Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 ное 2012 12:38

Преди дни имаше интервю с Арш, в което той лично казва, че е говорил с Тонев, който му обяснил, че усилено му се търси отбор.
Тоест - повече от 100 % е сигурно, че Арш няма да е футболист на Левски повече. ;)

А и за какво да се връща човека ... Илиан да му развали формата ли ? ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 29 ное 2012 12:43

Всеки уважаващ себе си отбор трябва да има поне трима ДОБРИ централни нападатели. Един се контузи тежко, вторият изпадне в дупка.. и какво правим :?
Само Левски!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 ное 2012 13:13

siniq_fen написа:Всеки уважаващ себе си отбор трябва да има поне трима ДОБРИ централни нападатели. Един се контузи тежко, вторият изпадне в дупка.. и какво правим :?

Ами очевидно ще се търси друг нападател, ако въобще се търси ...
Аз не харесвам Арш като стил на игра, но е най-малкото на нивото на Де Карвальо и по-добър от Силва.
Тоест, ако Илиан и Тонев го искаха в Левски, то Де Карвальо щеше да има адекватна опция ... Или по-точно, щяхме да имаме двама равностойни нападатели.
Щото сега Силва като влезе смяна на Де Карвальо, нивото ни в атака хептен се срива ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 29 ное 2012 14:23

south_division написа:Относно зимната селекция, според мен тя трябва да започне с лицето Наско Сираков. За да стане това то г-н Иво Тонев трябва да се махне от Левски. За Илиан Илиев ще се въздържа от коментар, тъй като може би и той ще бъде друг треньор, ако до него е Сираков, въпреки че за 6 месеца отбора не е мръднал дори см напред. Да се върнем на селекцията, говори се че ни трябва по един във всяка линия. Да разгледаме отбора - Вратарският пост няма да се пипа, а и не трябва, тъй като титуляра ни е на 21, в центъра на защитата са Ели, Везалов, Милиев се връща и с евентуално още едно ново попълнение нещата биха изглеждали добре, още повече там могат да играят и Димов и Пелето. По двата бега нещата са добре имаме по двама, а и Ели е на половина ляв бег, Пелето също може да играе там. В халфовата линия според мен трябва тотална промяна, това по всяка вероятност няма да стане и отново ще се разчита на Пелето, по напред на мястото на явно отписания Марсиньо ще играе Гаджев, освен ако не решат да го продадат и евентуално ще се търси партньор на Пелето пред защитата. В нападение нещата са ясни, Карвальо ще играе на върха, резерва Силва, който е тотално разочарование, но няма как още на зима да се разделят с него, ще го изчакат още един полусезон. По фланговете абсолютно задължително е да се привлече поне един нов, а според мен и двама, Райков няма място в отбора, а "таланта" Тонев е вече на 21 (Меси на 21 имаше златна топка), Въобще много е объркано понятието млад футболист, надежда и т.н в България, но това е друга тема. Значи ето и футболистите които трябва да се вземат:
-CB Милан Митрович 1988г. (Рад Белград)
-CM Жоао Аурелио 1988г. (Национал Мадейра)
-LM/RM Асмир Сулич 1991г. (ФК Сараево)

Позволявам си коментар на анализа и предложенията.
1. Целта в "Левски" би трябвало да бъде не нещата да изглеждат добре, а да са много добре, отговарящи на амбициите за достойно представяне в групите на ЕКТ. Вече няколко сезона ни убеждават, че всичко вече е ОК, обещават ни светло бъдеще (вчера господин Батков отново се закани), но резултатите са трагични.
2. Не споделям напълно ентусиазма относно качествата на някои футболисти. Според мен Пелето може да играе само в "Левски", ръководен със стил и методи близки до настоящите.
3. Наистина ли си убеден в качествата на футболистите, които предлагаш да бъдат привлечени? Вече няколко сезона непрекъснато слушаме и четем, включително и тук, какви звезди сме привлекли, как те нямат равни поне в България... Но почти никой от тях не показа нищо особено...
...

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 29 ное 2012 14:47

THE G.A.M.E написа:
siniq_fen написа:Всеки уважаващ себе си отбор трябва да има поне трима ДОБРИ централни нападатели. Един се контузи тежко, вторият изпадне в дупка.. и какво правим :?

Ами очевидно ще се търси друг нападател, ако въобще се търси ...
Аз не харесвам Арш като стил на игра, но е най-малкото на нивото на Де Карвальо и по-добър от Силва.
Тоест, ако Илиан и Тонев го искаха в Левски, то Де Карвальо щеше да има адекватна опция ... Или по-точно, щяхме да имаме двама равностойни нападатели.
Щото сега Силва като влезе смяна на Де Карвальо, нивото ни в атака хептен се срива ...

Ама, моля ви!!!!!!!!!!! Защо ни е играч, който не може да спре топката и да върже един нормален пас? Та ние и положения не създаваме толкова, че да има да засича там. Нито е много висок, нито с много добра физика, нито техника. Това е Арш. И ако му дадат топката на крачето, ще я вкара, да. Ама Силва е същият тип играч, само че с по-добра физика. Той затова и не може да се наложи и да вкарва. Не му ли я сложиш на крака, та да я засече, край! Стига толкова дървета... Чаворски, който също е висок, е с около 2 пъти по-прилична техника и от Силва и от Арш...

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 29 ное 2012 16:55

Живко6461,
За мен също Пелето е изпята песен, обаче просто няма да направят толкова много промени в отбора. Реално имат място точно половината, обаче такава селекция възможна ли е на зима? По решаващия ход е смяна на ръководството, не знам кой е по виновен от Илиан и Тонев за това, че от мача със Сараево Левски е абсолютно същия отбор и съм сигурен, че ако сега ни предстоят тези два мача резултата ще същия. Ок, футболистите не стават, но за това кой е виновен? Другия въпрос над който може да се разсъждава е "Колко по добри и класни футболисти играят в ЦСКА, та победиха и нас и Лудогорец?"

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 29 ное 2012 17:21

south_division написа:..., а "таланта" Тонев е вече на 21 (Меси на 21 имаше златна топка)...

Ако ще сравняваш Тонев с Меси поне отбележи как вторият го налагаха в първия отбор, а първият продължават да не го налагат, и продължават да купуват знайни и незнайни крила! Та те в групата за мачовете дори рядко го включват...Друг е въпроса, че подобно сравнение е абсурдно. Меси е един на милиони :) Все пак мисля, че Тонев има място в Левски и трябва да се залага на него повечко. Например вчерашния мач - мисля, че едно негово пускане на мястото на Рамос щеше да е много по-добро отколкото Силва.

konvoec написа:...Чаворски, който също е висок, е с около 2 пъти по-прилична техника и от Силва и от Арш...

За мен Чаворски е същият като Арс и Силва. Време е да се огледаме за централни нападатели във Франция!
Последна промяна от Levski4Ever на 29 ное 2012 19:12, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 29 ное 2012 18:42

На Левски му е нужно едно 4-5 футболисти като 2 ги има останалите,задължително трчябва да са от България,а те са следните:
двамата от Черно море-Росен Колев и Александър Александров-цената им ще бъде около 500хил лв+Везалов и Милиев и ставаме бетон отзад.
Ако Тим откажат да се разделят с двамата-коза ни се казва Георги Терзиев-мисля че едни 300хил лв ще стигнат за него.
Следващата стъпка е задълвителен плеймейкър тук ,ей Бого нямам идея кой да бъде ,но си мисля че трябва да е чужденец.
Крила си имаме казвал съм го сто пъти-Йорданов,Рамос,Тонев,Вутов.Днес говорих с едно приятелче,което ми каза че 90%,Каядо щял да играе на Герена.
Нападател,но не тип Силва а нещо което търсеше Костов-лек нападател,за да мове да има конкуренция този бъдещ плеймейкър и така там ще имаме този новия нападател,плеймейкъра и нашето младо момче Вутов.
Или новите се свеждат точно до 4-играчи +Вутов и близнаците.
Разделяме се със следните:
Марсинчо,Старокин,Райков,Йовов,при евентуална продажба на Гаджев-взема се Стефан Велев от Берое-май му изтича договора другото лято.
Ами това е горе-долу ще ни са нужни около 1млн.лв за да сглобим отбор
Колкото до Илиан и Тонев в друга тема го казах до лятото на 2013год аз съм плътно зад тях
УСПЕХ И НА ДВАМАТА.
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 29 ное 2012 20:57

south_division написа:Живко6461,
Другия въпрос над който може да се разсъждава е "Колко по добри и класни футболисти играят в ЦСКА, та победиха и нас и Лудогорец?"

В ЦСКА няма по-класни футболисти, но имат треньор който знае как да ги мотивира и надъха, пък е печелил и титли, то ест има шампионски манталитет.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> Image

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 29 ное 2012 21:00

konvoec написа:
Ама, моля ви!!!!!!!!!!! Защо ни е играч, който не може да спре топката и да върже един нормален пас? Та ние и положения не създаваме толкова, че да има да засича там. Нито е много висок, нито с много добра физика, нито техника. Това е Арш. И ако му дадат топката на крачето, ще я вкара, да. Ама Силва е същият тип играч, само че с по-добра физика. Той затова и не може да се наложи и да вкарва. Не му ли я сложиш на крака, та да я засече, край! Стига толкова дървета... Чаворски, който също е висок, е с около 2 пъти по-прилична техника и от Силва и от Арш...

Брато, аз казвам, че трябва да имаме поне трима нападатели. Не съм казал, че искам Арш да е един от тях. Нито той, нито Силва, нито Чаворски стават за Левски. За Карвальо не мога да бъде сигурен.
Само Левски!

Върни се в “Левски”