'M' написа:калпазанчо написа:Мен ако питаш - не трябва да се мрази. Други обаче мислят друго. И си мразят, и си промиват мозъци. Тяхна си работа, те резултатите са в техния двор после. Аз лично другия отбор ми е толкова апатичен, че и да се напъна не мога да почуствам нищоИмаше време, когато съм им симпатизирал, сега просто в мозъка ми е просто като бяло петно когато чуя това име. Някакси нищо не излиза на екрана първосигнално. И въпреки всички техни фенове както Жоро от Чикаго мн правилно определе онзи ден (че си дърпат чушлетата постоянно и все се врат при нас да видим колко са им пораснали
) постоянно се опитват да провокират - пак не могат да предизвикат някаква реакция в мен. И на челна стойка да застават - все тая
Е, за да не ставам и аз "чушле" по някакъв начин, обещавам да не ви досаждам повече. Със здраве!
И защо пък реши, че досаждаш? Де да имаше повече такива "досадници" като теб!
Всъщност, мисля че поне 80% от любителите на футбола в Бургас разсъждават като теб, а при футболистите %-ът е към 95
Това, че по 20-тина фена от двата отбора са заели някакви крайни позиции, не променя истинската ситуация.
[/center]
[/center]
[/center]