Мнениеот south_division » 29 ное 2012 12:14
Относно зимната селекция, според мен тя трябва да започне с лицето Наско Сираков. За да стане това то г-н Иво Тонев трябва да се махне от Левски. За Илиан Илиев ще се въздържа от коментар, тъй като може би и той ще бъде друг треньор, ако до него е Сираков, въпреки че за 6 месеца отбора не е мръднал дори см напред. Да се върнем на селекцията, говори се че ни трябва по един във всяка линия. Да разгледаме отбора - Вратарският пост няма да се пипа, а и не трябва, тъй като титуляра ни е на 21, в центъра на защитата са Ели, Везалов, Милиев се връща и с евентуално още едно ново попълнение нещата биха изглеждали добре, още повече там могат да играят и Димов и Пелето. По двата бега нещата са добре имаме по двама, а и Ели е на половина ляв бег, Пелето също може да играе там. В халфовата линия според мен трябва тотална промяна, това по всяка вероятност няма да стане и отново ще се разчита на Пелето, по напред на мястото на явно отписания Марсиньо ще играе Гаджев, освен ако не решат да го продадат и евентуално ще се търси партньор на Пелето пред защитата. В нападение нещата са ясни, Карвальо ще играе на върха, резерва Силва, който е тотално разочарование, но няма как още на зима да се разделят с него, ще го изчакат още един полусезон. По фланговете абсолютно задължително е да се привлече поне един нов, а според мен и двама, Райков няма място в отбора, а "таланта" Тонев е вече на 21 (Меси на 21 имаше златна топка), Въобще много е объркано понятието млад футболист, надежда и т.н в България, но това е друга тема. Значи ето и футболистите които трябва да се вземат:
-CB Милан Митрович 1988г. (Рад Белград)
-CM Жоао Аурелио 1988г. (Национал Мадейра)
-LM/RM Асмир Сулич 1991г. (ФК Сараево)