Берое-Локо Пд-1:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: Берое-Локо Пд-1:2

Мнениеот sandi74 » 28 ное 2012 21:57

И отново за кой ли път старата песен на нов глас-супер майсторски се бием сами.В това отношение сме башмайсторите в групата.То бива 1,2,3 пъти ама когато е системно като при нас вече си е супер бездарност и некадърност.Затова на полусезона трябва да се реже от дъно и кой от където е, и на мястото на тези пишман футбалери трябва да се вземе нещо наистина добро и качествено,че ножа опря о кокала.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 29 ное 2012 10:56

Хареса ми мача.И друг път сме падали,но сега беше доста нереално.Много пропуски,Локото мина 3 пъти центъра и вкара два гола.Ще се реваншираме в Перник,надявам се :) :) :) Проблемите са в защита
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 29 ное 2012 15:24

Как може да ти хареса мач, в който първото смачкваш противника си, второто започваш по същия начин и след една малоумна грешка мача за теб приключва.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 29 ное 2012 16:57

Хареса ми,разбира се.В сравнение с други мачове сега имаше някаква идея,как да изнасят топката.Въпреки че Здравко беше виновен и за двата гола,в атака с Педро много добре си подаваха,сменяха си позициите и всички опасни центрирания пред вратата на Локомотив станаха през тяхната зона.Отзад обаче сме грозна картинка.Зафиров е бавен,Иво да не говорим.Бековете ни играят повече като крила,а отзад правят фрапиращи грешки.Но затова са виновни Ивко Ганчев и Хубчев.Айде за Ваня,никой не би предположил,но основен централен като Везалов да го пуснеш една седмица преди първия кръг си е престъпление.Кво ме интересува че искал в Левски,че и Илиан го иска,има си договор с Берое,ще си го изпълнява.Ливраменто подписа нов договор и го заби на пейката,двамата бразилци,особено Салеш става за Бгрупа,не е за Берое.Каядо искал в Левски и той,ама бяга момчето,всичко интересно от него идва и Лоузейро,донякъде и Силва.Напред,ако го няма Жоро сме кръгла нула.За мен трябва да се вземат освен Стойчев ли,Стойков ли беше,поне двама нападатели и качествено крило и един централен защитник.Айде,че много се отнесах.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Берое”