Дискусии: Италия-България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

toni petrovv
Контакти:

Re: Дискусии: Италия-България

Мнениеот toni petrovv » 09 сеп 2009 15:11

PFC Litex написа:Явно е, че тази новинка за Сърмов Ви отклони сериозно вниманието от факта Станислав Ангелов ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК, не Ви ли се струва леко несериозно?

Това са просто тактически трикове в опит за заблуда на противника.

СТАНИСЛАВ ИГРАЕ С АКЪЛ, НО ЧИСТО ФИЗИЧЕСКИ ДАЛИ ЩЕ СЕ СПРАВИ СРЕЩУ ЕДНА ГЛАВА ПО-ВИСОКИТЕ ЯКИНТА И ДЖИЛАРДИНО?

BGarmy
Контакти:

Re: Италия-България

Мнениеот BGarmy » 09 сеп 2009 15:33

PFC Litex написа:
vasilev2 написа::arrow: Радвам се, че Георги Сърмов ще бъде титуляр довечера!!! Стилиян Петров има нужда от опора в средата на терена. Стискам палци да победим!!!

Виждам, че си фен на Левски и е ясно защо идва радостта в теб, но защо мамка му почти 90% от феновете на Левски оплювахте точно Сърмов след мачовете на Левски за ШЛ :roll:

Нищо лично към Сърмов, няма значение за мен от кой отбор е, но той спира топката на къс пас. Да има силен удар, но да държиш един футболист заради това нещо срещу отбор като Италия е несериозно, дано бъда опроверган довечера и да бъде приятно изненадан.

Сърмата само на жабари не е правил асистенция. ;)
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 09 сеп 2009 15:39

Тоя мъри е кух като хралупа да пусне най слабия в Левски, титуляр срещу Италия.
Изображение

Потребителски аватар
fuckside
Контакти:

Мнениеот fuckside » 09 сеп 2009 15:49

Ако свалим топката на земята и спрем с центриранията по фланговете бием жабарите. Какво им правите евала на тея мишоци, още в Софият трбваше да ги ударим. Мега слаби са, кой още трябва да ги бие, за да си повярваме. Журналя спрете да наливате гипса от вас идва всичко! Няма нищо особено в Жабария - Ейре ги изтърва като гост, Черна Гора ги надигра като гост, Египет ги би на Конфедерациите, ние ги пуснахме да си тръгнат от София с точка. Господ забавя, но не забравя! Костакурта, ръчичките мастийо! Италия ни лиши от финал на световно първенство! Всичко се връща на този свят! България над всичко и само победа!

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 09 сеп 2009 16:45

Пичове, кажете още веднъж за непросветените като мене, къде ще предават мача? В телетекста на анал 1 пише, че ще дават баскет :?:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
fuckside
Контакти:

Мнениеот fuckside » 09 сеп 2009 17:08

Кавал 1 ще го предават, в последния момент са се отказали да предават вечерната молитва на Одринския Мюфтия и са склонили да осигурят сигнал за Националния отбор, за което ги адмирирам естествено. Така се печелят точки.

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 09 сеп 2009 17:34

До днеска на обяд имах някаква надеждица и поддържах някакво вътрешно напрежение за мача, но, след като Правилният обяви некадърният Оня№8от"Левски" за титуляр, се успокоих!... Довечера ще гледам мача както гледах повторението на "Левски" с "Дебрецен" в Унгария - знаеш, че си играл добре, но все пак си паднал и ти е интересно да видиш как става тоя номер... Спокойно!... Релакс!... :( :evil: :oops:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 09 сеп 2009 18:59

Интересно ми е дали ще играем "смело и нападателно" или все пак ще се дебнем.
Италия е в някаква криза в момента , така е няма да ни бият с много .ПРОГНОЗА 1:0 или 2:0 . 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 09 сеп 2009 19:14

Доколкото разбирам, нещата са поставени така:

ако бием, то е заради Бербатов. Е, може и заради Стилиян Петров. - (наистина страхотни играчи !)

ако паднем или равен - причината е Мъри.

Аз също съм спокоен..релакс..;))) Защото поне интелигентната част от този форум разбира колко семпло и елементарно е така да се поставят нещата.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Re: Италия-България

Мнениеот messi7 » 09 сеп 2009 19:39

BGarmy написа:
PFC Litex написа:
vasilev2 написа::arrow: Радвам се, че Георги Сърмов ще бъде титуляр довечера!!! Стилиян Петров има нужда от опора в средата на терена. Стискам палци да победим!!!

Виждам, че си фен на Левски и е ясно защо идва радостта в теб, но защо мамка му почти 90% от феновете на Левски оплювахте точно Сърмов след мачовете на Левски за ШЛ :roll:

Нищо лично към Сърмов, няма значение за мен от кой отбор е, но той спира топката на къс пас. Да има силен удар, но да държиш един футболист заради това нещо срещу отбор като Италия е несериозно, дано бъда опроверган довечера и да бъде приятно изненадан.

Сърмата само на жабари не е правил асистенция. ;)

Хайде спрете се да нападате Сърмов. Поне да мине мача. И на мен не ми е любимец и няма кой знае какви качества, ама поне се старее. Имайте малко вяра, ако и националите мислят като вас, досега всички отбори да са ни смачкали. Бъдете българи и подкрепяйте националния, независимо произвола от БФС и треньорските решения и т.н. :!:
Изображение

Върни се в “Национален отбор”