Лудогорец черпи съдии след мачове

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Лудогорец черпи съдии след мачове

Мнениеот AN71 » 29 ное 2012 18:03

snakebite написа:Рекорда за най-дълга серия без дадена дузпа се държи от Левски - над 80 мача !!
Така че има доооста да ги стигаме.

Всички фенове на Лудогорец сме съгласни че Ботев е ощетен , другата тупурдия и повтаряне на заучени фрази ми идва в повече !

Какво като са вечеряли Пастата и Гетов ?? Това доказва ли че мача е уреден, не нали ??.Бях на мача с Черноморец и за разлика от сега мача с Ботев , нищо скандално нямаше ! Стига сте повтаряли като зомбирани едно и също...

И това от къде го изсмука дай да видим аз по същата логика ще кажа че се държи от Вихър Горубляне 101 мача ;)

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 29 ное 2012 18:19

AN71 написа:
И това от къде го изсмука дай да видим аз по същата логика ще кажа че се държи от Вихър Горубляне 101 мача ;)

Заповядай!

Когато фактите говорят... 26:0 за Левски при дузпите за последните 2 години
Дузпата, свирена от арбитъра Венцислав Кознички за Левски срещу Локомотив Пловдив, бе 26-ият пореден наказателен удар за "сините" в първенството, откакто за последно съдия се осмели да посочи бялата точка в тяхна вреда, сочи проучване на "***" (***).
Последният смелчага бе Цветан Георгиев, който отсъди най-тежкото наказание срещу тима от "Герена" на мача Берое – Левски (4:4), игран преди почти две години - на 18 септември 2005 г. Тогава дузпата бе реализирана от старозагореца Данаил Митев.
"Сините" пък превърнаха в голове 18 от 26-те дузпи, които реферите свирнаха в тяхна полза. С други думи срещу Левски не е изпълнявана дузпа в 55 поредни шампионатни двубои (без в бройката да включваме служебната победа срещу Черноморец Бс-Сф през миналия сезон).

Да рекорда е още по внушителен направих си труда да проверя. Този мач за който се говори е от 4 кръг от сезон 2007/08. Дузпа е свирена чак в 29 кръг, на дербито ЦСКА - Левски 1;1, когато Генов свири дузпа за бутане на Ем. Гъргоров и Велизар Димитров я рееализира, или това прави 79 мача без дузпа ( на 80-тия е свирена) . В същото време преброих още 5 дузпи или 31 дузпи в полза на Левски за този период !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 ное 2012 18:27

Дузпа няма, няма и засада.Ама май че левскарите повече плачат от канарчетата :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 29 ное 2012 18:28

Обърнете внимание че периода в който това се случва е 2005-07 година, когато Левски бяха доминант...
Вероятно съдиите тогава да са се натягали на по-силните, както ..после го правиха с Литекс, и да кажем сега Лудогорец в някакъв аспект

Така че конспирации за взети кинти и купени неща, са за пълнене на жълтите сайтове и вестници.
ЛУДОГОРЕЦ

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 ное 2012 18:34

Каква стана тя... :roll: Левскарите са виновни за скандалите около разградския отбор. :lol:

Вие даже и съдиите не можете да "хванете" като хората, а сте тръгнали да се правите на голям отбор. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 29 ное 2012 18:51

Tommi написа:Каква стана тя... :roll: Левскарите са виновни за скандалите около разградския отбор. :lol:

Вие даже и съдиите не можете да "хванете" като хората, а сте тръгнали да се правите на голям отбор. :mrgreen:

Кой ти каза че сте виновни, иска справка - човека , вадя я...
Ако искахме да "хванем" някой като хората, щяхме да го направим ;)
ЛУДОГОРЕЦ

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 29 ное 2012 19:05

Направо не мога да ги разбера някои хора тук, които твърдят , че било нормално да се черпят съдиите. Абе вие чувате ли се какво говорите бе хора? Знаете ли, че ако това се случи в Испания, Англия, Германия и т.н. тоя съдия ще изхвърчи завинаги от футбола, а клуба ще отнесе сериозно наказание и може да се стигне до разследване на мачовете на този клуб? Но нали сме в България - за тук според някои хора е нормално. Е според мен не е нормално. И лудогорци да не се правят на света вода ненапита, защото съдийските аванти в тоя шампионат станах прекалено много за да се говори вече просто за грешки на съдията! Вече става ясно, че Киро не само е мафиот ами по-лошо - той е егоцентричен мафиот, който по пътя към целта си ще използва всички средства ( разбирай незаконни) за да си постигне целта! Лудогорец до миналата година бяха светлия лъч на българския футбол. Е тази година този лъч угасна и те се превърнаха в най - мафиотския отбор в България. Същите тези, които сега казват, че било нормално да се черпят съдии съм сигурен, че щяха първи да пропищят ако на видеото не бяха хора от Разград а такива на ЦСКА или Левски. Но нали е Лудогорец простено им е.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 ное 2012 19:14

snakebite написа:Какво като са вечеряли Пастата и Гетов ?? Това доказва ли че мача е уреден, не нали ??.Бях на мача с Черноморец и за разлика от сега мача с Ботев , нищо скандално нямаше ! Стига сте повтаряли като зомбирани едно и също...

Пич, изписахме тонове мастило за въпросния мач. Не ти ли минава поне за момент през главата, че зомбирания си ти???
[offtopic]Съчувствам ти..... не си ти виновен. От домусчиевите хапчета е ;)[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

JORO_BAD
Местоположение: СОФИЯ http://www.youtube.com/watch?v=G-hnxETNBfI&feature=plcp

Мнениеот JORO_BAD » 29 ное 2012 19:36

petkan написа:
snakebite написа:Какво като са вечеряли Пастата и Гетов ?? Това доказва ли че мача е уреден, не нали ??.Бях на мача с Черноморец и за разлика от сега мача с Ботев , нищо скандално нямаше ! Стига сте повтаряли като зомбирани едно и също...

Пич, изписахме тонове мастило за въпросния мач. Не ти ли минава поне за момент през главата, че зомбирания си ти???
[offtopic]Съчувствам ти..... не си ти виновен. От домусчиевите хапчета е ;)[/offtopic]

+1914 :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Лудогорец”