100 години 100 написа:Пич тия линии не съм ги чертал аз. От ГОНГ са ги правили
Извинявай, не знаех, че са техни, но са некоректно начертани. Виждат се отдолу линиите на тревата в друга посока.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
100 години 100 написа:Пич тия линии не съм ги чертал аз. От ГОНГ са ги правили
sneludik написа:Отдавна не съм писал,причината е в случващото се около любимия ми клуб.
За вчерашната среща ще кажа само,че игра с ръка в наказателното поле след рикошет - дузпа???? - 50/50.Пасивна засада не се свири.
Но мен по ме е яд,че се преекспонира.Същото се случи и на мача с Локо(П.)
Някой медии си мъстят за неполучени акредитации,други за неполучени телевизионни права.
Абе с две думи тъкмо да ме убедят,че са прави и хоп...щооооо било!!!
Херо и той един път обяснява,какъв добър отбор сме,а днес,че си купуваме мачовете - иди го разбери и него.
sneludik написа:Отдавна не съм писал,причината е в случващото се около любимия ми клуб.
За вчерашната среща ще кажа само,че игра с ръка в наказателното поле след рикошет - дузпа???? - 50/50.
За вчерашната среща ще кажа само,че игра с ръка в наказателното поле след рикошет - дузпа???? - 50/50.Пасивна засада не се свири.
Но мен по ме е яд,че се преекспонира.Същото се случи и на мача с Локо(П.)
Някой медии си мъстят за неполучени акредитации,други за неполучени телевизионни права.
Абе с две думи тъкмо да ме убедят,че са прави и хоп...щооооо било!!!
Херо и той един път обяснява,какъв добър отбор сме,а днес,че си купуваме мачовете - иди го разбери и него.
Потребители, разглеждащи този форум: JACKO и 1 гост