XIV кръг БОТЕВ-Лудогорец 28.11.2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: XIV кръг БОТЕВ-Лудогорец 28.11.2012
Имах друго предвид, като споменах за "чистата голова възможност", но явно не сте ме разбрали. Както и да е.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Raoul_Duke написа:Tommi написа:Освен в случаите, когато предотвратява гол или спира чиста голова възможност. Предварително ти казвам, че нямаше чиста голова възможност, за да не започнеш да съчиняваш как е спрял точно такава.
Така ли бе, капацитет? А тука каква голова възможност имаше?
1,15
http://ecssport.net/bundesliga/9544-271 ... sliga.html
Тук очевидно топката отива директно към нападател на Шалке, който е в добра позиция за шут към вратата. В случая с Гела няма такова нещо.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
vaskonti написа:Raoul_Duke написа:Tommi написа:Освен в случаите, когато предотвратява гол или спира чиста голова възможност. Предварително ти казвам, че нямаше чиста голова възможност, за да не започнеш да съчиняваш как е спрял точно такава.
Така ли бе, капацитет? А тука каква голова възможност имаше?
1,15
http://ecssport.net/bundesliga/9544-271 ... sliga.html
Тук очевидно топката отива директно към нападател на Шалке, който е в добра позиция за шут към вратата. В случая с Гела няма такова нещо.
Тъй ли? Ама големи врачки сте бееее, големи капацитети.Добре,че сте вие. Дали този "жълтия" на метър и нещо от Гела, нямаше да има шанс за нещо, ако не беше ръката,а? Като говорим хипотетично във вашия стил.Откъде знаеш къде точно ще отиде топката бе? Факсове ли получаваш?

slabia_forever
vaskonti написа:Тук очевидно топката отива директно към нападател на Шалке, който е в добра позиция за шут към вратата. В случая с Гела няма такова нещо.
Всичко е въпрос на пристрастия и интерпретация. Според мен в таз ситуация топката се отдалечава от наказателното поле в посока на-майната-си и играчът на Шалке ако въобще я овладее, по-скоро би я върнал назад, заради тумбата от тела пред него. Докато в случая с Гела, хандбалистът е с лице към собствената си врата, почти във вратарското поле и предотвратява директен удар от близко разстояние.
Освен това никой не повдига въпроса, ако докосване с ръка в наказателното поле "не се свири дузпа от 3 години по европейските терени" защо на всички центрирания близките до центриращия защитници си притискат ръцете до тялото и си хващат ръцете отзад дори, само и само да не им се удари топката случайно в тях...

Ще уточня,явно самите съдии нямат точно и ясно изразен критерий и се решава на момента!
А "невинният" Таско Тасков нека ми обясни защо е дал дузпата срешу Левски(миналата година),която е много по-спорна и много по-безмислена!
Погледнете и в Бундеслигата...
Според мен в световен мащаб трябва да има много по-обективно правило,а не всичко да се трактува съобразно момента.
п.п.Погледнете много добре снимката по-горе,според всички Вас кое е по-опасно:
1.топката попада в жълтият,който е на 1,5-2м. от топката и на 2,5-3м. от вратата?
2.ситуацията при която М.Огнянов овладява топката тръгва с нея и на ръбът на наказателното поле му се удря в лакътя?
http://www.youtube.com/watch?v=aiZx2Ock ... r_embedded
ситуацията е в 3,41м. от клипчето.
Във втората ситуация - ИМА дузпа!
В първата - НЯМА!
И в крайна сметка опираме до АРШИНААААА!
А "невинният" Таско Тасков нека ми обясни защо е дал дузпата срешу Левски(миналата година),която е много по-спорна и много по-безмислена!
Погледнете и в Бундеслигата...
Според мен в световен мащаб трябва да има много по-обективно правило,а не всичко да се трактува съобразно момента.
п.п.Погледнете много добре снимката по-горе,според всички Вас кое е по-опасно:
1.топката попада в жълтият,който е на 1,5-2м. от топката и на 2,5-3м. от вратата?
2.ситуацията при която М.Огнянов овладява топката тръгва с нея и на ръбът на наказателното поле му се удря в лакътя?
http://www.youtube.com/watch?v=aiZx2Ock ... r_embedded
ситуацията е в 3,41м. от клипчето.
Във втората ситуация - ИМА дузпа!
В първата - НЯМА!
И в крайна сметка опираме до АРШИНААААА!
Един е Ботев!
100 години 100 - ти си един манипулатор и нищо повече. Пусни видеото и гледай колко бързо се случва всичко. Тази снимка нищо не доказва, а освен всичко друго трябва да си доста наивен, за да кажеш, че нападателя на Ботев е на 1 метър от топката. 

разочарован съм от маача.
Мдаааа,всичко се случва бързо,ми да - все пак е футбол,а не шахмат!
Всички грешат,но еднопосочните грешки говорят за други неща...
Ето и поредното доказателство,че има нещо гнило:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=313403
Всички грешат,но еднопосочните грешки говорят за други неща...
Ето и поредното доказателство,че има нещо гнило:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=313403
Един е Ботев!
Едно е футболист от противниковия отбор да ти удари топката в ръката, друго е да си я удариш сам
тогава според Таско и някои хора тук дузпа няма 

Дузпата беше 100%-ва , който казва обратното - НЕ РАЗБИРА ОТ ФУТБОЛ или е много пристрастен !!!!!щ
Дузпа може да не се даде само при удар от 1 метър и ръката да е плътно прилепнала до тялото или ако играча си предпазва т**аците .
Дузпа може да не се даде само при удар от 1 метър и ръката да е плътно прилепнала до тялото или ако играча си предпазва т**аците .