XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Мнениеот Tommi » 28 ное 2012 23:41

vaskonti написа:Освен ако просто реши да спре навреме там, където е.... :|

Прекалено буквално възприемаш правилото. В другата тема си написал, че освен правилата има и тълкувания, а тук тълкуването е такова, че играчите зад защита нито играят с топката, нито пречат на противник да играе с топката, нито пречат на видимостта на вратаря, нито разсейват противник и т.н.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 28 ное 2012 23:41

Show Must Go On написа:Не се надъхвам пич, ако искаш ми вярвай, но никога (ходя по мачове сериозно от 1986/7) не са свирили за нас нещо подобно срещу силните на "деня" - Левски, ЦСКА, Литекс, мафиотското Локо и сега Вас. Обратното, колкото си искаш.
[offtopic]Всъщност има един мач срещу Левски за купата 1993 или 1994 за 3:0. Тогава брокерите май купиха Хугас Месропов и това е[/offtopic]

Видях го в друг форум, та обърни внимание след първата минута във видеото дали има дузпа или не, положението е в 90-та минута, мача свършва 1:1 http://football.sportal.bg/video.php?video=8485
Последна промяна от BadBoy на 28 ное 2012 23:44, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 ное 2012 23:43

Tommi написа:

Прекалено буквално възприемаш правилото. В другата тема си написал, че освен правилата има и тълкувания, а тук тълкуването е такова, че играчите зад защита нито играят с топката, нито пречат на противник да играе с топката, нито пречат на видимостта на вратаря, нито разсейват противник и т.н.

Разсейват вратаря защото за него те са просто нападатели в атака. Той не следи само Цветков, а поне още 1 човек, което си е разсейване от всякъде.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 28 ное 2012 23:44

При центрирането двама играча на Ботев са в положение на засада,

[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/06/9B/ebb7febec904069b.jpg[/rimg]

единият остана пасивен, но другият стабилно търси позиция за игра с топката

[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/47/68/daed4fc25c584768.jpg[/rimg]
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 ное 2012 23:45

vaskonti написа:
Tommi написа:

Разсейват вратаря защото за него те са просто нападатели в атака. Той не следи само Цветков, а поне още 1 човек, което си е разсейване от всякъде.

Ами не е, но както искаш го приемай, твоя си работа.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 ное 2012 23:46

tsonpen написа:
subzero написа:Приятелю tsonpen,явно си ме разбрал погрешно. Под уважение нямах предвид да се надупите и да чакате. Ще го кажа просто....Не можеш да хващаш съдията в мач срещу,който и да е отбор. А след това да се хващаш за думите на Тити,че му "давали,щото били Лукойл" и да си викате"Ма кви са тия Ботев ??? Ние сме Лудогорец. Съдията не го направи за пари,а заради името." Не визирам теб,а един твой колега малко по-напред.
А за това кой какви претенции има го написах по-горе. Не ме интересува. Факт е,че Лудогорец е подпиран. А мачовете за които ти говориш( предния с Ботев и ЦСКА) са преди тенденциозното съдийско рамо. Кажи ми един мач след онзи с Черноморец,в който Лудогорец има някви претенции. И след това виж в колко мача има претенции срещу Лудогорец. Дали има или няма реални предпоставки за това няма значение. Истината е някъде по средата.
За поливане на трева не ми говори. :mrgreen: Тва ми е болна тема.
Аз за пръв път чувам за злословия по медиите срещу Лудогорец. Дори смятам,че е обратното. ;)
Аз лично щях да надавам вой,ако Ботев е бил подпрян. Защото не може да се печели така,а и в крайна сметка се борим за 3 -то място. ;)
Поздрави !!!

Лудогорец победи в доста от мачовете този сезон и няма нужда от протести. Ще ти дам пример с мача с Миньор - две дузпи в полза на Лудогорец - и двете кристални, особено първата, тя беше почти точно копие на несвирената дузпа на мача с Ботев Пловдив за Купата от тази пролет. Освен това имаше още две нарушения в наказателното поле, едното доста близо до безспорна дузпа. Но, 3:0 и това се забравя. И да ти кажа честно, до там сме стигнали, че като видя някой да спъне футболист на Лудогорец в наказателното поле и съдията го подмине, дори се радвам, защото воят никога не закъснява, независмо дали има основание.
А за медиите - ето ти един пример:
Съдиите заклаха Локо (Пд) срещу Лудогорец (ВИДЕО+СНИМКИ)
...като с основна заслуга за това бяха реферите и най-вече един от асистенците, който не вдигна явна засада при четвъртото попадение на гостите...

http://www.novsport.com/news307971_1003.html
Тази статия още си стои с този текст и това заглавие, въпреки че Лудогорец напълно опровергаха упреците за нередността на гола с видео.
А и за мача с Миньор бяха подобни писанията - 3:0 и две дузпи. Бях на стадиона и не съм имал никакво притеснение, подобно на това, което имам сега, когато има основание за нередност. Мачът не се предаваше по телевизията и хора, които само бяха чули коментари бяха доста притеснени, че е имало нещо нередно.

Нямам никакво намерение да споря. За мен всичко това е без значение. Изразих мнение и ти гарантирам,че ще реагирам по същия начин и при друг такъв случай с друг отбор. Обаче няма такъв случай.....засега. ;) :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 ное 2012 23:47

siniq_fen написа:
vaskonti написа:
siniq_fen написа:За дузпата съм на 200% съгласен, но за второто положение не мога да се съглася :)

Ако нападател шутира от 20 метра фронтално срещу вратата, на 2 метра точно пред вратаря има друг нападател в в засада, но топката премине встрани от него и влезе, тогава има ли засада, след като играчът в засада не играе с топката, въпреки, че се е опитал да го направи? Влияе ли на вратаря?

Виж, всяка ситуация е различна сама за себе си. Затова са съдиите и те трябва да взимат творчески решения. Така както го описа съм съгласен, че не би било редно да се зачете гола. Но под творческо решение ще ти кажа какво разбирам с въпрос - ако ги нямаше тези, които бяха зад защитата, и Цветков отново беше стрелял, вратарят щеше ли да има какъвто и да било шанс да спаси?

Дали Цветков има шанс или не, това няма връзка със ситуацията, а и няма как да го знаем. Може пък ако няма друг нападател вратаря да е на 30см наляво и да може да хване удара? Това няма как да го знаеш. Поради това когато играчът в засада е в активна позиция, засада се свири, без значение, че не играе с топката. Той влияе на ситуацията със самата си активност в атаката.
[/center]

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 28 ное 2012 23:49

BadBoy написа:
Show Must Go On написа:Не се надъхвам пич, ако искаш ми вярвай, но никога (ходя по мачове сериозно от 1986/7) не са свирили за нас нещо подобно срещу силните на "деня" - Левски, ЦСКА, Литекс, мафиотското Локо и сега Вас. Обратното, колкото си искаш.
[offtopic]Всъщност има един мач срещу Левски за купата 1993 или 1994 за 3:0. Тогава брокерите май купиха Хугас Месропов и това е[/offtopic]

Видях го в друг форум, та обърни внимание след първата минута във видеото дали има дузпа или не, положението е в 90-та минута, мача свършва 1:1 http://football.sportal.bg/video.php?video=8485

Чувал ли си за фразата, че изключенията потвърждават правилото. Иначе браво за труда да измъкнеш подобно видео от преди близо 5 години.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 ное 2012 23:51

В понеделник в "Пред банята" 100% ще попитат Антон Генов. Ако той каже, че трябва да се отсъди засада, аз лично ще се извиня за думите си. Имаме ли му доверие?
Само Левски!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 ное 2012 23:52

siniq_fen написа:В понеделник в "Пред банята" 100% ще попитат Антон Генов. Ако той каже, че трябва да се отсъди засада, аз лично ще се извиня за думите си. Имаме ли му доверие?

Бъди сигурен, че ще увърта и ще каже, че може и така и онака.
[/center]

Върни се в “Лудогорец”