна година създаваме адски много положения,а вкарваме много малка част от тях.След Машчерано разчитаме само на един дефанзивен халф за целия сезон(Джей за мен си беше на принципа "поради липсата на друг").Вече не си спомням от кога не сме имали две стабилни и работещи крила.Въпросителните около състава си бяха ясни даже и на малките деца.Нито един от тях не решихме през лятото,а по-скоро ги задълбочихме.
Според мен пак да се повторя.. за мен един стабилен януарски прозорец и като нищо може да ни изпрати в борбата за топ 4.Поне за сега не е кой знае колко приключил сезона(поне за сега).
Аз бих смалил списъка ти до Агер, Джонсън, Джерард и Суарез (като Джерард не е класата отпреди 3 години, например).
Централната защита колкото и да е стабилна, ако има пробойни от бековете или пък няма ефективна дефанзивна игра в халфовата линия пропада (виц критичните моменти от мачовете с Тотнъм, Сити, Евертън, Челси, Нюкасъл...) реално ако се замислим, повечето голове ги допускаме по този начин. Това донякъде обезсмисля класата на Агер и Шкъртел, който не е баш световна класа. Като прибавим и проблемите с вратарския пост...
Суарез е ултракласен, но за съжаление е и единственият нападател. Ко правим като се контузи/измори/не му върви/изкара глупав картон/напсува чернокож?
Джонсън също е страхотен, но е единственият наистина добър бек, било то десен или ляв.
Също така ние нямаме адекватни заместници на нито един от тези футболисти, които поне горе-долу да доближават тяхната класа. Дано да си прав и при подходящи трансфери да успеем да се вдигнем за нещо повече от дъното на горната половина, но и да не стане, за мен няма да е провал.
- we are the champions
- Контакти:
Avrameca написа:we are the champions написа:Naukata написа:Време е ГОНГ.БГ да премахне иконката на 'ливърпул'' и да сложи тази на шампиона на Англия,великият Манчестър Сити,ливърпул така или иначе е като Нотингам ФОРЕСТ,бил някого нещо миналият век.
ахаха това дали е той![]()
няма кой друг да е

windowpane написа:Аз бих смалил списъка ти до Агер, Джонсън, Джерард и Суарез (като Джерард не е класата отпреди 3 години, например).
Централната защита колкото и да е стабилна, ако има пробойни от бековете или пък няма ефективна дефанзивна игра в халфовата линия пропада (виц критичните моменти от мачовете с Тотнъм, Сити, Евертън, Челси, Нюкасъл...) реално ако се замислим, повечето голове ги допускаме по този начин. Това донякъде обезсмисля класата на Агер и Шкъртел, който не е баш световна класа. Като прибавим и проблемите с вратарския пост...
Суарез е ултракласен, но за съжаление е и единственият нападател. Ко правим като се контузи/измори/не му върви/изкара глупав картон/напсува чернокож?
Джонсън също е страхотен, но е единственият наистина добър бек, било то десен или ляв.
Също така ние нямаме адекватни заместници на нито един от тези футболисти, които поне горе-долу да доближават тяхната класа. Дано да си прав и при подходящи трансфери да успеем да се вдигнем за нещо повече от дъното на горната половина, но и да не стане, за мен няма да е провал.
Е имаме проблеми.Няма спор в това.Обаче сме далече над наистина средняци като Стоук,Фулъм,Вила и т.н.
Въпроса около селекцията е да си обърне внимание на наистина слабите ни места.Не както лятото да си изхвърляме футболистите на принципа "щот не ма кефиш".Един Дирк Каут например все си мисля,че в момента можеше да ни върши работа.