Дано не вземем Галчев отново. Изключително посредствен и тактически неграмотен е. В Европа не може да се разчита на него да направи каквото и да било. Няма смисъл от него просто. Да отива в Локо (Пд) при Дюлгеров. Янчев е класи над него, дори и на тези години.
Трябва да търсим друг халф, който да играе със Саша. Не знам дали Стефан Велев, за който се говори е достоен, защото не съм го гледал почти изобщо, а в мачовете на Берое, които съм гледал не ми е направил особено впечатление. Ако става - да го взимаме, но заминаването на Галчев бе един от най-успешните ни трансфери в последните години, дано не го развалим с връщането му.
ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- mistreated
- Контакти:
Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
PR_CSKA написа:Разкарваме май всички от Локо Пд. Остават Нюанджи, Черни, Саша. А и задължителен бенефис на капитана
Е, недей. Венков е задължителен да остане, до голяма степен това важи и за Тасио.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:PR_CSKA написа:Разкарваме май всички от Локо Пд. Остават Нюанджи, Черни, Саша. А и задължителен бенефис на капитана
Е, недей. Венков е задължителен да остане, до голяма степен това важи и за Тасио.
+1
- Udoji90
- Контакти:
Tony_CSKA написа:mistreated написа:PR_CSKA написа:Разкарваме май всички от Локо Пд. Остават Нюанджи, Черни, Саша. А и задължителен бенефис на капитана
+1
+1

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- mistreated
- Контакти:
Udoji90 написа:+1И Сержиньо за момента е нужен след контузията на Карачанаков и слабите игри на Присо. (Аз лично и другите трима от "Локо" Пд не бих ги разкарал с лека ръка, но мен никой не ме пита разбира се.)
Да бе, аз Сержиньо го забравих

Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- Udoji90
- Контакти:
mistreated написа:Udoji90 написа:+1И Сержиньо за момента е нужен след контузията на Карачанаков и слабите игри на Присо. (Аз лично и другите трима от "Локо" Пд не бих ги разкарал с лека ръка, но мен никой не ме пита разбира се.)
Да бе, аз Сержиньо го забравихЕдинствените за гонене от "майните" са Бенжелюн и Кириакидис. Не че сме видели нещо от техните възможности де...
Абе, Бенжелюн в "Локо" си беше един от водещите им играчи, така че не бих го отписал толкова бързо. Кирикаидис пък е играл все пак в стабилен отбор като АЕК, така че може би не е случаен. А и има още 1 ключов момент - колкото повече играчи освободим, толкова повече нови трябва да вземем, а уж повечето от нас не искат трансфери на килограм.
mistreated написа:Udoji90 написа:+1И Сержиньо за момента е нужен след контузията на Карачанаков и слабите игри на Присо. (Аз лично и другите трима от "Локо" Пд не бих ги разкарал с лека ръка, но мен никой не ме пита разбира се.)
Да бе, аз Сержиньо го забравихЕдинствените за гонене от "майните" са Бенжелюн и Кириакидис. Не че сме видели нещо от техните възможности де...
Сержиньо и според мен трябва да остане поне, докато не вземем ново крило, което да се докаже и чак тогава трябва да мислим за раздяла с него.
Udoji90 написа:mistreated написа:Udoji90 написа:+1И Сержиньо за момента е нужен след контузията на Карачанаков и слабите игри на Присо. (Аз лично и другите трима от "Локо" Пд не бих ги разкарал с лека ръка, но мен никой не ме пита разбира се.)
Абе, Бенжелюн в "Локо" си беше един от водещите им играчи, така че не бих го отписал толкова бързо. Кирикаидис пък е играл все пак в стабилен отбор като АЕК, така че може би не е случаен. А и има още 1 ключов момент - колкото повече играчи освободим, толкова повече нови трябва да вземем, а уж повечето от нас не искат трансфери на килограм.
Бенжелюн може да беше един от водещите в Локо и аз даже по едно време исках да го вземем, но в момента не ни трябва просто. Апата и Крачунов са стабилни, а Грънчов по нищо не им отстъпва. По-дорбе да развиваме Грънчов, който си е наш юноша, а и е млад и могат да му се вземат добри пари след време. При наказание, контузия или слаба форма на Попов или Крачунов Грънчов ще влиза. Костадин Стоянов, ако не дай боже остане в отбора също може да влиза да запълва дупки като втори вариант. Най-добре според мен е Попов, Крачунов и Грънчов да останат само от централните защитници и да се вземе в първия отбор Христо Мартински, за който има доста добри отзиви и той от време на време, когато играем с по-слаби съперници да влиза да трупа опит. Другото е прахосване на пари за 3-та и 4-та резерва на титулярите. Така виждам нещата аз.
- Udoji90
- Контакти:
Ами, не знам, може наистина един от резервните ни централни защитници да е юноша, ако Бенжелюн примерно взима прекалено висока заплата. При всяко положение обаче смятам, че трябва да имаме 4 души за двете позиции. Евентуално споменатият от теб К. Стоянов, след като се оправи, може да бъде използван пак в центъра, но тогава пък ще си търсим ляв бек, защото Венков няма алтернатива - Нилсон хем е адски слаб, хем е трайно контузен.
Udoji90 написа:Ами, не знам, може наистина един от резервните ни централни защитници да е юноша, ако Бенжелюн примерно взима прекалено висока заплата. При всяко положение обаче смятам, че трябва да имаме 4 души за двете позиции. Евентуално споменатият от теб К. Стоянов, след като се оправи, може да бъде използван пак в центъра, но тогава пък ще си търсим ляв бек, защото Венков няма алтернатива - Нилсон хем е адски слаб, хем е трайно контузен.
Четирима централни защитници е задължително да имаме, но четвъртият може и изобщо да не се наложи да влиза и при това положение спокойно може да е Мартински.
Костадин Стоянов, ако остане в отбора си е едновременно заместник и за централен и за ляв, че и за десен бек. Все пак в даден мач, ако се наложи да заместим и централен и ляв имаме Грънчов имаме и К. Стоянов. Проблема при Стоянов е, че доколкото е известно от медиите е един от играчите с най-висока заплата в отбора, а класата му не отговаря на парите, които прибира. От друга страна си е публична тайна, че е интригант и за мен най-добре е да се махне. За заместник на Венков може да се използва Ботев от юношите или някой от другите централни защитници, ако става въпрос за 1-2 мача.
Нилсон не е толкова трагичен, колкото го изкарват и в случай, че не взима много пари е по-добре да го задържим, но мен ми се струва, че той е сигурен пътник.